![]() |
Unde, cã din Bellu pânã-n City n-are duº...? :?
|
Daca ploua nu mai vin la Bellu, vin direct la City !
|
Si dacä nu plouä, nu mai treci prin City, te duci direct la Bellu?
|
Nu ca sa raman acolo!
Sunt unele femei care ar vrea sa-mi manance coliva! Si mai pretind ca-mi sunt prietene... |
O sa purtam niste ceva cu userul de pe forum scris pe acel ceva?
Ma gandeam sa-si puna fiecare de acasa un ecuson... ceva. :) |
Un ceva care sä fie ceva mai bun ar fi ceva subtitluri, ceva...
|
Eu cumpar muraturile de la supermarket! :P
|
E adevarat ca supermarketul le dezvata pe femei sa mai fie gospodine!
Deh! Criza de timp! |
Ehei, avem trailerul de la Nunta muta; eu dupa ce l-am vazut, am devenit nerabdatoare sa vizionez maine filmul.
|
pentru nunta muta luati ceva pastile anti-ameteala la voi ;)
|
MISTO ! :)
|
Ahaaaaaa!
Forumeeting! Si nu ziceti nimic? Shortcut-ul meu direct si doar la cinematografia romaneasca mi-a jucat festa, eu intram doar acolo iar voi aici puneati de-o nunta. Se mai fac inscrieri? Si daca da: - cum ne intalnim, recunoastem? - cum se cheama bodega de vizavi, in caz de intarziere la film? |
Intrebarea nr. 1: Care vezi o adunäturä distinsä de sonati, noi suntem äia.
Intrebarea nr. 2: Idem la fel. Remarca färä numär: vezi dacä umbli prin forum cu ochelari de cal? De-o SAPTAMANA e topicul ästa aici! O ZI dacä mai erai cäscat - p-iz-dai seama cä ne pierdeai? |
Originally Posted by Pitbull:
ei, acu' sa nu facem din monoclu de tantar ochelari de armasar. vad eu ca daca mizezi numai pe cinematografia romaneasca ai de pierdut. Daca tot se merge la Bellu, nu o ingropam si pe ea, ca poate renaste? |
da' si voi, sa nu va scape o vorbulita despre asta pe cinematografia romaneasca sau pe privat... incep sa intru la idei :P
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
O sa vezi tu maine ce plina de viata e ;) Te-am trecut pe lista si pe tine, Led-Ze-Pencil. Ne vedem maine! Va asteptam, pupam, ovationam, pozam (la cerere), adulam. |
Originally Posted by Gloria:
@ Led-Ze-Pencil da' daca nu vezi (ca nu ai ce la nunta muta!), sa nu fugi cu ea peste drum! ca mi-e ca daca o ingropi nu mai vad aurora la anu' si nu-sh' ce ti-as face!!! ca pina'la viata de apoi as mai urmari citeva povesti romanesti! |
despre cinematografia romaneasca:
pana la Aurora mi-e sa nu fie ceva Intermediar de vina fiind Tranzitia bat-o vina, ca ii spun sa plimbe Ursul si inca vreo doua legate de Viata mea sexuala. |
Vizionare placuta tuturor si distractie placuta.Si nu uitati de poze :)
|
Fu cul.
Cu poze. |
All times are GMT +2. The time now is 10:25. |