![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
vai, halal asa sarada, cand te-aud ma ia cu frig... cum sa rontai a mea coada? nu mai bun ar fi-un covrig? |
"Rata,rontai-ti-as coada,
Vin-apocalips',se stie, -E la moda zau sharada- Luam foc si-n criogenie! " Incercai sa editez, De-acum va zic negresit, Promit sa nu aberez, Postez produsu' finit! ratatouille a scris:
Quote:
Oh,halal de e cu sfada, Cand v-aud as vrea sa strig, Rontai-v-as la gramada :love: :oops: :P Sriga are un pui de strig? |
nu va speriati de striga! romani verzi, nu fiti o turma! noi, mancand la mamaliga, suntem cu muuuuulti ani in urma... |
Striga ...de la Cotroceni?
Sau e tzap...ori mariner.. De la Livezesti-Lupeni, Avem stofa...de miner. Stam ca-n grota,-n intuneric, Si visam la ..stratosferic. Unde-i Pitbull? "Ne traduce", Asta-i filmul, Seri caduce.. Proletar? E sprintar. A fugeat.. Are-un leat Provincial Patriarhal Molipsitor Calipso-it Usturator Si dedulcit. |
cum proletarul nu mai scrie
iar pitbull este dezertor, pauline, eu ma inclin azi tie, iti sarut mana si te-ador! |
Pitbullul nu dezerteazä,
Vegheazä, mereu pe fazä, Dar nu vrea lumea sä creazä Cum cä monopolizeazä. |
scriitorii mari, se stie,
fac din noapte, poezie, insa de la prima strofa, m-am trezit ca-s catastrofa. |
Hai, lasä modestia, Prolly,
Cä nu esti varzä, nici ravioli, Si chiar färä a fi vreun astru, Mai ai pânä s-ajungi dezastru. |
Steaua,Urziceni,sau Cluju'
Tot bat mingea ca obuzu' ...portughezii-s cei mai tari :P :lol: Au batut la macaronari. Meme,Jiji ce sa zic, Ia mai invatati un pic, Fotbalu' nu-i ca subreta, Suflati repede-n ..Trombetta. Pitbull sa monopolizeze Ratatouillu' sa brodeze Proletar sa corecteze.. |
am trait s-o vad si pe-asta (insa tot citind, ma-nchin...) pauline predand cu tasta curs de fotbal ... feminin! |
Ca e riga,prezident,
Cu boboru-i repetent. Far' parol,politichie, Ca dam in ipohondrie. Eu asa acum va spui, Ca mi-e dor de Ratatouille. Curat sufragiu ca la patrushopt. Pitbull a scris:
Quote:
Sa ne revizuiasca dar sa stim si noi. Sex consensual Sex semi-vertical Sex-colateral Sex principial Sex din Guatemal' Sexu' lu Jamal Sex ca-n Cuaternar Sex municipal Sex bi-cameral Sex bi-sexual ect tzetera. |
|
In zori, când mã târãsc din cort,
M-ar încânta aºa un ºort! |
tot privind cu jind la turmã
stãpânindu-mi pacostea mã gândesc cã pân' la urmã.. neînvinsã-i dragostea |
PAULINE KAEL: Habar n-am de fotbal show... :((
PITBULL: Las' c-am iou! :w00t: SILVER_BOY: Tot privesc cu jind la tine, Pauline... :( PAULINE KAEL: Mi-as da jos un tricou... PITBULL: M-ar incanta! :w00t: :love: :w00t: PAULINE KAEL: Daaa?... :(( SILVER_BOY: A zis ca L-AR INCANTA! :x PAULINE KAEL: Sex semi-vertical. :oops: PITBULL: IN ZORI!...M-AR INCANTA!... :w00t: :w00t: :w00t: SILVER_BOY: Ma gandesc ca pan' la urma... :huh: PAULINE KAEL: Sex ca-n Cuaternar. :oops: :love: PITBULL: ...Ma tarasc!... :shock: :shock: :shock: SILVER_BOY: Neinvinsa-i dragostea... :( :hmm: :sleep: PITBULL: M-ar incanta!... :w00t: :love: :w00t: :happy: :w00t: :love: PAULINE KAEL: Sex, bi-ca-me-ral. :love: :oops: :love: PITBULL: M-ar...in-can-TA! :w00t: :w00t: :w00t: PAULINE KAEL: Sex... :love: :love: :love: PITBULL: M-ar...in-can-ta!... :w00t: :w00t: :w00t: SILVER_BOY: :huh: PAULINE KAEL: Sex... :love: :love: :love: PITBULL: M-ar, in-can-TA! :w00t: :w00t: :w00t: SILVER_BOY: :? |
apropos de echipament...
nu-i nevoie sa insist,
n-as vrea sa fiu antrenor, n-as vrea sa fiu fotbalist, dar as vrea sa fiu...maseur!... |
Ratatouille,pe unde esti?
De noi vad,te cam pitesti.. Pitbull nu mai scrie versuri, Lumea cauta eresuri :) :love: |
Când cineva nu scrie versuri,
Lumea ar cäuta, cred, "mersuri". Iar sus-numitele eresuri, Au treabä, poate, doar cu "dresuri". |
Originally Posted by Pitbull:
pitbull, cu atatea "mersuri" scrisu-a devenit un chin si prefer, in loc de versuri, dresurile lui Pauline... |
Cä tot fu vorba de eres,
Admit cä tare îmi dä ghes Nu dresul sä-l obtin cu zor, Ci... ce se aflä-n interior! |
All times are GMT +2. The time now is 10:05. |