![]() |
exact ce-ti ziceam: nu stii sa faci diferenta.
da, fa studiu de caz sa vedem. (nu ma deranjeaza asemanarea pe care o faci, dar daca si eu si Pitbull facem glume nu inseamna ca avem acelasi stil. Cu stilul asta am venit de acasa. Uneori ii mai raspund in stilul lui, tocmai pt efectul comic, si poate de aici ti-a venit ideea, dar trebuie sa vezi unde e parafraza si unde nu. De admirat il admir pe Pit dar nu incerc deloc sa-l imit ca sa-mi exprim astfel admiratia. O spun direct: il admir pe Pitbull, si gata) |
Da,f interesant. QED :happy:
|
QED?
Pai ce-ai demonstrat? :? :shock: |
Quote:
|
Led Ze Pencil era mai sexy decat halebardul.La nick ma refer,adica Led Zepellin(si dirijabilul si formatia) suna asa misto in jocul de cuvinte( cu "pencil" stilou",
dar tarnacop,halebarda,pickamer,neah.Sabioi ninja,nunceag,chiuveta,drujba,burghiu,obiect contondent,ghioaga,berbece,tirbuson,bisturiu,felce ristul,tractoristul,lupul dacilor,(astea,berbece,ghioaga,tirbuson,cheie franceza au si o conotatie sexuala...ohh Halebard,iti recomand http://www.medievalart.ro/ro/manufactura.htm |
Originally Posted by Pauline Kael, la orele 11:42,:
Originally Posted by Pauline Kael, la orele 13:00,:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Pauline,
argumentele pt nickul asta le ai mai sus. halebardul are si el un joc de cuvinte (oare sa-l mai explic?) bardul-halebarda, adica hilarul poet luptator. Ce sa fac daca asa ma simt zilele astea si mai putin un dirijabil muzical de creioane!? Si halebardul suna mai bine, e mai muzical, mai curgator, simti? Ha-le-bar-dul. Tra-la-la-la. E un bard mai tralala. A durut? :) |
Si durerea poate fi placere,vorba lui Baudelaire,sau la noi,Noica.
Macar pune la semnatura Halebardul din Mircesti.Si la avatar un bici medieval. :love: |
pentru tine, orice.
mai ales ca e 1 Martie. |
:oops:
Am glumat.Intotdeauna am preferat halebarda,are doua taisuri.Dar sa pui avatar frumos.Ca sa te vedem mai bine. |
are doua taisuri si un varf cu care mai si impunge :)
o sa-mi caut un avatar frumos. |
:w00t:
|
repede ai mai percutat!
:) :D :lol: |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Pit,
bine ca n-ai spus: "Hey, get a room!" :D |
Pentru ce,camera ? Ce vrei sa insinuezi? :lol:
Me play dead.Like dogs. |
Originally Posted by Pitbull:
(A fost bine? :?) |
Originally Posted by Pauline Kael:
pai se leaga cu ce ai ales la "Joc - alege unu" intre misionar si doggy :D :D :D @Pit a fost neasteptat! |
M-ati terminat cu engleza.Explicati-mi si mie in limba bastinasa ce e cu camera aia,nu incape citatul in ea?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:23. |