Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

corinka 10 Jun 2009 15:58

Originally Posted by illotempore2002:

Originally Posted by Judex:

Originally Posted by corinka:

@Pitbull
Sa iti fie de bine [masa] si sa le porti sanatos [sepcile].

Cred ca Redmen este fericit.

Eu sunt rea si invidioasa pe Judex ca e in Portocalia. :-?

Acu-s de-a dreptul intr-un frumos cartier unde se afla si scoala superioara de meserii artistice. Dar am sa merg iar la portocale, pt o perioada lunguta, asta asa ca sa te enervez. :D
Btw, sapca mea e butter-cream cu cozoroc verde si scrie pe ea PORTUGAL.

acum esti in romania mah. nu mai mintzi fata.

Nu stiam ca s-a intors. Oricum, tot il urasc pentru ca a fost in Portocalia si ca merge iar si eu nu.

Judex 10 Jun 2009 16:00

Bai, v-ati dilit!!! Tocmai i-am spus Corinkai ca NU MAI SUNT ACUM IN PORTUGALIA!!!

Cori, daca iti spun ca vreau sa o duc si pe Illo data viitoare te enervezi si mai tare? :D

illotempore2002 10 Jun 2009 16:01

ai incercat s-o induci in eroare pe corinka, adica sa-i induci ca inca mai esti in Portugalia. ;)

Judex 10 Jun 2009 16:02

Buey, girafel, citeste cu atentie ce am scris.

illotempore2002 10 Jun 2009 16:03

girafel vanilat
:))

corinka 10 Jun 2009 16:04

Cori, daca iti spun ca vreau sa o duc si pe Illo data viitoare te enervezi si mai tare? :D

Nu, dar o s-o urasc si pe ea. Si pe toti nemernicii care merg in Portocalia. Si daca merg si eu acolo, tot o sa-i urasc pe nemernicii care stau acolo mai mult decat mine. Ce sa fac, daca sunt rea si invidioasa?!

Judex 10 Jun 2009 16:04

Girafel vanilat cu mot de frisca pe cornite, Illo. :)

Pitbull 10 Jun 2009 16:07

Eu voi fi fericit numai dacä, pe lângä Illo, mä iei si pe mine-n Portocalia, s-o gäsesc pe Seaswan!

Judex 10 Jun 2009 16:08

Originally Posted by Pitbull:

Eu voi fi fericit numai dacä, pe lângä Illo, mä iei si pe mine-n Portocalia, s-o gäsesc pe Seaswan!

Daca-mi daI sa citesc. :D

Cori, va trebui sa te intalnesti cu mama peste vreo doua saptamani pt Rose Esentielle. Asta ca sa ma ierti. :D

Pitbull 10 Jun 2009 16:20

Mai întâi, s-o scriu!
(Deocamdatä, îti pot da altele douä din serie - ää... da, si de-asta sunt fericit! On topic!)

Judex 10 Jun 2009 16:24

Sunt fericit ca voi citi ceva ce se anunta fain. :)

corinka 10 Jun 2009 16:26

Cori, va trebui sa te intalnesti cu mama peste vreo doua saptamani pt Rose Esentielle. Asta ca sa ma ierti. :D

Asta nu schimba situatia. Tu tot in Portocalia vei fi, iar eu nu.

Judex 10 Jun 2009 16:28

Asta nu schimba situatia. Tu tot in Portocalia vei fi, iar eu nu.

Pai tu ai Scandinavie in plan. Sa vezi ce-o sa te urasca Illo. :D

illotempore2002 10 Jun 2009 16:36

eu am Finlanda in plan, ai uitat?
2 saptamani.

Judex 10 Jun 2009 16:39

Da. Iti fac lipeala cu un amic innebunit dupa brunete, pt ca are nevasta blonda. :D

illotempore2002 10 Jun 2009 16:40

ma bag.
imi plac nordicii :D
blonzi.

Alex Leo Serban 10 Jun 2009 16:46

Nu, dar o s-o urasc si pe ea. Si pe toti nemernicii care merg in Portocalia. Si daca merg si eu acolo, tot o sa-i urasc pe nemernicii care stau acolo mai mult decat mine. Ce sa fac, daca sunt rea si invidioasa?!

eu am fost de fo 7 ori in portocalia, CIT poti sa ma urasti?! :)

ps va anunt pe ac cale k numita dragomara a-nceput sa-mi trimita mp-uri... n-am de gind sa-i raspund, dar o sa va tin la curent de cite ori o va face :D

illotempore2002 10 Jun 2009 16:49

si ce zice?
uite, aveti un punct in comun, amandoi ma detestati, poate va imprietenitzi pan la urma.....

Pitbull 10 Jun 2009 17:06

Leo, NU CARE CUMVA sä faci publice mesajele Dragomarei!
Nu suportä, ai räni-o de moarte! Ea considerä asa ceva, pe bunä dreptate, "tzätzisme"!

Alex Leo Serban 10 Jun 2009 17:17

as face-o DOAR daca as fi sigur k asta 'o raneste de moarte'...
dar ma tem k e doar o metafora: nicio rana nu e suficienta pt a scapa de ea

All times are GMT +2. The time now is 19:15.