![]() |
Inca o completare micuta:
Gheorghe Naghi Ermanno Olmi Marcel Pagnol Satyajit Ray Dino Risi Roberto Rossellini Ettore Scola Jacques Tati Andrzej Wajda |
Regizori Preferati
1 Steven Spielberg
2 Clint Eastwood 3 James Cameron 4 Ang Lee 5 John Ford 6 Martin Scorsese 7 Ridley Scott 8 Mell Gibson 9 Peter Jackson 10 Tim Burton |
1 Dorota Kedzierzawska
2 Andrey Zvyagintsev 3 Julio Medem 4 Alfred Hitchcock 5 Ingmar Bergman 6 Frank Capra 7Nikita Mikhalkov 8 Stanley Kubrik 9 Ernst Lubitsch 10 Clint Eastwood |
-David O. Russell
-Steven Soderbergh -M. Night Shyamalan -Clint Eastwood -Kenneth Branagh -Steven Spielberg -Martin Scorsese -Peter Jackson -Alfonso Cuarón -James Cameron |
1. Peter Jackson
2. Clint Eastwood 3. Martin Scorsese 4. Quentin Tarantino 5. Steven Spielberg |
Fără o ordine anume.
Darren Aronofsky Alejandro González Iñárritu Ingmar Bergman Andrei Tarkovski Wes Anderson Terrence Malick Jim Jarmusch Jafar Panahi Nicolas Winding Refn Asghar Farhadi și să văd de Tarr, că încă nu se găsesc filmele sale... |
Originally Posted by Cretzulynne:
cum nu? e plin! aproape orice. Oricum lista e superba. Un De Sica mergea poate si Agnes Varda. Mi-au mers la inima. |
Originally Posted by alali:
Mai erau destui, precum Barry Jenkins, Ki-Duk, Ceylan, Lanthimos, Angelopoulos, Dolan, Noé, Polanski, Wajda, Brakhage, Fellini, Tati, Kurosawa, Koreeda, Welles, Lumet, Forman, Kieslowski, von Trier, Loach, Jeunet, Rohmer, Ozu, Nolan, Chazelle, Villeneuve, Tom Hooper, Lenny Abrahamson, Chan-Wook, Pasolini și mulți alții... |
dar vorbim de cei preferati...
|
Originally Posted by alali:
Și eu ce am zis ? Nu pot avea doar 10 preferați. M-am aliniat tiparului acestui topic :P Uitasei! Mulțumesc pentru apreciere! :D Poate ne onorezi și tu cu o mică dezvăluire ;) |
1. Steven Spielberg; 2. James Cameron; 3. George Lucas;
|
All times are GMT +2. The time now is 13:11. |