![]() |
Doamne, cat de tampita esti.
|
eu vreau sa fie bannati amin2, nu se poate?
dragomara - nu mai e nevoie sa spun dc; mistah j - pt k m-am recunoscut in portretul pe care i l-a facut pitbull & m-am indispus: NU e nevoie de un doppelganger de-al meu pe ac forum, EU sint suficient!! X( |
=))
adica tu ....nu te suporti pe tine insuti? :D |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
şi eu vreau să te iubescă şi pe tine cineva! măcar o dată în, mâine-poimâine, 50 de ani de viaţă! să-ţi acorde şi ţie altcineva atenţie! m-aş autobanna din 5 în 5 minute dacă te-ar putea accepta cineva lângă el/ ea mai mult de 5 minute aşa cum eşti cu adevărat, mic, sărac şi urât sufleteşte! :(( |
acum inteleg dc duduia i.t. nu intelege dc maria dinulescu e-o actrita f buna - de fapt, nu intelege nimic! =))
ps pe silabe, k pt prosti: 'eu-ma-simt-f-bine-in-pie-lea-mea-dar-nu-su-port-u-nul-la-fel-ca-mi-ne-ca-re-sa-mi-fa-ca-um-bra-im-par-tind-per-so-na-li-ta-tea-mea-u-ni-ca-la-doi' :-S ps of, luati-o pe baloasa asta de mai sus dp mine, iar vine cu ideile ei vomitive dspr dragoste & such, imi vine sa vomit - yuk-yuk-yuk :-& |
hai ca esti dus cu pluta pe siret.
glumeam tantalaule! :-O nu te-ai prins? ai ajuns sa iei in serios totul? hai ca nu pricepi nimic! nici mascar o gluma simpla pt cei de la scoala ajutatoare! |
ignore the peanuts
|
fii serios! în mai bine de 6 miliarde nu există nimeni care să te accepte şi preţuiască (LOL) aşa cum eşti. şi tu ştii asta. de fapt asta e unica ta problemă. restul sunt adiacente. te compătimesc. recomand psihanaliza. e la modă printre VIP din Ro. :P --- LE: nu de alta, dar chiar nu pot crede că o viaţă profesională, socială şi sexuală satisfăcătoare ar putea avea un asemenea... final nefericit. deci: psihanaliză - buba e în trecut! |
ignore ALL the peanuts!
& especially the mother of all peanuts =)) |
|
ce inseamna hodobocofog?
:D |
Ask J.
|
te-ai suparat pe mine.
|
Nu, da' J. m-a rugat sä nu spun.
|
am aflat ce-nseamna.
esti supara pe mine? |
Nu, de ce?
|
am inteles.
deci esti suparat pe mine. |
Da, am zis cä nu, deci sunt. Logic.
|
vezi?????
ti-am zis io!!! :)) |
Da, da' de fapt nu sunt, am zis doar io asa: sunt, adicä nu. Metalogic.
Tot eu te-am päcälit. Sâck! |
All times are GMT +2. The time now is 00:53. |