![]() |
Cinemagia-Click to begin a beautiful friendship
|
Cinemagia-An offer you can't refuse
|
Fratele meu Surfaru' Potolit a scris sloganuri cam generale. Cum spunea Bellhop: ala cu flendshipurile mere la chestii sociale / matrimoniale iar al doilea mere oriunde, pana si la carciuma lu' unchiu lu' Dorel travestita in butic PVC.
Fratele tau Nauptoleum te roaga sa continui pe linia inceputa initial. De astea ce zici: CineMagia: Iscam dependenta. / Producem / cream dependenta (de film). CineMagia: Nu-l mai pirata! Fa-ne o vizita! CineMagia: Initierea ta in film. / Ucenicia ta in cea de-a 7-a arta. CineMagia: Un posibil pasaport spre covorul rosu... ------------------------------------------------------------------------------------ Aprop' (cateva directii care(-mi) dau de gandit): 1) Incercati sa gasiti un slogan pt Hollywood. ;) 2) Incercati sa gasiti un slogan pt Porsche Carrera, apoi unul la Tuborg. Unde e mai dificil? Care din ele va avea o contributie mai mare in atragerea clientelei? 3) E mai eficienta publicitatea la site-ul CineMagia decat un slogan pt CineMagia? Si pe ce termen (scurt, mediu sau lung)? 4) Unde va fi plasat acest slogan? |
Forumul este "o chestie sociala".
Al doilea are rolul de a intriga. Nici unul nu este reusit, dar am incercat sa merg pe ideea de a parafraza o replica celebra de film. Altul:Cinemagia-The road to Cinema Paradiso Cinemagia-Anticamera raiului cinematografic |
tot ce-a zis bellhop ramane adevarat.in rest,daca treceti pe tagline-uri puteti sa-l incercati si pe asta:"cinemagia:check in.relax.take a shower".
vine din "psycho". |
Originally Posted by thequietsurfer:
Merg si replicile din filme dar sa nu ne cantonam doar pe aripa asta. |
domle nu va mai chinuti ca tot ia cu poolah lui achille/ va ramane peste zile.... :lol:
cum mi-a ramas mie popcornu in gat de ras... crek ma auzit toata casa cum radeam cu larimi de una singura in fata monitorului :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by lady_mystyque:
Esti o leidii. nu scuipa, ca-i piere gustul; :hmm: ![]() |
Am rugat-o pe Mrs.Gloria sa aduca un om de advertising aici sa ne indrume, eventual sa ne scoata din ceata ca apoi sa o putem lua iar la galop.
In cateva zile ajung la cartea aceea si incerc sa extrag cateva indicatii teroretico-practice de gasire a sloganului. Pana atunci: CineMagia: Filmul e o realitate! |
bellhop poza aia nu ma reprezinta deloc asa ca las-o balta would u?
|
Aha, am înteles! Va sä zicä, tu nu... fumezi! La fel ca mine! :happy:
Nu te ataca, Bellhop laträ, dar nu... muscä! Tot la fel ca mine. :hmm: CineMagia e o stare: Culturä, artä si valoare! (Evident, tot ca mine! :P ) |
bine pitbull ca tine
nu fumez.... si nici nu stau cu ....tatele in vant! :lol: ca in poza aia |
Traiam cu impresia ca s-a scris, dar am vazut ca nu:
Magia.Cinemagia |
Cred... :huh:
cred... ... :? Magia. :hmm: CineMagia. :happy: Cred c-ai bunghit-o, dom'le! :w00t: |
Am vorbit cu o prietena copyrighter si imi va trimite cateva idei de slogan saptamana aceasta.
Din pacate nu prea am cum sa fac un poll in momentul acesta pentru ca ne lipsesc macar 3 variante cu adevarat bune dintre care userii sa poata alege. |
------------------------------------------------------------------------------------ K, Gloria, astept cu interes advertiseritza. |
Originally Posted by Neuptolem:
interesting .... spus asa frumos.... cat rafinament ... ma inclin :) |
|
bun atunci....asa decodor..... :D
|
|
All times are GMT +2. The time now is 23:45. |