![]() |
Originally Posted by StefanDo:
eh, carmine o ia asha cum stie el s-o ia - buftea-style! :lol: |
StefanDo, nu te lua dupa simtirea si interpretarea vulgar-plebee a lui carminume. traducerea e foarte buna. e facuta de Virgil Ierunca, care a trait aproape toata viata la Paris, mare carturar, poet si, mai ales, fin degustator de poezie, cum putini au existat si exista. pentru cei interesati, vedeti volumul de poeme si traduceri din poezia franceza semnat de Virgil Ierunca, aparut la Humanitas, acum vreo 5 ani. |
hmmmmm :) nu contest eruditia si talentul de traducator al lui Ierunca, dar alegerea cuvintelor din semnatura ta mi se pare totusi neinspirata. Se pierde izul de ritm din original, iar cuvintele sunt f. putin ofertante la nivel semantic (sau trimit unde nu trebuie). Dar, desigur, e doar parerea mea... :)
|
hai sa nu ne complicam si sa avem crampe estetice acolo unde nu e cazul...
numai pt carmine o "aplecare" inseamna sa i-o tragi cuiva sau sa ti-o traga cineva. brrr! |
*Gaoaza, gaozar sintagma patentata de presedintele Basescu. ;) |
carmine galante, bannat 3 zile
|
dar de ce numai 3 zile? el nu e inocent in chestii de marlanie, e recidivist... imi imaginez cat de mult sufera acum Pitbull - un fel de mama a ranitilor pe Cinemagia - , care a garantat pentru el... |
Originally Posted by herbert:
|
cat priveste scoala romaneasca ( si filmuletul de mai jos) pendulez intre stupefactie si...invidie lol Oricum, totul, eminamente memorabil.
18+ pls. http://www.piticu.ro/blog/ |
Scoala adevarata, nu gluma. :lol: Dadeau si aia pe pro tv ceva similar, dar nu se compara. Totusi "profesorul" pare tot elev, nu se vede prea bine.
|
ma bucur f. f. mult ca carmine (scuzati caca-ul) a trecut cu succes peste inca o banare si priveste optimist spre o alta...
e o chestiune care, usor-usor - vorba lu' Hagi -, se incarca de memorabilitate pe cinemagia. |
Hagi e un analfabet. Nu e deloc memorabil, deci e offtopic. A fost memorabil cand dadea cu picioru' in bashica. ;)
|
hagi e un geniu, vorbesti prostii
k intotdeauna |
:shock: Nu väd de ce atâta discutii - clipul e clar si se observä foarte bine ce se întâmplä: o scoläritä îsi masturbeazä (în web-engl. = "masterbating") colegul de bancä, lucru care se face atunci când nu poti pentru ca sä te acuplezi, si fiindcä erau la curs, cu domnul profesor în clasä, sigur cä nu le-a dat voie. :sleep: Asa a fost de când lumea lume: nu e permis de avut relatii sexuale în timpul orelor :( , iar onania e primul si cel dintâi înlocuitor. :hmm: Ce-o fi asa de memorabil în "kestia" asta, nu stiu. :huh:
...A, si cred cä erau la ora de mate... sau poate de francezä... A observat cineva ce scria în caietele de notite? :? |
Originally Posted by Pitbull:
scria: "cursu asta este o laba!" |
A, päi clar atunci. Avea dreptate ambii doi. :sleep: Ea sä-l, el sä se lase. Oare ce medie aveau?
|
trei picaturi
|
Pe secundä, minut, sau orä?
|
Eronat. Programul se cheamä "cornuletul si laptii".
|
Originally Posted by Pitbull:
per numar |
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |