Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   (de)banarea cu jeleu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92776)

herbert 07 May 2008 22:52

sunt solidar cu Dragomara. nu intra in gura Leo-ului.
somn usor!

grecu25 07 May 2008 22:58

Originally Posted by Pitbull:

Dacä Dragomara se culcä, eu nu mai intru pe forum! :x

Na, am pus-o ! Tocmai acum, când s-au incãlzit toþi, mai ales ALS ! ªi io ce serial mai urmãresc, cã ãsta era mai ceva ca Seinfeld !

Alex Leo Serban 07 May 2008 23:44

Originally Posted by Dragomara:

Câh!
Voi chiar aveþi "umor", sau mã credeþi tâmpitã! Sincer, ºtiu cã e varinata no. 2, da' nu-i bai, sentimentu' e reciproc.

---
Proletar - regret - dar încã judec dupã experienþa proprie, da'tu fii pe fazã poate vreodatã voi avea nevoie de-a altora. Mulþumesc.

---
Pentru restu' lumii... mi-e somn.

'sentimentu e reciproc'... adik SI TU t crezi timpita, nu? :lol:
'experienta proprie'... kre, fa, aia in kre mi-ai scris emailuri cu kizda-n loc d .com ?
'restu lumii' t baga-n .com, somn usor - stim k acolo nu t deranjeaza nimeni :sleep:

Pitbull 07 May 2008 23:49

Originally Posted by Alex Leo Serban:

emailuri cu kizda-n loc d .com

Cum s-alea?

Alex Leo Serban 08 May 2008 07:46

las k vezi tu: dk t imprieteneshti suficient cu dragomara (aceasta imm culturaloid-cernavodiana), o sa-ti trimita si tie... si poate la tine o sa s lipeask, nu stiu :lol:

Alex Leo Serban 09 May 2008 22:30

oribil :sick: :sick: :sick:

asta arata 'calitatea' individei numite dragomara ot cernavoda, YUKK!

redmen 09 May 2008 22:38

:sick:

Alex Leo Serban 09 May 2008 23:10

nu, fa, lipsit d educatie sint numa cu TINE, pt k meriti :P

ps iar esti proasta: tupeu nu e = cu lipsa d educatie! mai cerceteaza, mai verifik, mai deskide si tu o carte... da tu si p raposatu pruteanu l-ai facut impotent, remember? (tz-tz-tz, c urit...)
t manink kiar asha rau acolo?
get a dildo, if u can't get a life! :lol:

Alex Leo Serban 09 May 2008 23:31

tre sa fie f trist sa fii o nf-rtiti celibatara & soon middle-aged in fachin cernavoda... :((

Alex Leo Serban 09 May 2008 23:37

nu tre sa fii prost, tre sa stii doar c sa stirnesti in celalalt: sooner or later, isi da (pan)arama p fatza ;)

Alex Leo Serban 09 May 2008 23:52

ma cac p ea :P

Pitbull 10 May 2008 10:05

Originally Posted by Dragomara:

o divã, oops Pitbulle, cã uitai, Divã, Diva absolutã a tupeului ºi a lipsei de educaþie.

Nu nu, "divä" era bine - aici! Nu-i totuna "diva" cu "Diva". Pentru cäci Diva e aia care nu cheläläie nici castratä, Diva e aia care face "Grr! :x", Diva e cea care-i o divä absolutä nu a tupeului si lipsei de educatie, ci Diva Absolut Absolutä. Si gata.
Ia sä vedem, de Arella ce stii?

Pitbull 10 May 2008 11:00

http://groups.msn.com/pitbullsrealm/pitspits.msnw

Pitbull 10 May 2008 12:22

Ai, îi stiu! Au jucat la Hitchcock, nu? Erau äia doi din colivie, singurii care nu se scrântesc la cap.

Pozele mele e antice, deci cu atât mai valoroase! Diva când era micä - îzdai seama? Curând, o sä-mi ofere äia de la "Variety" milioane sä le dau negativu'!

herbert 10 May 2008 13:11

de la tragedia lui jeleu s-a ajuns la soloul dragomarei...

Proletar 10 May 2008 13:19

Originally Posted by herbert:

de la tragedia lui jeleu s-a ajuns la soloul dragomarei...

cu jeleu mai degraba era o tragicomedie. :)

herbert 10 May 2008 13:23

da, se poarta tragicomedia

Pitbull 10 May 2008 13:29

Solo...?!? :shock:
Adicä ALS, Supi si Je, când tetralogäm cu ea, sunte niste cantitäti neglijabile? :o

herbert 10 May 2008 14:04

Originally Posted by Pitbull:

Solo...?!? :shock:
Adicä ALS, Supi si Je, când tetralogäm cu ea, sunte niste cantitäti neglijabile? :o

dragomara e mai expresiva si, deci, memorabila...
e un real castig pentru cinemagia.
ma rog sa nu i se intample nimic.

Pitbull 10 May 2008 14:22

Nici eu n-as fi putut sä zic mai bine. :happy: :love:

All times are GMT +2. The time now is 17:32.