Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Concursuri Cinemagia?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95360)

demmonika 12 Jul 2009 19:33

hey

si eu am vazut ca am castigat un dvd acuma vreo 2 luni si scria ca trebuie ca trimit un e-mail la [email protected] cu datele mele de contact.oricum sunt scrise in profil,in fine nu asta e important.am trimis mail si nici pana acum nu am primit nici un dvd acasa.ca acolo la regulament scrie ca la cei din tara se vor trimite acasa prin posta.poate imi da si mie cineva un raspuns.nu pt ca as vrea asa de mult dvd-ul dar oricum nu stiu daca si alti au patit asa ca mine

vera1978 13 Jul 2009 10:07

Eu si sotul meu am castigat cate un DVD eu la lozurile razuibile si sotul la concursurile cu inscriere zilnica (eu in luna iulie 2008 si sotul cam prin luna octombrie 2008), am trimis de fiecare data e-mail cu datele de fiecare data si degeaba nici pana in ziua de azi nu am primit DVD-urile asa ca eu una nu mai particip la concursurile de pe acest site mai intru doar ca sa mai vad ce filme noi mai apar.

cornel 16 Jul 2009 12:35

Originally Posted by vera1978:

Eu si sotul meu am castigat (...) si degeaba nici pana in ziua de azi nu am primit DVD-urile asa ca eu una nu mai particip la concursurile de pe acest site mai intru doar ca sa mai vad ce filme noi mai apar.

pai de ce nu te-ai dus peste ei sa le bati la usa daca vroiai cu adevarat premiile castigate, ca adresa redactiei e publica si orice poate sa le faca o vizita aici: Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, et. 5, bloc turn, sect. 2, Bucuresti sau daca nu esti din Bucuresti macar se le dai un telefon la 031.80.57.784.
si eu dupa ce am asteptat un premiu ceva timp mi-am dat seama ca daca il vreau trebuie sa ma interesez despre el, pentru ca nu toate ne pica din cer direct in brate, mai trebuie sa mai si muncim (un pic).
si pana la urma e bine ca nu mai participi am eu o sansa in plus ;)

Neuptolem 16 Jul 2009 23:44

Ce avatar si-a tras Cornel! Intrasem buznos sa-l lovesc dar cand l-am vazut am facut un fatzau a mirare si-am incetinit pe varfuri de era sa cad pe spate pe scari. Am stationat pe calcaie. Dk aia e puscoci 'samna ca e cel mai tare avatar de pe CineMagia!
'spect! ;)

oanastefana 20 Jul 2009 14:14

Buna
Am castigat 2 bilete la Movieplex Plaza sambata, deci saptamana asta ma regalez cu un film la cinema. Problema este ca as vrea sa vad Ice Age3, care am inteles ca este 3D? pot merge la el? sau filmele 3D reprezinta o exceptie, ca si avantpremierele?
Si , acum ma simt ca bunica de la tara dar asta e, scuzati ignoranta :"> , eu sunt ochelarista, port ochelari sau lentile de contact...la 3 D se dau ochelari speciali care sunt compatibili cu cei de vedere?
Multumesc

StefanDo 20 Jul 2009 14:16

ochelarii 3D se pot purta peste cei de vedere, iar la movieplex invitatia e valabila pentru orice film din programul cinematografului ;)

oanastefana 20 Jul 2009 14:24

:) super, multumesc de raspunsul prompt.

corinka 20 Jul 2009 22:38

Originally Posted by oanastefana:

Buna
Am castigat 2 bilete la Movieplex Plaza sambata, deci saptamana asta ma regalez cu un film la cinema. Problema este ca as vrea sa vad Ice Age3, care am inteles ca este 3D? pot merge la el? sau filmele 3D reprezinta o exceptie, ca si avantpremierele?
Si , acum ma simt ca bunica de la tara dar asta e, scuzati ignoranta :"> , eu sunt ochelarista, port ochelari sau lentile de contact...la 3 D se dau ochelari speciali care sunt compatibili cu cei de vedere?
Multumesc

Du-te, a fost excelent, merita! Si au fost persoane care au purtat ochelarii speciali peste cei de vedere.

cornel 23 Jul 2009 09:50

Originally Posted by Neuptolem:

