![]() |
Mi-am vazut si eu numele pe aici, multumesc pentru propunere, dar nu asteptam sa treaca sarbatorile? Trebuie sa ma informez si eu putin inainte. Sa vad cu ce se mananca. Acum nu prea am timp de citit forumul.
Va pup, Paste fericite! |
Buticut: musai moderator la "Acum pe ecrane" - o sectiune unde ea e foarte prezentä, iar lipsa unui comoderator pe lângä StefanDo se simte; si la Oscar-uri - e pe felie to-mereu.
La cele trei Ateliere (Scenaristicä, Workshop, Sitcom): Keepwalking în locul Silverului_fantomä. La Cineclub Cinemagia: Cinefiles în locul lui Films4all La Cafenea: Suspect de Bizar (e calm, nu se-aprinde si nu se-nfoaie nici chiar când i-i spulber pe Vadim si Badea - si are initiative de topicuri de sintezä, polluri, etc.) La Iconoclast: Illotempore2002 (evident!) La Horror: EgOisM si Cinemania (evident!) La Clasic: Redmen. La Staruri: Corinka. Am retinut cä Judex, Halebardul si Chambord au declinat oferta; dacä totusi se räzgândesc, reîmpärtim. |
Zic ca şi buticut,dacă îs vrut,o să fiu.
|
Originally Posted by Pitbull:
mersi Pitbull, sectia iconoclast e preferata mea, alaturi de Clasic :) |
Nu ma razgandesc, mersi. Mi-am facut plinul de fapte bune si voluntare pe anul asta. Acum astept pedepsele. Poate la anul... |
si buticut si suspectul bizaros sunt potriviti pt a modera, amandoi au rabdare si sunt destul de seriosi cand vine vorba de filme, par oameni responsabili.
|
Nu sunt,că „îs”.:D
|
re
niciunul. niciuna.
|
De ce nu te bannează o dată?
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
nu uitaţi de asta
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/d3e8b436720925
am văzut azi (la ai mei) că acest PlayList merge doar dacă ai cont pe Trilulilu. deci User: CineMagia1 Password: film2009 |
Dă Doamne să te banneze.Eşti un izvor de prostie.De când te-o debannat nu faci altceva decât să jigneşti toţi userii.
|
in cazul în care se deschide o secţiune pentru seriale TV,propun moderatori pe:E.Floare(că de,parcă face ş-un serial),redmen,buticut.
|
OK, de acord, dar de vrun training o sa am parte? :) Sau macar de un meditator, cel putin la inceput... :confused: |
Chiar,ce se mai aude de E.Floares?Long time not seen here...
|
Cori, te-ajut eu. Oricum, nu-i greu deloc, ai sä vezi.
Emi e ocupat cu scoala. Mai vine uneori pe la cursurile noastre. |
Multumesc, sper sa ma descurc mai bine decat IMM.
|
Originally Posted by EgOisM:
da...ma bag pt 'horror'
Originally Posted by illotempore2002:
danke :) da..am fost cam busy in ultima perioada...in plus am avut de rezolvat niste chestiuni personale..la astea mai adaugati si o oarecare lipsa de interes (da' io cred ca de fapt e lene) si noul look al forumului (ce scuza ieftina) |
Aaaa Mr. Cinemania...ce onoare :D.
|
woaaaaw, a aparut silver_boy, este conectat pe cinemagia
fix cand ne gandeam sa-l inlocuim la atelier >:) |
All times are GMT +2. The time now is 09:52. |