Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Pauline Kael 01 May 2009 14:35

Halebardul,tu de ce naiba ai refuzat sa fii moderator? La cafenea erai propique...Asa stai si chicotesti pe margine .De fapt e un rictus sardonicus la adresa "shandramalei".

halebardul 01 May 2009 17:25

Pai eu-s nemultumit ca simplu user dependent, cu ce m-ar fi incantat sa fiu moderator, 24/7 online, sa stau de veghe nu se paruiasca cineva? Nu-mi ajunge?
Si toate astea pe "ok, pupici, mersi"
nu, mersi.
noroc ca am descoperit "capsula cu cianura", procedeul de halebarduire, care-mi mai da sperante ca pot sa ies oricand din joc si sa ma intorc la realitate.

Neuptolem 02 May 2009 16:43

Originally Posted by Neuptolem:

De mine v-ati descotorosit 36 de ore! E 22:49.

Au trecut cele 36 de ore. In cine sa-mi azvarl toroipanul? Hai c-am draci!

buticut 02 May 2009 16:48

Hai c-am draci!

Gaseste-ti un exorcist.

illotempore2002 02 May 2009 16:52

=))
adorabil

Neuptolem 02 May 2009 17:00

Originally Posted by illotempore2002:

=))
adorabil

Pt mine nu-i deloc placut! Dracii provin din viata reala, nu aia imaginara!
Voi ce faceti atunci cand societatea nu va vrea dar tre neaparat sa intrati in acea Portiune de societate deoarece aveti anumite interese?! Inainte primeam refuzul diplomat si imi luam talpasita indurand esecul. Dar azi nu mai pot, am ajuns sa cred ca Portiunile-de-Societate care nu te vor tre strapunse cam asa: simplu! Intri cu Buldozerul acolo unde nu esti dorit si-ti impui felu', le arati cine esti si iti atingi scopul! E mai lipsit de sequele, continuari, totul se termina in momentul acela. Uite ca eu vreau sa se termine. Ei probabil cred ca s-a terminat mai demult. Ceea ce nu e deloc adevarat, desigur!

buticut 02 May 2009 17:03

Iti dau eu 2 indicii:
Illo...

Tempore

illotempore2002 02 May 2009 17:04

Originally Posted by Mistah J:

illo, fii amabilă, îmi poţi spune cine este persoana din avatarul tău? Ţi-am mai zis că îmi pare cunoscută?

io sunt

:)

esti din buc? poate ne stim de pe aici.

Neuptolem 02 May 2009 17:12

Nu, Mistah J n-are treaba cu Bucharestul. Se pare doar ca i s-au aprins cateva leduri dupa tine.

Neuptolem 02 May 2009 17:22

Bah e femeia mea?! Ce vrei acu'? Am ajuns inaintea ta.

illotempore2002 02 May 2009 17:26

@-)

Neuptolem 02 May 2009 17:31

Illo, sa nu lesini. :) Te sprijin io? :-*

illotempore2002 02 May 2009 17:32

multumesc

:x

Neuptolem 02 May 2009 17:35

Mai, mi se mai dusera din draci.
Illo, ce crezi? Razbunarea e utila?

illotempore2002 02 May 2009 17:42

nu cred in razbunare si nu am avut niciodata nerv pt asa ceva. pt ca mie-mi trece foarte repede orice suparare.

de ce ma intrebi de razbunare?

ti-am dat un mp.

Neuptolem 02 May 2009 17:53

Originally Posted by illotempore2002:

de ce ma intrebi de razbunare?

Niciodata nu am fost razbunator in sensul ala, nu-mi sta in fire. Ma refeream la razbunarea inteligenta, aia de a face Particica-Sociala cu care ai avut conflicte sa-si dea seama ca a gresit. Si eu sa plec asa cu focul in spate pe slow motion in timp ce ei ard.:))
Fireste, ca voi reusi! Anul asta adversarii mei nu mai au forta de odinioara. O simt. Pe nari si in tendoane. Intrebarea care se pune e: ma mai incita pe mine razbunarea inteligenta? Cand ea poate a avut loc atunci cand nu realizam?
Hai ca plec, mi se mai dusera dracii. Maine tre sa dau cateva telefoane si am sedinta Fight-Club in seara asta. Am nevoie sa-ncasez cativa pumni spirituali ca sa am maine vocea stapana in convorbirile cu Trecutul.
V-am lasat! Nu uitati: loviti strong atunci cand e momentul, nu peste ani!

Bye!

Judex 02 May 2009 19:16

Originally Posted by Mistah J:

Tu o luaşi pe urmele TAMARAINSEI sau ce mama mă-sii păţişi? :-/ Uite, doar pentru faza asta pe care o făcuşi, la nunta ta cu illo eu o să fiu cel care fură mireasa. Şi o să îţi las indicii cum să o găseşti... bucată cu bucată... >:)

=))
Ai gresit. :D

Neuptolem 02 May 2009 23:30

Bah! Liniste la galerie ca va bat pe amandoi de va suna apa-n cap! N-am cotonagit pe nimeni la viata mea da' acu' incep!

Neuptolem 03 May 2009 00:07

-Conducerea-

Judex 03 May 2009 01:19

Bah! Liniste la galerie ca va bat pe amandoi de va suna apa-n cap! N-am cotonagit pe nimeni la viata mea da' acu' incep!

Ai dreptate ma. Pe tine te iubeste.

All times are GMT +2. The time now is 10:25.