![]() |
R. Linklater?
|
nup
|
Kusturica ?
|
gene kelly, singin' in the rain? bine, nu erau neoane... :)
|
neah. lui kusturica ii plac becurile clasice, montate in lustre pline de muste moarte si cu un air freshner agatat la misto.
si nici gene kelly. |
Antonio banderas cu filmul ala al lui cu ploaie
:lol: |
Wong Kar Wai?
Propun si eu una destul de usoara: peste cu capul in nori (film) |
Originally Posted by Pitbull:
|
Ocolul pamantului in 80 de zile (cu caleasca, cu vagonul, cu autobuzul)
:lol: |
E un NENE, nu-i un BUC! :x
(Auz' acolo, otobuz la Jül Vern, Dómnie ia-mä! :(( ) |
Regizor sau actor?
|
Si/si! :P
|
roman sau strainez?
:D nu ai zis tu mah, sa punem cate 20 de intrebari? acuma ai dat-o in extrema ailalta, zici numa o kestie? |
oricum, e clar ca e un road-movie, nu?
:D |
Asta-i muzica ce-mi place! :D
1) Mâncare: un ospät la restaurant 2) Bäuturä: idem (complementar) 3) Hainä: sarafan 4) Incältäminte: bocanc militar 5) Clädire: teatru de provincie 6) Carte: volum de Neil Simon 7) Acoperämânt al capului: melon 8 ) Floare: garoafä din Plovdiv 9) Animal: taur negru peloponesiac 10) Copac: mesteacän 11) Organ: mânä (întinsä) 12) Tablou: studiu dupä naturä cu bustul gol 13) Instrument muzical: pian 14) Scriitor: Stendhal 15) Cântäret: Sinatra 16) Element: foc 17) Personaj: Catavencu, Ipingescu, Girimea 18 ) Oras: Venetia 19) Lunä: septembrie 20) Fruct: murä (-n gurä) |
caranfil
|
Bine cä te bagi tu, ne-ntrebat! :x
Okay, ia sä te vedem - proba de baraj: Justificarea TUTUROR celor 20 de metafore! :P |
am vazut si frumos e in septembrie la venetia, sa stii ;)
si cum adica ne-ntrebat?!?! si baraj cu cine? :P |
adica ca sa sa te blocheze, adica ca tu ai putea sa nu stii sa justifici toate cele 20 de intrebari-raspunsuri.
Io nu stiu cu sarafanul si cu mura (chiar daca e in gura) sau mura e gustul dulce-acrisor al unora din filmele lui? |
Originally Posted by thequietsurfer:
da. wkw. bravos! eu nu mai intru de acum pe topicul asta, a reusit pitbul sa-l ingroape cu umorul lui kilometric :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 11:17. |