Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Al mai prost horror (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89477)

titip 18 Feb 2009 16:14

Momia azteca contra el robot humano - film super prost, super panarama.

Cinemania 18 Feb 2009 22:38

Originally Posted by Amidome_1one:

Trifidele-e un film vechi de tot, si nu ii stiu denumirea in engleza

adica asta?
http://www.imdb.com/title/tt0055894/

si poate am sa dezamagesc pe multi dar as include in cele mai proaste si seriile:I know what you did last summer, in general nu imi plac cele care il includ pe Jason si pe Freddy Krueger :x

niste stupizenii, intr-adevar

ecranizarile dupa Stephen King si John Carpenter sunt fenomenale, foarte reusite

ca tot e subiect despre horror-uri proaste:
nu toate ecranizarile dupa Stephen sunt 'fenomenale'

imi spui si mie o ecranizare dupa Carpenter?

redmen 18 Feb 2009 22:44

Originally Posted by Cinemania:

:lol:

norina 19 Feb 2009 11:14

Night of the zombies (1981)
a fost intr-o seara pe AXN si cum lasasem tv-ul aici am vazut ceva din film
am fost oripilata, apoi m-am trezit razand
"terifiant" film horror

Amidome_1one 25 Feb 2009 19:40

Trifidele-e un film vechi de tot, si nu ii stiu denumirea in engleza

adica asta?
http://www.imdb.com/title/tt0055894/

si poate am sa dezamagesc pe multi dar as include in cele mai proaste si seriile:I know what you did last summer, in general nu imi plac cele care il includ pe Jason si pe Freddy Krueger :x

niste stupizenii, intr-adevar

ecranizarile dupa Stephen King si John Carpenter sunt fenomenale, foarte reusite

ca tot e subiect despre horror-uri proaste:
nu toate ecranizarile dupa Stephen sunt 'fenomenale'

the fog. ...etc....

Cinemania 25 Feb 2009 20:42

ok..ce intelegi prin ecranizare dupa...?
scris si regizat de cutarica sau sau film facut dupa o anumita carte, scriitura sau ceva de genu? sau remake??

Amidome_1one 27 Feb 2009 18:32

ok..ce intelegi prin ecranizare dupa...?
scris si regizat de cutarica sau sau film facut dupa o anumita carte, scriitura sau ceva de genu? sau remake??

ecranizare dupa mine inseamna o punere in scena, un remake, o productie, un film , o serie, care se bazeaza pe scrierile cuiva, nu neaparat urmeaza subiectul in amanunt....sper ca s-a inteles ce am zis eu;)

Cinemania 28 Feb 2009 00:11

in cazul asta cand ai spus "ecranizarile dupa [...] John Carpenter sunt fenomenale, foarte reusite" te-ai referit la The Fog din 2005, nu?

una peste alta filmul din 2005 e foarte prost

daca te-ai referit la cel original, din '80...acesta e excelent, doar ca nu e o ecranizare dupa Carpenter

Amidome_1one 28 Feb 2009 21:15

fiecare cu parerile sale....si nu am chef sa intru in polemici doar ca sa demonstrez o idee...imi place ce imi place si ce nu imi place, nu imi place...fiecare cu gusturile sale :sleep:

Cinemania 05 Mar 2009 11:06

fiecare cu parerile sale....si nu am chef sa intru in polemici doar ca sa demonstrez o idee...imi place ce imi place si ce nu imi place, nu imi place...fiecare cu gusturile sale :sleep:

pai atunci poti sa-ti lipesti o foaie pe frunte cu ce-ti place si ce nu-ti place si sa fugi pe strada urland de bucurie...ca vad ca nu esti in stare sa discuti pe un forum...somn usor!

Amidome_1one 05 Mar 2009 20:29

pai atunci poti sa-ti lipesti o foaie pe frunte cu ce-ti place si ce nu-ti place si sa fugi pe strada urland de bucurie...ca vad ca nu esti in stare sa discuti pe un forum...somn usor!

e o diferenta in a discuta pe un forum si a nu vrea sa discut cu dumneata...sper ca am lamurit ;) ...si ce atata tevatura :shock: vad ca dumneata in necunostinta de cauza, faceti niste afirmatii care nu isi au locul,,,....dak nu am chef sa debitez pe un anume topic, nu o voi face si voi discuta la topicurile la care consider eu de cuviinta...in afara de rautatile la care ma asteptam...in rest e un forum ok si de fiecare data cand voi avea ceva de spus, o voi face.... :happy: p.s:asta cred ca era botezul de la un guru care nu stie sa poarte o conversatie normala si civilizata... :o ;) :sick:

Cinemania 05 Mar 2009 20:49

e o diferenta in a discuta pe un forum si a nu vrea sa discut cu dumneata...sper ca am lamurit

pai spune asa...m-ai facut cam batran..inca nu sunt de 'dumneata' :)

vad ca dumneata in necunostinta de cauza, faceti niste afirmatii care nu isi au locul

eram ironic

asta cred ca era botezul de la un guru care nu stie sa poarte o conversatie normala si civilizata

nu ma ocup cu botezuri...citeste mai sus de unde s-a inceput si unde s-a ajuns...eu doar ceream (nu imperativ, desigur) niste explicatii la o afirmatie de-a ta, apoi tu te-ai aprins...in plus nu cred ca ti-am pus la indoiala gusturile, ci am dat cu parerea personala despre filmele amintite

<<>>

on topic:
The Hills Have Eyes II
atat cel nou cat si cel regizat de Craven sunt niste glume proaste

Amidome_1one 05 Mar 2009 21:18

ok, asa mai merge...vezi ca se poate vorbi si civilizat? :P te salut :D

Amidome_1one 06 Mar 2009 15:37

si ca sa fiu on topic, ar trebui sa spun ca horror-urile lui George Romero, cele cu dead in coada :shock: , sunt groaznic de proaste...am vazut ieri Dawn of the dead, remake-ul, si era sa nu ma pot controla de atata ras...nu mi-a venit sa cred cat de prost film...si nu e singurul film a lui Romero pe care l-am vizionat...sunt dezamagita...urasc filmele care nu au inceput si nici sfarsit si le urasc pe cele care au final nefericit ;) , ca sa zic asa :x

StefanDo 06 Mar 2009 15:42

ah, atunci poate n-ar trebui sa vezi Titanic
nu ca ar intra la horror...

marcusARCUS 06 Mar 2009 17:58

Era unu din '87 Hell's nustiucum 3...Ba da prost prost...

marcusARCUS 06 Mar 2009 18:02

A,da si Catacombs(2006)...Doamne ce R.A.H.A.T..

EgOisM 06 Mar 2009 19:04

Nu tre' sa fii geniu sa iti dai seama ce jeg a fost "Jack Frost".
Cel mai mult m-au deranjat credits,care erau ornamentate in stil MerryChristmas,nu zic ca nu au fost bine trase dar foarte slabe pentru asteptarile mele.Storyline-ul un deseu ca de obicei...cu happy ending...sau nu?(adormisem spre sfarsit).Sa nu zic altceva despre cum a fost filmat..cu camera gasita in podul bunicutei..PARODY>>>>>

Night of the Lepus al lui Claxton,nu am vazut atatia iepuri in my life :shock: poate daca folosea mai mult slow-motion se intelegea altceva...those fucking rabbits scared me a lot!

marcusARCUS 07 Mar 2009 08:39

Nu,n-ai inteles nimic din filmul ala.Ala nu e horror.Ala e comedie.

marcusARCUS 07 Mar 2009 08:40

Zic de Jack Frost

All times are GMT +2. The time now is 01:40.