![]() |
mai ai ceva notabil sa zici despre arta sau ne mutam la "in suturi"?
|
probabil, dar tu nu o sa intelegi oricum.
"in suturi"? ce faci, ma spionezi? stii de ce imi aduci aminte, tu si cei ca tine? de un cor, cantand "I feel pretty"... unul cam ca asta: http://www.youtube.com/watch?v=_8FAwMpR6D4 |
...
|
deci, ma spionezi... you feel pretty?
|
...
|
in sfarsit adevarul...
|
cred ca o sa sterg ultimele 10-12 posturi, daca nu va potoliti :)
|
multumiti?
|
Djinjis,daca nu te-ai forta atat sa pari destept si daca ti-ai reciti postarile si le-ai edita inainte de a scrie ai fi ok.Nu vezi ca nu mai e in trend sa fii ala mic,negru ,flasc si care arunca invective din cauza de lipsa de argumente?Stay cool.Poate reusesti sa provoci ceva mila sau dezgust in loc de nimic sau indiferenta.
So,ignore e cel mai demn pt mine in ceea ce te priveste. |
mda...si eu am ajuns la concluzia asta...ignore him. mie chiar imi plac discutiile in contradictoriu cand exista bun simt...dar ce sa faci, cand nu e, nu e...:(
dar gata, asta e ultimul post offtopic...se baga cineva la o discutie civilizata despre artistii sec XX? |
de fapt nu ma fortez deloc. daca te referi la diverse dezacorduri, le fac intentionat pentru ca ma amuza. spre diferenta de voi nu ma intereseaza sa fiu in "trend" sau sa fiu cool. in schimb voi sunteti in trend frumos aliniate si cat mai cool cu putinta.
aveti si voi treinigurile si lanturile voastre, doar ca sunt de alta natura. sunteti niste snoabe cu spoiala voastra de cultura si creierele voastre simplutze. "Poate reusesti sa provoci ceva mila sau dezgust in loc de nimic sau indiferenta." cat de ingramadit trebuie sa fii sa faci o asemenea propunere? ar trebui sa ma straduiesc pentru asta? tu asa ai face? sau asta e ceea ce tu numesti o gluma? ai idee cat de primitive, cat de imature imi pareti voi mie? arta secolului xx? ma faceti sa rad. este chestia aia pe care voi nu o intelegeti dar o maimutariti. |
Originally Posted by bre:
|
djinjis...zi-mi macar atat...ce pregatire ai tu in domeniul artei?
|
demiurg, paladin de level saptesprezece, Godlike, gradul de dificultate
|
Originally Posted by cherryblossom:
hopper place mult! peste 10 zile voi fi in viena admirandu-i expozitia! 8) |
|
misto, supastar, te invidiez : )
|
Draga Bre,am gasit aceste dame,niste suprarealiste, niste gagici...Ma rog cateva sunt neveste sau amante de pictori celebri.Vreo 3-4 imi plac.Tie?
http://www.femmespeintres.net/pat/moderne01.htm |
|
Originally Posted by Pauline Kael:
ms. stiam doar de cateva. n-am apucat sa ma uit pe toate, din ce-am vazut imi plac colajele de hannah hoch, culorile georgiei o'keefe, personalitatea fridei si picturile vieirei da silva (ce e pe site nu prea-i reprezentativ, o sa mai vb de ea ca e interesant, avea un barbat ungur, tot pictor, da mai neinteresant...ce frustrare!!! :P). imi plac pozele cu ele, misto gagici. |
All times are GMT +2. The time now is 14:31. |