![]() |
Originally Posted by Pitbull:
|
Cand al meu profesor statea pe capra si a scapat planseta; am ridicat-o si a zis:
"Scapi fusul jos; nimic nu zici Când fusul se desfiră... Te uiţi la el şi nu-l rădici, Şi fetele se miră. " |
Cosbucian. :D
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Stalker, Pit, Stalker...trebuie sa fie...
|
...Bine cä n-a fost nevoie sä dau si... Odä-n gurä!
|
Doi domni curatei, aspect middle-class, trec pe langa Facultatea de Litere, chinuindu-se printre nameti si baltoace, pentru a li se pune pata pe cladirile din jur.
Primul: - Ce dracu' n-or darama si Universitatea asta? Ce, mai iese acuma poieti? Al doilea (aratand spre Arhitectura): - Sau aia... Sa faca niste veceuri publice, ar rezolva juma' de Bucuresti! LE De ce dreq ma gandeam la Chimie? :D |
Tata, la telefon: "Sa te intareasca Dumnezeu in partile moi!"
|
Discutie intre prieteni:
- Ce faci ma, nu iesi afara? - Ce-ai ma?! Pe ceatza asta?:| |
Originally Posted by bremen1980:
|
am la geluri de par...sa-mi pun si in cap
nu-i d la mine dar am facut si mai fac diferite variatiuni pe tema asta |
una antologica :D
taicamiu si un vecin (dupa cateva sticle de vin): vecinu: il sti ma pe costin? ala de sta pe vacaresti la etaju 1? taicamiu: baaa la etaju 1 sta! vecinu: si eu ce am zis? taicamiu: pai si care-i problema? |
Curat Eugen Ionescu! :))
|
"Trebuie să o frec să o fac mai mică... altfel nu îmi intră bine şi mă deranjează".
Am spus asta cu o aşa seninătate de nici mie nu mi-a venit să cred când chiar am realizat cum a sunat. Ghiceşte cineva la ce mă refeream? :P |
Tubul in care-ti pui plansele? :))
Am fost si eu intr-o situatie similara cu un tub : "Daca-l freci, se face mai mare. Freaca-l, va incapea tot." |
Nu mi-s artistă... de niciun fel. Prin urmare nu am tub şi nu am planşe. :P
|
Originally Posted by vave:
O problema de O.B.ezitate? :) |
De ce aş fi folosit femininul? :)) Deci... nu.
|
D-l Marius: Ce gen de muzica asculti tu, Corina ? ;;)
Corina: Hip-hop D-l Marius: Bon. Zi-mi un nume de trupa care canta hip-hop, dar sa nu fie romani. Corina: Pussycat Dolls D-l Marius: /:) taci, e mai bine daca taci. |
Gigi: "Eşti jigodie"
MM: "Uşor, Jackie Chan, uşor!" Gigi: "Mimi Stoica, uşor, Mimi Stoica" MM: "Eşti un cioban opărit, taci dracu' din gură!" Gigi: "Bă, bine îţi zicea Piţurcă atunci cînd spunea că eşti Miţa biciclista! Eşti o piticanie, o jigodie şi o zdreanţă" MM: "Bă oierule, te-ai îndrăgostit de toate oile pe care le scoteai la păscut. Te-au fermecat ochii şi freza lor" in concluzie: Becali: "Mihai Stoica e un travestit! Vreau să-i pun pe bodyguarzi să-l dezbrace să văd dacă are 'pasărică'!" |
All times are GMT +2. The time now is 06:06. |