![]() |
Originally Posted by Se7en:
Pai da..dar n-ai vazut ce credea bre.. Si e mai bine ca am dat explicatii :) Deci.. acum am dat explicatii nu te-am jignit. Si nu mai fii asa sensibil! |
In alta ordine de idei, hai si tu pe topicul Megatron Se7en-ule.
|
Ok hai sa traduc cat se poate de simplu si concis ce am vrut sa zic in incoerenta mea explicatie de mai sus:
1. Filmul nu are pretentia (deci NU VREA) sa raspunda intrebarea "de ce?"- iar intrebari de gen sunt: de ce tipul o place pe muncitoarea din fabrica? de ce ea refuza avansurile lui la inceput? de ce ea pana la urma ii cedeaza si face sex cu el? de ce el o paraseste asa nonsalant si fara scrupule la sfarist? Toate astea sunt intrebari la care raspunsurile se gasesc in general foare greu ori nu se gasesc deloc. Iar filmul a abandonat din start sa iti dea raspuns la ele. 2. Filmul are pretentia( deci VREA) sa raspunda la intrebarea "cum?"- iar intrebarile de gen sunt: cum sau unde lucreaza personajele principale din film? R: intr-o fabrica de prosoape. Cum decurge relatia lor de-a lungul filmului? R:intr-o crescanda apropiere sentimentala. Cum se desfasoara actul lor sexual? R: in apartamentul femeii, pe lumina inchisa, cu televizorul mergand dupa ce seful ei de tura reuseste s-o convinga, in final, sa si-o traga cu el. Si intrebarile de gen mai pot continua. Asta am vrut sa explic care e treaba cu diferentele dintre "de ce?" si "cum?" din filmul asta.... |
OK, scuze ca explicatia a venit asa de tarziu, da intru si eu pe Megatron, gata cu "Joi"
|
Oka. E bun asa, cu toate ca, ai cam spus ce am inteles si eu dupa ce l-am recitit si recitit... dar parca tot nu-i complet.. :hmm:
|
...
|
Mda...
|
Ce-ar mai merge aici o cronica asa, ca la carte, la filmul in cestiune. :oops:
|
Doua pagini mai in spate :P
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Daca tot ai redeschis subiectul :P, pentru cei care n-au vazut atat-comentatele filme, there u are: PROIECTIE SPECIALA LA CINEMATOGRAFUL REGIZORULUI ROMAN (Studioul Horia Bernea - Muzeul Taranului Roman, Sos Kiseleff 3, Intrarea Monetariei) SAMBATA, 18 Octombrie, Orele 19.00 3 scurt metraje romanesti, productie Mandragora Joi (Hadrian Marcu), 2007, 30 minute Megatron (Marian Crisan), 2008, 15 minute Palme D'Or pentru scurt metraj, Cannes 2008 Bricostory (Andreea Paduraru). 2007, 21 minute (anunt luat din 24-FUN) |
pune anuntul si la Bricostory, te rog.
(Constat ca e un film ignorat, aici pe forum. Sa fie o atitudine misogina sau pur si simplu n-a starnit nimic in nimeni?) |
E placut filmul. Nimeni nu are nimic cu el. Toti au nimic cu el. Fuse si se duse. Comicul de situatie te mai duce cu gandu' la el, in rest...
Joi era prea strigator la cer iar Megatron castigase "Palma" ... Bricostory este oka. Atat :P Asta e motivul pentru care nu prea se discuta despre. E oka. |
Originally Posted by films4all:
corect, de acord. Motivul pentru care nu pun eu anuntul acolo e ca daca pun post dupa post, nu e semnalizat topicul ca avand mesaje noi.Iar ultimul (si primul) post de acolo e al meu. |
Da.. am observat :)
Am pus anuntul. Acum e oka :) |
Opinii noi in urma ultimei proiectii, de sambata?
|
Nu prea s-a dus nimeni sa-l revada..
Iar dintre cei care nu l-au vazut... or fi zis ca de indata ce "Megatron" e.. aiurea.. la ce sa mai mearga pentru astealalte... :hmm: |
Mie MEGATRON mi-a lasat impresia unui film neterminat!
Ii lipseste finalul! |
Ehh..cica autorul a luat o bucata din viata unuia si a pus-o pe pelicula. Deci, nu prea ar fi avut nevoie de un inceput propriu-zis si nici de un sfarsit. Ei bine..daca sfarsitul e vai de el, cu toate ca firicelul asta rupt din viata familiei respective functioneaza bine, inceputul nu-i ca "sfarsitul", adica e oka!
Si mie mi-a lasat aceasi impresie. (da uite ca am ajuns sa vorbim despre Megatron .. in (topicul) Joi [si e marti] :lol: ) |
Eu am ajuns sa cred ca daca un film e romanesc, tot se va gasi un festival international care sa-l premieze! :D
|
:lol:
Asta e buna. Sa fi creat Cristi Puiu o reteta atat de buna? :shock: |
All times are GMT +2. The time now is 14:15. |