![]() |
ASTA era, dom'le...!!!
(Apropo, o bag într-un film - personaje de plan secund, pe funalul dramei din planul întâi.) |
daca drama din planu' intai tine cat iti ia tie sa treci printr-o camera intunecoasa, super :)
|
Aranjäm, adaptäm, adjustäm.
|
Originally Posted by redmen:
nu am ajuns inca in cimiterele parisiene dar asta o sa fac in prima sau a doua zi cand o sa ajung acolo....le gasesc extraordinare si numai cand ma gandesc ca Jim Morisson e acolo.... Acum un an am luat un ziar si am citit toate anunturile despre decese, comemorari.....am gasit ca a doua zi urma sa aiba loc inmormantarea cuiva din familia Sturdza in cimitirul Bellu....cum demult planuiam sa vad Bellu, am zis ca ma duc la acea inmormantare, mai ales ca era a unei persoane dintr-o familie nobila.....s-a pus insa o ploaie extraordinara si nu m-am mai dus :( Am auzit si despre Bellu ca este foarte frumos iar mama fostului meu prieten spunea ca atunci cand era studenta la Medicina se ducea sa invete in cimitir, pe o banca :D |
Hai cä te duc eu la Bellu, si-ti arät toate cele...
(Si pe urmä, romanta tineretii noastre va deveni: "Te zärii printre morminteee...!") Färä a fi un macabru, si pe mine mä intereseazä în general cimitirele - dar sunt unele persoane marcate de o fascinatie de-a dreptul morbidä pentru ele. La Geneva, am bäut o bere cu Ana Simon (väduva lui François Simon, fiul lui Michel S.) si ne-am mai conversat de-ale noastre - dar tipa e de-a dreptul pasionatä de tot ce-nseamnä moarte, ferpare, cimitire, parastase, etc. - dacä vrei sä afli unde-i înmormântat cutare sculptor, compozitor sau webmaster, ea e sursa! Deci, când te invit la Bellu? |
hai vineri seara....ca in weekend ma mut si nu am sa am timp
|
Vineri seara nu pot, iau cina cu o mätusä de 84 de ani.
Mergem dupä ce termini cu marfacia, bine? |
bine, luni seara atunci.....repede acum cat nu se lumineaza de la 5.....
:) |
S-a fait.
|
Originally Posted by europe_east:
Despre "Bride of the wind" nu stiu mare lucru,cum e? Absolut de acord cu ultima parte "de altfel, cred ca e mai intelept sa te rezumi la a admira ce a produs omul respectiv, decat sa umbli la moralitatea lui in viata..."Cu conditia sa nu faci rau altora,sa nu distrugi,micile hachite ,sau chiar compromisuri,sunt discutabile. |
Neaparat sa vezi Aleea Scriitorilor la Bellu.
|
da, pai de aia ma si duc, mersi
nu mai stiu, Creanga e tot aici inmormantat? mi-e dor de amintiri in copilarie .... :(( |
La Iasi.
|
illotempore2002 : ai reusit sa mergi unde vroiai ?
Pitbull : de ce Geneva si nu alta locatie ? |
in seara asta ne ducem :)
la 6 jumate daca vrei poti sa vii si tu la cimitir |
N`am cum sa vin .. dar mi`am trimis pisica neagra sa va intampine pe acolo.Sa stati pana se intuneca :D
|
Originally Posted by redmen:
(Ai grijä, "locatie" înseamnä "chirie" - iar în englezä, "location" = decor real de filmare; ai vrut sä spui "loc".) |
Merci de corectare.Continuam.Alte persoane pe unde mai umblati sau veti umbla ? Tari care va atrag in mod deosebit,locuri,oameni :)
|
Intr-adevär, ar fi foarte relevant sä aflä impresii de cälätorie de la cât mai multi dintre userii nostri; ca sä nu ne läbärtäm, ar merge sä le posteze chiar aici, iar din titlul topicului ar cädea precizarea "Geneva".
|
Pariez ca pana vinerea viitoare nu vor fi nici macar 6 - 7 reply`uri ? :)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:41. |