![]() |
fruntasii in acest moment sunt Ambra Blu, Neuptolem si Pauline :P
|
Si caporalii cine sunt?
|
Originally Posted by illotempore2002:
ce banc bun! =)) |
Nu nu, nu e banc!
Uitä-te la epoletii lor. |
Pitbull, esti simplu soldat.
Ce cauti pe-aici de fapt? ("We are here to serve" capata acum noi valente) :D |
Pitbull are cele mai putine voturi. de ce te iei de el?
|
Pai asta era si ideea.
N-ai inteles gluma. |
ba da, tocmai de aia e simplu soldat (ca are putine voturi).
|
I'm proud to be a soldier! O:-)
In armatä, la T.R., sistemul nostru de valori era inversat - cu cât erai mai mare în grad, cu atât erai mai mic ca om. Cu ce satisfactie, în ajunul liberärii, ne-am smuls tresele de sergenti, caporali si fruntasi, redevenind cu totii simpli soldati, la un pas de civilie! |
on topic: am văzut o dată un filmuleţ cu o maimuţă mascul care pupa-n cur (ştiu, ştiu cam dură realitatea) o maimuţă femelă. nici nu apuca bine animalu să se apuce de treabă, că un pui de maimuţă îl apuca de nobilele-i accesorii. maimuţa mascul o lua de la capăt. iar şi iar. acum mă simt precum puiuţul acela de maimuţă. :(
mai pe scurt: nu vă jenaţi, fraţilor! (ăi cu pupatul!) |
Scumpomara, iar esti off-topic - si incoerentä pe deasupra.
Imi dau seama cä încerci sä insulti pe cineva (posibil pe mine, fiindcä noi tinem unul la altul, iar tu ai perversitatea asta, de a-i face "prosti", "imorali", "ipocriti" pe cei care tin la tine dar îti fac observatie când nu sunt de acord cu câte ceva) - dar nu se întelege clar nici pe cine anume (dincolo de supozitiile de mai sus; poate nu sunt eu, ci Illo, sau Halle... sau altii de pe forum, sau toatä lumea de pe forum, sau de pe Terra, cu exceptia ta, evident; practic, nu conteazä pe cine anume, toatä lumea stie cä n-are nici o bazä realä, sunt doar proiectiile tale subiective), nici de ce, nici conform cärei logici. Nu c-ar fi ceva de înteles, e clar cä o faci nu din räutate, si nici dându-ti seama - prin urmare, färä motiv si färä nici o logicä; probabil tu când mergi pe stradä si vezi o masinä trecând, zici: "No, hai cä iar am râs". Dacä la teleenciclopedia aratä niste comete, sau izotopi, zici: "multi prosti sunt pe lumea asta". Corcodusii din curtea de la coltul sträzii sunt "imorali", iar barjele de pe Dunäre, "ipocrite". Propun sä gravezi o inscriptie în faleza de lângä pod, ca s-o vadä tout le beuble (tot boboru') - si de pe vaporase, si din trenulete, si din autocärute. Ba chiar, dacä potrivesti bine unghiul, o sä se vadä si din satelit... ce satelit, din alte galaxii (cä doar pentru tine si vulcanienii, klingonii, alienii si predatorii sunt "prosti", "imorali" si "ipocriti"!) |
Nu, e mai simplu: dragomara e foarte, foarte proasta.
Si are blog. |
Nu-i adevärat: Dragomara nu e foarte, foarte proastä.
E adevärat: are blog. |
Originally Posted by Pitbull:
ai dreptate: afirmatia de dupa cele doua puncte nu-i adevarata. :) |
Originally Posted by halebardul:
|
vezi ca intre timp ai mai primit un vot in poll.
Poate pentru sofisme. :D (nu-i al meu, eu am votat de ieri) |
Da, asa e. Acu' sä vezi cârâieli - cum îmi permit eu sä fiu la egalitate cu A.L.S.?
|
45 de votanti, dar la discutii daca suntem 10-12.
romanului ii place mai degraba sa voteze decat sa socializeze? de cand? sau, la inscriere, userii noi primesc un pop-up: mergeti la pollul X si votati cu... :D |
Originally Posted by halebardul:
Conteazä cine socializeazä! |
no, despre asta era vb (în caz că mai exista careva care nu se "prinsese" deja) :P.
http://www.youtube.com/watch?v=P2kIQ0wGFGk =)) =)) =)) |
All times are GMT +2. The time now is 02:00. |