![]() |
sunt solidar cu Dragomara. nu intra in gura Leo-ului.
somn usor! |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Dragomara:
'sentimentu e reciproc'... adik SI TU t crezi timpita, nu? :lol: 'experienta proprie'... kre, fa, aia in kre mi-ai scris emailuri cu kizda-n loc d .com ? 'restu lumii' t baga-n .com, somn usor - stim k acolo nu t deranjeaza nimeni :sleep: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
las k vezi tu: dk t imprieteneshti suficient cu dragomara (aceasta imm culturaloid-cernavodiana), o sa-ti trimita si tie... si poate la tine o sa s lipeask, nu stiu :lol:
|
oribil :sick: :sick: :sick:
asta arata 'calitatea' individei numite dragomara ot cernavoda, YUKK! |
:sick:
|
nu, fa, lipsit d educatie sint numa cu TINE, pt k meriti :P
ps iar esti proasta: tupeu nu e = cu lipsa d educatie! mai cerceteaza, mai verifik, mai deskide si tu o carte... da tu si p raposatu pruteanu l-ai facut impotent, remember? (tz-tz-tz, c urit...) t manink kiar asha rau acolo? get a dildo, if u can't get a life! :lol: |
tre sa fie f trist sa fii o nf-rtiti celibatara & soon middle-aged in fachin cernavoda... :((
|
nu tre sa fii prost, tre sa stii doar c sa stirnesti in celalalt: sooner or later, isi da (pan)arama p fatza ;)
|
ma cac p ea :P
|
Originally Posted by Dragomara:
Ia sä vedem, de Arella ce stii? |
|
Ai, îi stiu! Au jucat la Hitchcock, nu? Erau äia doi din colivie, singurii care nu se scrântesc la cap.
Pozele mele e antice, deci cu atât mai valoroase! Diva când era micä - îzdai seama? Curând, o sä-mi ofere äia de la "Variety" milioane sä le dau negativu'! |
de la tragedia lui jeleu s-a ajuns la soloul dragomarei...
|
Originally Posted by herbert:
cu jeleu mai degraba era o tragicomedie. :) |
da, se poarta tragicomedia
|
Solo...?!? :shock:
Adicä ALS, Supi si Je, când tetralogäm cu ea, sunte niste cantitäti neglijabile? :o |
Originally Posted by Pitbull:
e un real castig pentru cinemagia. ma rog sa nu i se intample nimic. |
Nici eu n-as fi putut sä zic mai bine. :happy: :love:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:32. |