Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   CinePub (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=250)
-   -   Care ar fi cea mai indicata masina pt o femeie? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95292)

Willy4k 04 Sep 2010 21:45

Originally Posted by Medicate:

Originally Posted by Willy4k:

Cea mai potrivita masina pentru o femeie : Volkswagen Sirocco!:X

E scirocco :-" !

Am mancat si eu o litera, nu se pune acum!:D

Medicate 04 Sep 2010 23:42

:)) greseala iertata !

dragonfly_drk 05 Sep 2010 00:10

de ce nu spune nimeni ca unei femie i-ar sta bine intr-un 4x4?...
sunt foarte multe femei care participa la curse de masini si le sta bine...
ce sa mai spun de femeile de pe motoare... hmmm... arata super...
deci o femeie poate fi sexy si intr-o masina barbateasca... daca stie cum sa stea in ea... ;)

balika 15 Oct 2010 12:22

Originally Posted by dragonfly_drk:

de ce nu spune nimeni ca unei femie i-ar sta bine intr-un 4x4?...
sunt foarte multe femei care participa la curse de masini si le sta bine...
ce sa mai spun de femeile de pe motoare... hmmm... arata super...
deci o femeie poate fi sexy si intr-o masina barbateasca... daca stie cum sa stea in ea... ;)

Aici iti dau dreptate. O prietena foarte buna si-a cumparat recent un Mercedes G class si e chiar ceva exotic sa vezi o femeie sa conduca un 4x4 de dimensiunile respective. Nu stiu de ce s-a obisnuit lumea cu regula "femei - masini mici". Soferi prosti exista in ambele tabere, nu e ceva standard doar pentru femei. De exemplu, colaborez cu o firma din Iasi, de la care aduc marfa uneori. Camionul cu care-mi trimit ei cele cerute e condus de o femeie, care ma uimeste tot timpul cu niste parcari incredibile in curtea firmei. :))

rrs85 16 Dec 2010 18:42

"PeJos" oricare din varianate, fie 1000, 2000 sau 10000 de pasi, este cea mai indicata masina pentru persoanele de sex feminin...;)

capodecina 13 Jan 2011 18:47

Originally Posted by balika:

si e chiar ceva exotic sa vezi o femeie sa conduca un 4x4 de dimensiunile respective.

Spune-mi si tu mie... ce e atat de exotic? :))

Ami85 14 Jan 2011 00:44

Nu stiu ce masina s-ar potrivi cel mai bine unei femei. Am vazut recent o tipa intr-o dubita, era foarte tare (mai ales ca era si destul de tanara), asa imagine mai rar. :)
Nu le prea am cu vehiculele astea, ca, din punctul meu de vedere, atata timp cat merge si am loc pentru picioare, e totul perfect, dar tot o d-asta as vrea sa mi se potriveasca. :D http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...0&tx=117&ty=81

kene 26 Jan 2011 21:50

Smart *_*

zgubi 02 Feb 2011 22:08

la capitolul ""Care ar fi cea mai indicata masina pt o femeie" as alege un Mini Cooper cu un usor tunning la masca radiatorului,sau un Smart forfour.mi-as alege o masina mica din cele prezentata pt eschive prin oras si parcari simple si usoare de 5 secunde fiecare ;) cand o sa devin mai sobra o sa aleg cu siguranta un Dodge Caliber.

mvpsebi 02 Feb 2011 22:48

Orice masina ar fi indicata atat timp cat dansa sta pe scaunul din dreapta >:) de fapt daca stau bine sa ma gandesc, sunt si masini cu volanul pe dreapta :-? deci cel mai bine e pe bancheta din spate :)) ok, I kid, I kid.. :-j

EugenLaurentiu 03 Feb 2011 21:38

o caruta ... se potriveste perfect !

zgubi 03 Feb 2011 22:42

cand se apuca femeile de condus barbatii sed in dreapta cu berea in dinti :)) poanta asta am auzit-o de la unchiul meu si mi-a ramas in minte inca de cand eram copila :D

Rassiia 06 Feb 2011 14:07

un trabant este inofensiv:))

Sorin87 11 May 2011 23:01

Peugeot 206 CC:D

Cristina_ 14 May 2011 11:15

Nu am masina, dar am permis :)) Mi-ar place o masina decapotabila, un Porsche :D

Sorin87 16 May 2011 18:38

Cristina eu ziceam de un Peugeot 206 CC, este decapotabil dar ti-l poti permite pe cand un Porsche e ca scump:P

Cristina_ 16 May 2011 23:26

Originally Posted by Sorin87:

Cristina eu ziceam de un Peugeot 206 CC, este decapotabil dar ti-l poti permite pe cand un Porsche e ca scump:P

pai iti dai seama cu Porsche mai mult este un vis deoarece nu cred ca voi avea vreodata atatia bani sa imi cumpar unul doar daca castig la loto 6/49 :))

Peugeot 206 CC nu prea am incredere deoarece este frantuzeasca, ca solutie de buget as merge si pe Alfa Romeo Spider.

Sorin87 18 May 2011 10:52

Alfa Romeo Spider este mai bun decat un Peugeot 206 CC dar si mai costisitor cand vine vorba de piese ;)

capodecina 22 May 2011 18:54

Lasa Cristina_, ca pentru inceput e buna si Dacia... B-)

Cristina_ 22 May 2011 19:37

Originally Posted by capodecina:

Lasa Cristina_, ca pentru inceput e buna si Dacia... B-)

Deocamdata nu imi permit nici o masina deoarece nu am bani.:)) Poate cand am sa am banii mei adica sa fiu platita , sa am salariul meu atunci da.Pana atunci nu pot decat sa ma uit la ce masini trec pe strada.

All times are GMT +2. The time now is 23:33.