![]() |
ai venit si tu de acasa....
:hmm: |
Mai bine mai târziu... :sleep:
(...ca sä fie satisfactia mai deplinä. :happy: ) |
Trebuie sa mai asteptam un pic, pana verifica cei de la programare unde este problema. Inca nu votati.
|
Lasä-ne cu voturile voastre, Glo, cä noi avem alte treburi aici, mai importante, nu vezi? Auzi, de voturi ne arde nouä! :w00t:
Iar apropo de programare, pe mine programati-mä asa: - vineri noapte, cu toate cele 10 Illotempore; - sâmbätä dimineata, cu 5 Illotempore, toate Paulinele si toate Mafaldele. - sâmbätä noaptea va fi glorios! TOATE Gloriile, din nou toate Illotemporele, 3 Imemeuri, 3 Pauline, 2 Ave, E la Nave (va) ...In rest, mä mai gândesc. |
pit, sa nu ti se aplece!
![]() |
Cu atâtea minunätii în jur?!?
N-ar avea când, cum începe sä se aplece, se ridicä iar la loc! ...Aä, da - si Europe_East; 3 portii la bäiatu'. |
Originally Posted by Pitbull:
Europa de Est? Cu tot cu Insula Serpilor? :) |
Evident - cä acolo e clonat SARPELE, care le-a dat Evelor Märurile!
(Ce misto sunä: "un mär, douä märuri"! :love: :love: ) |
mãrurile care le-a constientizat mãrarurile :oops:
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
|
Tu ce te bagi ca märaru-n ciorbä?
Mai bine programeazä-te. Mai am locuri libere... ia sä vedem... Duminicä dimineata, luni dupä miezu' noptii, si miercuri la prânz. In câte exemplare vii? |
nu-mi place mararul
vin doar eu si cu mine luni dupa miezu' noptii |
Gata, te-am înscris.
Treci pe la Programare sä-ti iei bonu' de ordine. |
Pe mine, cu cele 4 clone, programeaza-ma pe 29 februarie. Sunt libera si dimineata si la pranz si seara.
|
Adicä sä mai astept încä trei ani...??? :o
Glorio... :( Tu nu mä mai iubesti, Glorio...! :(( Las-cä stiu io! :x |
aoleu, stergeti pollul de aici ca se inmultesc.
Atacul Clonelor. (e limpede ca are legatura numarul de pagini cu clonele: in loc sa apara 10 pe fiecare din cele 4 pagini apar 40 pe toate.) |
160 de gagici...??? :w00t: :w00t: :w00t: :love: :love: :love:
|
da' afemeiat mai esti......nu te stiam chiar asa
:D |
inchidem acest topic, ca sa ne mutam pe cel cu poll-ul.
Led, asteptam probele. N-a zis nimeni daca e multumit de propunerea de premiu. Deci Miss Cinemagia si cu Mister Cinemagia vor merge la un film impreuna, si vor primi si cate un DVD plus afis. |
Nu...? Da' CUM mä stiai? :? ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:09. |