Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cum va place cafeaua? :) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90855)

devil_doll 15 Jun 2007 21:21

Originally Posted by musetell:

:)

a doua, de cand sunt domn'le SENIOR (e in functie de nr. de mesaje scrise sau cum??? :? )

:lol: trist e d-le cand inaintezi in varsta...cum trec anii (sau mesajele) p langa tine..

musetell 15 Jun 2007 21:32

draga doamna devil doll, in octombrie o sa fac 27 de ani, d-abia astept sa fac 28 pentru ca nu stiu de ce dar intotdeauna 28 mi s-a parut o varsta extrem de atragatoare si sexy :D
si just for your information, ma simt tanara, frumoasa si mai ales inca mai am a really though and nice back.. :love: (si la propriu si la figurat) asa ca..
there's no need for me to worry..
ai vazut-o pe halle berry cum arata la 40
de ani? nu-mi plac femeile obsedate de varsta lor..e cel mai mai pericol pentru libertatea noastra obsesia asta..asa ajungem sa ne legam de barbati "nasoli" doar pentru "e timpul maica, ca-ti trece vremea"..:)

Pitbull 15 Jun 2007 21:49

ma simt tanara, frumoasa

...si devreme-acasä!
(Ask Ami!)
By the way, someone who's acting towards you the same as Ami... would be "Amish", right?

musetell 15 Jun 2007 22:12

:D
I really don't know how to answer you that question.. :)
..pe ami o duc maine la vaccin :( ..stiu ca-i sanatos si ca-i va face bine dar mi-e mila de ea..
stii? e chiar ciudat cum se-ntampla sa ajungi sa tii la cineva sau la ceva asa..pe neasteptate..aveai dreptate cand spuneai ca cu "cat ajungem sa cunoastem mai mult oamenii, cu atat iubim mai mult animalele".
8)

Carmine Galante 16 Jun 2007 09:12

barbati "nasoli"

Nasoi?

musetell 16 Jun 2007 13:42

:love: :love: :love:

musetell 16 Jun 2007 13:44

pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
:)

Pitbull 16 Jun 2007 21:18

pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
:) :) :)

Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!

musetell 16 Jun 2007 21:53

buna pitbull,
mersi mult ca mi-ai dezlegat misterul..si
scuze ca te-am intrebat acelasi lucru in mai multe topicuri..sunt o cascata si-o impulsiva si-o uituca..
:) ..si zambesc intotdeauna ..

Pitbull 16 Jun 2007 22:43

Nu-i nimic, eu ti-am räspuns în si mai multe topicuri. Asa, sä fim siguri.

musetell 17 Jun 2007 07:33

ok, mersi mult..
:) :) :)

Neuptolem 03 Apr 2008 18:56

Originally Posted by Neuptolem:

Cafeaua este senzuala!

Cafeaua inseamna viata!
Dar cafeaua ne distruge...
Cafeaua e un paradox!...
Cafeaua ne tine treji...cand nu ar trebui!....
Cafeaua ne schimba!...
Cafeaua ne conduce!...
Cafeaua ne face puternici!...

La fel ca...romul.

;) To Illo with :love: !

savoria 04 Apr 2008 12:25

ador mirosul de cafea, dimineata cand abia se face ziua.

cafea neagra, intr-o cana mare si personalizata ;)

Dragomara 12 Apr 2008 06:59

Mie îmi place cafeaua fãcutã... de alþii... foarte tare, amarã ºi musai cu cardamom, cred cã am devenit dependentã de condimentul ãsta, pentru cã pun din ce în ce mai mult ºi tot nu pot atinge gustul acela pe care l-am savurat în prima cafea arabica cu cardamom.

Oricum preferata mea rãmâne totuºi Irish Coffee, cea pe care-o pregãtesc prietenii mei, cea al cãrei scop nu este niciun caz revigorarea! :P

ªi apoi la o cafea cele care îi dau mereu o savoare unicã sunt conversaþiile.

Alex Leo Serban 12 Apr 2008 20:40

mie (am mai spus-o) NU imi place cafeaua: imi place doar mirosu ei, dar altfel ma lipsesc fara probl d ea...

Dragomara 12 Apr 2008 21:08

ei vezi, habar n-ai ce pierduºi, tocmai vroiam sã te invit la o cafea! :P

http://www.newz.ro/stiri/cafeaua-din...me_n61425.html

redmen 12 Apr 2008 22:02

Mie cel mai mult la cafea nu`mi place respiratia celui care o bea :lol:

Alex Leo Serban 13 Apr 2008 06:24

Originally Posted by Dragomara:

ei vezi, habar n-ai ce pierduºi, tocmai vroiam sã te invit la o cafea! :P

c bizar! c coincidenta! - eu tocmai vroiam sa t refuz, cafeaua fiind doar unu dintre motive :lol:

Dragomara 13 Apr 2008 07:54

Sã-þi mai zic cã era doar o ironie?! Nehhh... uneori mã faci sã cred cã nu ai râs din toatã inima niciodatã-n viaþa ta, ºi poate cã ºi din cauza asta þi-e imposibil sã sesizezi ironiile, ºi le iei doar ca atac la persoanã. Dupã cum am mai spus ironia ºi autoironia þin de inteligenþã, cea care nu este nicidecum capacitatea de-a reþine informaþii, asemenea unui papagal, ci uºurinþa de a face asocieri ºi de-a jongla cu ele.

Pentru mine o invitaþie la o cafea e doar un pretext pentru conversaþie. ªi acum hai sã fim serioºi, cine dracului ar vrea sã converseze cu unul ca tine?! Între noi fie spus, chiar meriþi numai pumni în gurã, de-aia îþi ºi înþeleg reþinerile. Mã rog, aci ar mai trebui sã vorbim un pic ºi despre caracter, însã având în vedere faptul cã ai trecut de decenii de 20 de ani discuþia asta chiar nu-ºi are rostul.

Concluzie: dacã ai avea 16 ani ar fi de înþeles ºi acceptat modul în care te supaapreciezi, dar cum te apropii de 50, comportamentul tãu e absolut penibil ºi totodatã hilar. Dar ce sã vezi, nu ãsta e genul meu preferat de distracþie! :D

Alex Leo Serban 13 Apr 2008 13:50

haHA!
tu si ironia... baba & mitraliera :lol:
intimplator (da s vd k nu ma cunosti de-loc!), mi s-a dus vestea k sint un om f vesel, cu simtu umorului & mereu pus p glume :P
faptu k ti-am zis k nu beau cafea era o forma (tot ironik, inkipuie-ti!) d a spune k nu ma interesezi nici cit negrul d sub unghia ta (k eu am manikiurista!) - si nu pt k, asa cum zice folcloru, nu 'le am' cu femeile, ci pt k (inkipuie-ti, iarasi!) am gust: prefer o mala portugal, o maria dinulescu, o monica bellucci... 8)

All times are GMT +2. The time now is 14:24.