![]() |
Cand am anuntat premiile, buticut avea cu un vot mai putin; intre timp vad ca a mai obtinut un vot, poll-ul nefiind inchis. Dar daca toata lumea o aclama pe buticut, si cum diferentele intr-adevar nu sunt semnificative, atunci avem trei mentiuni: (*) prima mentiune buticut (*) , a doua illotempore si a treia Mala Portugal.
Fetelor, pe ce Misteri invitati la film? |
Se7en, te invit la film
:) |
TATAAATAM! Primaa invitatiee Cinemagia mergee caaaaatree... Illlloooooooo si Se7en.
1. Alegeti un film saptamana viitoare 2. Alegeti un mall din Bucuresti la care vreti sa mergeti 2. alegeti ora. (Iar noi ne ocupam). |
Originally Posted by europe_east:
:)...mersi...ciudat e ca am doar un singur vot in conditiile in care si illo zice ca si ea a votat cu mine :shock: felicitari tuturor....eu un m-am distrat, sa mai faceti concursuri de-astea just for fun :) |
eu nu stiu pe cine sa invit :hmm:
care vrea.... sa mearga cu mine la film? :oops: |
Originally Posted by corinka:
:love: :love: :happy: :happy: Eu cum am spus,sunt la fel de happy cu sau fara premiu,ca doar nu pentru asta am participat ;).Dar daca insistati...please pretty please sa mi-l puneti pe asta deoparte cand apare,vad ca si cele Inglourious Basterds au aparut relativ repede,asa ca ma astept ca si asta sa fie disponibil in curand: ![]() :D |
Originally Posted by EgOisM:
|
EgOisM, mergi cu Leonard la film?
|
eu l-as invita la film pe Egon, dar nu sunt in Bucuresti saptmana viitoare. Saptamana asta on the other hand.....
|
Uite, se poate aranja, ca o exceptie, pentru sambata asta: o invitatie dubla la Watchmen, la The Light Cinemas, de la 17.05. Ce zici?
Oricum, am nevoie sa-mi trimiti pe privat datele din buletin, ca sa le transmit cinematografului si sa intri numai pe baza lui. |
o, multumesc dar mi-a fost foarte peste mana :P insa voturile voastre sunt cel mai important premiu :((
:lol: :lol: :lol: |
Daca portocalia tot nu vrea si nu vrea,si sa o fortati impotriva vointei ei ar insemna sa se incalce cel putin vreo doua legi,sa se duca alta fata din Bucuresti la film,de exemplu,Bre sau Norina sau Corinka,ca sunt noi pe forum si au participat la toate probele.Daca tot vrea Gloria sa faca un bine,sa nu se adevereasca proverbul cu facerea de bine,mama,si alte chestii cu conotatii sexuale. :lol: :w00t:
Felicitari tuturor,si mai ales Malei,care crede ca am ceva cu voturile ei :lol: Ma enerveaza ca nu prea intra pe forum,dar daca nu mai sunt userii aia vechi si destepti ci astia noi si anemici... :P |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Am spus de la inceput ca particip pentru distractie, nu pentru a castiga. |
All times are GMT +2. The time now is 11:27. |