![]() |
Halebardul,tu de ce naiba ai refuzat sa fii moderator? La cafenea erai propique...Asa stai si chicotesti pe margine .De fapt e un rictus sardonicus la adresa "shandramalei".
|
Pai eu-s nemultumit ca simplu user dependent, cu ce m-ar fi incantat sa fiu moderator, 24/7 online, sa stau de veghe nu se paruiasca cineva? Nu-mi ajunge?
Si toate astea pe "ok, pupici, mersi" nu, mersi. noroc ca am descoperit "capsula cu cianura", procedeul de halebarduire, care-mi mai da sperante ca pot sa ies oricand din joc si sa ma intorc la realitate. |
Originally Posted by Neuptolem:
|
Gaseste-ti un exorcist. |
=)) adorabil |
Originally Posted by illotempore2002:
Voi ce faceti atunci cand societatea nu va vrea dar tre neaparat sa intrati in acea Portiune de societate deoarece aveti anumite interese?! Inainte primeam refuzul diplomat si imi luam talpasita indurand esecul. Dar azi nu mai pot, am ajuns sa cred ca Portiunile-de-Societate care nu te vor tre strapunse cam asa: simplu! Intri cu Buldozerul acolo unde nu esti dorit si-ti impui felu', le arati cine esti si iti atingi scopul! E mai lipsit de sequele, continuari, totul se termina in momentul acela. Uite ca eu vreau sa se termine. Ei probabil cred ca s-a terminat mai demult. Ceea ce nu e deloc adevarat, desigur! |
Iti dau eu 2 indicii:
Illo... Tempore |
Originally Posted by Mistah J:
io sunt :) esti din buc? poate ne stim de pe aici. |
Nu, Mistah J n-are treaba cu Bucharestul. Se pare doar ca i s-au aprins cateva leduri dupa tine.
|
Bah e femeia mea?! Ce vrei acu'? Am ajuns inaintea ta.
|
@-)
|
Illo, sa nu lesini. :) Te sprijin io? :-*
|
multumesc
:x |
Mai, mi se mai dusera din draci.
Illo, ce crezi? Razbunarea e utila? |
nu cred in razbunare si nu am avut niciodata nerv pt asa ceva. pt ca mie-mi trece foarte repede orice suparare.
de ce ma intrebi de razbunare? ti-am dat un mp. |
Originally Posted by illotempore2002:
Fireste, ca voi reusi! Anul asta adversarii mei nu mai au forta de odinioara. O simt. Pe nari si in tendoane. Intrebarea care se pune e: ma mai incita pe mine razbunarea inteligenta? Cand ea poate a avut loc atunci cand nu realizam? Hai ca plec, mi se mai dusera dracii. Maine tre sa dau cateva telefoane si am sedinta Fight-Club in seara asta. Am nevoie sa-ncasez cativa pumni spirituali ca sa am maine vocea stapana in convorbirile cu Trecutul. V-am lasat! Nu uitati: loviti strong atunci cand e momentul, nu peste ani! Bye! |
Originally Posted by Mistah J:
Ai gresit. :D |
Bah! Liniste la galerie ca va bat pe amandoi de va suna apa-n cap! N-am cotonagit pe nimeni la viata mea da' acu' incep!
|
-Conducerea-
|
|
All times are GMT +2. The time now is 10:25. |