![]() |
The Others, The Uninvited, What lies beneath, Stir of echoes, The sixth sense, The Gift, Orphan, Fragiles, Alone, Dead End (2003), A Perfect Getaway
|
....
The 6th sense rullz ;) !
|
Film psihologic,porcarie
Eu am vazut un film psihologic varza pe nume Funny games(Jocuri stranii).O porcarie mai mare nu am vazut!:-O
|
Versiunea US?
|
Banuiesc ca este ala US(cu toate ca a avut suspans bunicel),originalul lui Haneke nu se poate numi varza si porcarie...este o jignire....
|
Tideland,Peacock,Orphan,Grace
|
peacock a fost ok
orphan a fost chiar foarte tare si grace mie mi s-a parut o prostie tideland nu am vazut, e bun? :D |
The Experiment
The Experiment
Un remake al thriller-ul psihologic german "Das Experiment", regizat de Oliver Hirschbiegel in anul 2001. Actiunea este concentrata in jurul unui grup de oameni obişnuiţi , recrutati si convinsi “contra cost” să-şi asume rolurile de gardieni şi prizonieri , ca parte a unui studiu de cercetare. |
:)
sunt foarte multe filme care mi-au placut in genul asta.Cateva dintre ele sunt:,,El orfanato",care pur si simplu mi se pare genial,,,Shutter island".care chiar mi-a dat de gandit,recent am vazut ,,Phone boot",care m-a tinut in suspans pana la sfarsit si ,,Orphan".Am mai vazut ,,The stepfather",care a avut un final neasteptat sau ,,The uninvited",,,The others",,,Hide and seek"....Sper sa va placa recomandarile mele :):> :-bd
|
Originally Posted by mihnea999:
|
Desigur ca majoritatea filmelor horror au o tenta psihologica pe care n-o poti explica .. gen cum a ajuns acolo ? cum s-a intamplat ? and so on ..
un exemplu ar fi: The Cell (2000) sau 1408 (2007) si unul non-horror dar superb Barton Fink (1991) |
The Exam e un thriller psihologic ;
Cube e de asemenea un thriller psihologic ; Stay Alive poate ca nu e filmul psihologic la care v-ati asteptat, unii,le dau dereptate, insa e ,dupa parerea mea si putina psihologie, fiindca trebuei sa iti dai seama cum sa opresti totul, insa cand vezi ca jocul se joaca si fara tine... atunci se ingroasa gluma. Craks - e chiar un film psihologic, insa deloc horror, ci mai mult drama Black Swan e un film psihologic si de amenea drama. The Rite poate fi considerat putin pshologic, fiindca se 'joaca' sau se bazeaza pe mintea noastra si pe ceea ce credem Angels & Demons ar putea intra in categoria aceasta ,sa zicem..... Choose - un criminal in serie care se bazeaza pe teorii psihologice Shutter Island e de asemenea un film psihologic, insa nicidecum horror |
The Devil's Advocate, Secret Window, Shutter Island, Donnie Darko, The Skeleton Key, The Mist, The Ward, Awake, Black Swan, The Blair Witch Project, Dead Silence, Cube, Prisoners, Dream House, The Others, Source Code.
|
clar
psihologice sunt toate filmele din seria de 40 de filme After dark horrorfest ,dar preferatul meu e SAW
|
Triangle(2009)
The Babadook(2014) |
The Sixth Sense (1999)
Unbreakable (2000) Shutter (2004) Saw (2004) 1408 (2007) What Lies Beneath (2000) |
The Usual Suspects, The Machinist, Donnie Darko, Dream House, Shutter Island, The Others etc
|
Cel mai greu film psihologic care putini l-au inteles (eu unul nu l-am inteles): Donnie Darko. Am mai vazut si altele dar pe care le-am inteles cat de cat: The Machinist, The Usual Suspects, Shutter Islands, The Others, Dream House etc.
http://posterpress.us/poster/donnie-darko-2001 |
All times are GMT +2. The time now is 20:12. |