![]() |
da, da...sa schimbam numele topicului si sa facem si unu cu pedeapsa cu moartea...
hai pauline,pitt, convingeti-ma! :love: (sa fiu si eu in trend cu inimioarele ca tot vine kitsch-ul ala de valentine's day) |
Nu sunt moderator aici, asa cä nu pot edita topicul - dar sustin ideea. Dacä Stefan sau Gloria sunt de acord, as propune editarea primului mesaj dupä cum urmeazä:
Subiect: Drepturi pentru gay Poll: Ce opinie aveti despre drepturile gay-ilor? - Sä fie exterminati - Sä fie închisi si excomunicati - Sä fie tratati medical cu forta - Sä fie läsati în pace, dar färä anumite drepturi civile (detaliati în mesaj) - Sä li se acorde toate drepturile civile, exclusiv cel la cäsätorie - Sä li se acorde toate drepturile civile, exclusiv cel la adoptiune - Sä li se acorde toate drepturile civile, färä exceptie Mesaj: Integrarea homosexualilor în societate, realizatä în tärile apusene, trece în România printr-un stadiu incipient, si încä mai suscitä unele controverse. Care este pozitia voasträ în acest sens? |
Da , si sa se pocaiasca toti homofobii!Sper sa faca Gloria sau Stefan chestionarul...
|
Da , si sa se pocaiasca toti homofobii!Sper sa faca Gloria sau Stefan chestionarul...
|
|
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
|
|
va plictisiti rau?
|
:lol: Mi s-a fuckuit nitel calcul sau windowsul...dar mesajul e de retinut . :)
ce s-a cenzurat era: "f.u.c.k.uit" |
Vrei sä zici: "fuckuit"? ;)
|
da,fuckuit.sigur mie nu-mi iese :D
|
Ce nu-ti iese? Cumva fuck nu-ti iese?
|
Yep.Daca n-are cin' sa ma ajute...Iti place de Lars von Trier?
|
|
Fuck virtual e nesatisfacator."Da" si mai cum? :)
|
Pe mess nu e fuck virtual, ci instructiuni de typing.
Da si "Seful sefilor". |
All times are GMT +2. The time now is 14:18. |