![]() |
Ce asteptari aveai Pitbull de la T4? Sperai sa depaseasca T2-ul lui Cameron? :) Cu McG la volan? Te asteptai la ceva genial de la McG sau dereglatii aia de scenaristi de la T3?
Eu vad partea plina a paharului, cu inca un T5 la fel ca T4 sau Doamne-ajuta! mai slab ca T4, sunt sanse REALE ca James Cameron sa se intoarca la ultimul din trilogie: T6, programat pt 2013 din cate am rasfoit pe net. Dar daca revine Cameron, il vad undeva prin 2015, cand vor sa pregateasca un film bun le ia mai mult de 2 ani, de exemplu Avatar-ul a stat in preproductie 4 ani iar scenariul era scris deja din 1995. Chiar, de Avatar ce spui? |
Spun cä astept sä-l väd.
Mä asteptam ca "...Scalpation" sä fie mediocru sau släbut, dar nu chiar ATAT de cretin! Oricum, l-am apreciat strict în sine - fäcând abstractie de propriile mele asteptäri si subiectivisme. Si cu capra pe vapor cum rämâne? |
Am vazut noi cum l-ai apreciat. Bai frate dar m-ai innebunit cu mediocritatea. Nu stiu sa te fi auzit vreodata sa spui ceva bine de T1 ori T2 pe forum inainte de tam-tam-ul cu T4.
Capra pe vapor nu ma intereseaza, intuiesc ca e o injuratura (sper doar la adresa Salvation-ului!) impachetata sub forma culturii "din popor". Uite ca ti-am pus inteligenta si umorul la incercare, okay?;) |
Zbârci.
"T-1" si "T-2" sunt douä dintre filmele mele SF favorite. Le-am comentat rar pe forum, pânä acum, fiindcä au o anumitä vechime si, evident, a venit vorba despre ele doar ocazional. Nu stiu cine sunteti "voi", dar e evident cä ati väzut cum am apreciat "Transforminator": obiectiv, analitic, exigent, critic, sever. Doar nu era sä fi väzut cä-l apreciam pärtinitor, superficial, tolerant, laudativ, blând. Nope, nu mi-ai pus nimic la încercare. Zbârci Two: Aia cu capra pe vapor nu e NICI PE DEPARTE o înjuräturä - dimpotrivä! Hai sä ti-o zic, da? |
Originally Posted by Pitbull:
|
Pe un vapor, cäpitanul îmbarcä o caprä, sä dea lapte pentru micul dejun. A doua zi dimineata, vine bucätarul la el, disperat - se duc, si ce väd...? Biata caprä abia se mai tinea pe picioare, cu ochii umflati de somn, si mânjitä sub coadä cu... stiti voi ce. Furios, cäpitanul cheamä tot echipajul la raport si-i ia la rost:
- Bine, mä nenorocitilor, nu vä e rusine? Ia, tu ästa de-aici! Doi pasi înainte!X( - Sä träiti!:| - Ia zi: nu cumva ti-ai bätut joc azi-noapte de bietul animal...? - Aää... ba da... sä träiti...:"> - Nemernicule! O säptämânä de smotru!... X( Si tu? Asa-i cä si tu ai profitat de biata vietate? - Da... sä träiti...:"> - O säptämânä la frecat puntea!... X( Da' tu? Ai abuzat si tu de särmana fäpturä? - Päi... sä träiti... stiti...:"> - Mars dupä ei!...X( ...si tot asa, ia tot echipajul la rând, pânä ajunge la ultimul marinar: - Si tu, mä? Ia zi, nu-i asa cä si tu ti-ai fäcut poftele cu ea ca un porc nerusinat?X( X( X( - Nu, sä träiti, eu am iubit-o sincer! O:-) * * * ...Vezi, exact la fel au fäcut si ästia, scalpatorii, cu bietul nostru Terminache: l-au iubit sincer! =(( :(( |
:) E tare, chiar e tare!
---- Adevarul e ca m-asteptam la mai mult de la T4 dar nu pot s ama mint ca nu mi-a placut, probabil din lipsa de ceva mai bun...:)) O mica precizare: cand eram pusti prin '93 nu m-am dus in cinema la T1, nici T2. Imi vine sa-mi dau pumni in cap...am fost un idiot, dar chiar eram necopt, asta e...si le-am avzut abia prin '95 pe RTL. Scularea robotilor l-am vazut in cinema si am iesit cu un gust amar din sala. Ei bine, la T4 nu a mai fost gustul ala amar si nici nu pot sa-l compar cu T2, e alt film, alt Terminator. Dar la vremea aia in '95 m-a lasat cu gura cascata, pana prin '98 chiar, cand l-am vazut pt prima data tradus, pe pro-tv. Insa vremurile alea au apus, nici nu exista o concurenta acerba la capitolul action, si eram mai infantil. Acum nu pot sa spun ca T4 e mare film dar din unele unghiuri e superior si T2-ului care are o atmosfera prea SF, zici ca-i desen animat, dar e reusit per total, mult mai reusit si asta conteaza; atuul lui T4 e ca robojivinele alea par ca "traiesc" chiar cu adevarat, e un fel de post-apocaliptic-terminator in zilele noastre, Hunter-Killerii sunt mult mai credibili, reusiti, numai ca idiotul de McG nu i-a exploatat mai mult de 10%. Si asa e, scenariul are replici si ploturi de doi lei. T4 s-a scos la scenografie si special-effects, altfel era cam cum ai scris tu in cronica. Din pacate doar scenografia si efectele au fost la inaltime. Poate si soundul. ---- Hai ca o sa vin cu cronica aia, e deja scrisa jumate dar mi-e greu sa m-apuc s-o termin. Stati prin zona, I'll be back! |
All times are GMT +2. The time now is 20:41. |