![]() |
Inseamna ca ma iubesti si imi doresti binele. :)
|
ii doresc binele.
|
de fapt imi doresc binele. :D
e numai spre avantajul meu ca respectivul sa se insoare, scap de o gramada de probleme ontopic: Dragomara si Corink, locul intai! adica cele mai plicticoase. :D |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
tu inca nu te-ai obisnuit? destinul tau este....media, nu topul dupa cum vezi. >:) |
Nu te-ai mai dus ma sa-ti iei mere?
|
acuma ma duc intai sa mananc apoi sa-mi iau mere.
|
Adu-mi si mie vreo doua. Iti dau la schimb o banana si niste ciocolata envetiana foarte mare. :)
|
Originally Posted by illotempore2002:
i was nr one in top 20 & i work in the media, so i know how it feels, thank u B-) |
bine, nu m-am exprimat prea clar.
destinul tau este mediocritatea, dupa cum o arata si topurile de care te plangi singur. :P p.s. vezi ca am zis ceva de tine la The Misfits, la Clasic ;) |
ouch, mamma!
why am i amused? :)) oh i know: coming from u, 'mediocritatea' ceases to be an insult & becomes a trophy :-* |
hai ca nu mai suntem asa amuzanti, nici eu nici tu, conflictul s-a mai stins, patima a disparut :( but I dont want peace with you >:) mai zi si tu ceva, jigneste-ma
|
proliferarea topicurilor cu sondaje duce la otevizarea forumului.
parca sunt sondajele alea de la ddd. |
da, asa e, cred ca am exagerat cu poll-urile. hai sa le inchidem , sa ramana eventual doar ala cu antipaticii?
ce parere aveti? eu as zice asa moderatorilor, sa le inchida pe astea cu plicticosii (deja se stie care sunt) si pe ala cu iconoclastii, sa ramana doar antipaticii. ziceti si voi cum vreti. |
Adica scornesti inflatia asta de sondaje, iar acum ne pui pe noi la munca? Nu, girafel, distreaza-te in continuare.
Btw, vad ca uneori realizezi si tu cand exista exagerari; ce-ai zice totusi de o impacare? |
Originally Posted by illotempore2002:
nu pot decit sa citez din personajul meu preferat (marchiza de merteuil, versiunea glenn close) in 'dangerous liaisons': 'it's WAR!' >:) ps credeam k 'decit dragomara' e atit de fraiera incit sa creada k ranchiuna mea e apa de ploaie sau k rautatea mea e de fatada... i'm disappointed, constat k nu-mi esti o adversara pe masura :( |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Thanks, God! |
şters
|
eu nu inteleg de ce se foloseste atat de frecvent pe acest forum eticheta "vrea sa fie in centrul atentiei".
s-a spus lucrul asta despre cel putin urmatorii useri: als, eu, dragomara, pauline, neuptolem etc....really, ce asa mare jignire vedeti in asta? da, oamenii au nevoie de atentie. unii au nevoie de mai multa atentie. asa, si? and now what? |
şters
|
Originally Posted by Dragomara:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:01. |