Ce avatar si-a tras Cornel! Intrasem buznos sa-l lovesc dar cand l-am vazut am facut un fatzau a mirare si-am incetinit pe varfuri de era sa cad pe spate pe scari. Am stationat pe calcaie. Dk aia e puscoci 'samna ca e cel mai tare avatar de pe CineMagia!
'spect! ;)

Multumesc mister :)
Am gasit o poza cu mine pe cand aveam vreo 5 ani si m-am gandit sa o refac acum cand am 29. Nu te teme de puscoci ca e incarcat doar cu gaz pentru bricheta :D

si pt a nu fi de-a dreptul off topic poate se face si un concurs cu avatare (daca zici ca al meu e tare).

PS: Puscociul a avut noroc si nu a fost furat de hoti cand acestia mi-au spart casa, noroc ca au lasat amprente pe el.

demmonika 30 Jul 2009 13:26

cine imi spune si mie

cine imi spune si mie de ce nu vad castigatorii la mai multe concursuri cum ar fi la Ice Age 3,care din cate vad s-a incheiat,sau aveti probleme cu site-ul?,macar sa nu ma mai uit degeaba

StefanDo 30 Jul 2009 13:54

castigatorii sunt anuntati la o zi dupa inchiderea concursurilor

ginho 31 Jul 2009 11:45

Salut,
am castigat pe 24 iulie un afis si soundtrack-ul filmului Transformers: Razbunarea celor invinsi, iar ieri (30 iulie) am trimis e-mail-ul de confirmare (nume, adresa, telefon, premiu castigat); intrebarea e: daca sunt din Bucuresti le voi primi tot prin curier, sau trebuie sa le ridic de la sediul vostru???

straton_maria 31 Jul 2009 12:46

Am si eu o mica problema: astazi, la ora 11 numele meu era afisat printre castigatori. Mai exact am castigat 5 carti de la ed. Humanitas. Eram la job si am primit chiar felicitari de la colegi. La ora 13 numele meu nu mai era afisat, era un alt castigator. Ce sa inteleg? Nu am fost singura care mi-am vazut numele, deci sunt sigura ca nu am gresit.

ginho 03 Aug 2009 19:06

Au intrat cumva moderatorii in vacanta?? :D

corinka 03 Aug 2009 21:41

Nu confunda moderatorii cu membrii redactiei CineMagia. Eu sunt moderator, dar nu te pot ajuta aici. Sunt doar un user cu niste optiuni in plus pe o anumita sectiune. Doar dau o mana de ajutor la organizarea acelei "parcele" a forumului. Asa ca nu mai certati moderatorii! :(

StefanDo 04 Aug 2009 10:23

maria, trimite te rog un mail cu problema ta la [email protected]. Este colega noastra care se ocupa de concursuri, ea e cea mai in masura sa-ti explice ce s-a intamplat. Va trebui sa ai putina rabdare, acum este cateva zile in concediu.

adadumi 10 Aug 2009 14:19

Intrebari concurs

Intrebarea de la concursul cu invitatii la Cityplex nu mai este corecta.
Tariful special "pentru ele" este acum de 7 Ron.

StefanDo 10 Aug 2009 14:43

multumim, am corectat

tintin 20 Aug 2009 21:09

A meritat sa am rabdare!

Am castigat si eu si sunt super fericita! Urmeaza sa primesc cartile. Nu am castigat chiar ce am vrut , dar nu ma plang. Mult noroc la toti participantii si mai ales la cei care inca nu au castigat.

ioanmunteanu17 24 Aug 2009 11:28

Concurs carti editura Alfa

Buna ziua!
Am citit undeva mai sus ca mail-ul de confirmare la anumite concursuri se primeste in momentul expedierii premiului respectiv, era vorba acolo despre dvd-uri. Sa inteleg ca se intampla la fel si in cazul cartilor? Cred ca ar fi mai normal sa primim un raspuns in momentul in care cineva vede datele trimise, macar sa stim si noi ca au ajuns unde trebuie...sa nu mai apara suspiciuni de genul "concursul asta e pe bune?" ...Intrebarea mea ar fi: in cat timp sa ma gandesc ca e ceva in neregula daca nu primesc nimic? Au trecut vreo 10 zile de cand am castigat, am trimis 2 mail-uri de atunci si cam atat..
Multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 17:12.