Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   So long, farewell, au revoir, auf Wiedersehen... CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89321)

Ambra Blu 01 Oct 2006 19:37

tradus, inseamna 'la multi ani, emi'

marx 01 Oct 2006 19:49

Originally Posted by gionloc:

sau cum etapa asta Craiova o batut... hmm... vi s-au dilatat venele mititel-e (altfel) incat nu mai vedeti bine ?

domnu' gioncioc, stiu ca sunteti mereu in confuzie, dar eu ma refeream strict la injuraturile livrate cvasipermanet de catre domnu' criticaretz atunci cand isi epuizeaza doza de salubritate mentala.

gionloc 01 Oct 2006 20:21

Originally Posted by marx:

domnu' gioncioc, stiu ca sunteti mereu in confuzie, dar eu ma refeream strict la injuraturile livrate cvasipermanet de catre domnu' criticaretz atunci cand isi epuizeaza doza de salubritate mentala.

8)
fantastic, cata dreptate aveti domnule, spre deosebire de dumneavoastra, care sinteti intotdeauna la obiect, cu bun-simt si inepuizabil in gandire, impricinatu' face exact ce spuneti... :lol: :lol:

marx 01 Oct 2006 20:28

impricinatu' face exact ce spuneti... :lol: :lol:

va sta bine in pozitia de avocat...parca semanati din profil cu pitorescul lui Hitchcock.

gionloc 01 Oct 2006 20:35

impricinatu' face exact ce spuneti... :lol: :lol:

va sta bine in pozitia de avocat...parca semanati din profil cu pitorescul lui Hitchcock.

sint doar avocatul meu, fiindca adeseori si cu mine ati avut dispute de un gen sensibil mai diplomat, totusi... doar ca ma folosesc de o poveste in care ne-ati adus pe amandoi in sim-pateticul dumneavoastra stil!
insa, precum povestea cu batranul Hitch, se pare ca nici pe asta nu o pricepeti!

marx 01 Oct 2006 20:47

sint doar avocatul meu, fiindca adeseori si cu mine ati avut dispute de un gen sensibil mai diplomat, totusi

adeseori? cred ca va prelungiti confuzia. doar doua firave polemici stiu ca am purtat. prima, acum 2 ani la topicul cu TIFF, si alta acum cu filmul lui Weir. ...
Quote:

insa, precum povestea cu batranul Hitch, se pare ca nici pe asta nu o pricepeti!

asa e: nu ma pricep sa inteleg aperceptii confuze.

gionloc 01 Oct 2006 20:58

si cea de aci, ca sa mai iesiti putin din neintelegeri!!

marx 01 Oct 2006 21:02

sa fie si ultima...

gionloc 01 Oct 2006 21:44

sa fie si ultima...

ce propunere... indecenta! :D

ricutza 02 Oct 2006 10:12

sunt un picut trista sa aflu ca emi nu o sa se mai ocupe de cinemagia. pe de alta parte insa, stiu ca oricat ar incerca, nu poate sa demisioneze din gandurile mele despre site-ul si forumul asta pentru ca cel putin pentru mine, cinemagia este emi (desi stiu ca mai sunt multi alti oameni in spatele acestui site)....
ma bucur sa aflu ca are o noua provocare, ii urez multa bafta si sunt convinsa ca o sa se descurce foarte bine!

notorious 02 Oct 2006 10:18

i'm in 110%, sambata viitoare ! :w00t:

cine mai vine, deci ?

ricutza 02 Oct 2006 10:22

am uitat s aspun ca incerc sa ajung si eu.... ;)

emanuel 02 Oct 2006 12:24

Originally Posted by ricutza:

sunt un picut trista sa aflu ca emi nu o sa se mai ocupe de cinemagia. pe de alta parte insa, stiu ca oricat ar incerca, nu poate sa demisioneze din gandurile mele despre site-ul si forumul asta pentru ca cel putin pentru mine, cinemagia este emi (desi stiu ca mai sunt multi alti oameni in spatele acestui site)....
ma bucur sa aflu ca are o noua provocare, ii urez multa bafta si sunt convinsa ca o sa se descurce foarte bine!

Iti multumesc mult si contez pe suportul vostru al tuturor.
mai vroiam sa spun cate ceva, dar prefer sa vi le spun fata in fata, pentru ca meritati si intotdeauna m-ati sprijinit la evenimentele pe care le-am realizat, la vizionari, etc...

Va astept!

PS marx, ca intotdeauna ma plictisesti... mai lasa-l la ALS in pace. Spre diferenta de tine, la el macar inteleg cand scrie ceva. No offence... nu suntem site de referate de arta sau filosofie, suntem site de cinema... unde publicul larg trebuie sa inteleaga ce trebuie sa transmitem.

Thanks.

emanuel 02 Oct 2006 12:25

Originally Posted by Pitbull:

Deci puneti de tâlnirea aia, si vedem atunci.
'80-u' a devenit asa de ca lumea, de când cu cinemeetingurile europeeastic si supastarian, încât ar fi chiar pä felie. Iar dacä ne gräbim si mai prindem vreme beton, luäm iar masa aia de pe terasä. Poate mai câstig si eu încä douä pahare si-un desfäcätor.
(Si Gloria, neapärat - sä-i facem botezul, si dupä ce-o botezäm bine, sä-i sustragem passwordu'.)
Deci hai: sâmbätä 7 octombrie, h. 17:00, în '80?
Cine e pentru, tovaräsi...?
Se abtine cineva...?

Am readus subiectul lui Pitbull aici, ca s-a deviat mult..
Deci cine vine sambata, e bine venit!

notorious 02 Oct 2006 12:58

Originally Posted by Emanuel:

PS marx, ca intotdeauna ma plictisesti... mai lasa-l la ALS in pace. Spre diferenta de tine, la el macar inteleg cand scrie ceva. No offence... nu suntem site de referate de arta sau filosofie, suntem site de cinema... unde publicul larg trebuie sa inteleaga ce trebuie sa transmitem.

:lol: antologica, emanuele ! ANTOLOGICA !

marx 02 Oct 2006 14:08

Originally Posted by emanuel:

PS marx, ca intotdeauna ma plictisesti... mai lasa-l la ALS in pace.

ok. il las pe ALS in pace definitiv. acum ramane sa aplice si el aceeasi tratament.

Quote:

Spre diferenta de tine, la el macar inteleg cand scrie ceva. No offence... nu suntem site de referate de arta sau filosofie, suntem site de cinema... unde publicul larg trebuie sa inteleaga ce trebuie sa transmitem.
Thanks.

evident ca e mai simplu sa citesti Libertatea decat orice altceva. si precum spuneam, ma bucura faptul ca vom avea si alte razboaie...

Alex Leo Serban 02 Oct 2006 14:29

asta moare dk nu are ult. cuvint, frate! :lol: si mai zice d altii k sint scrintiti!!

in c ma priveste, il invit sa-mi ia locu la libertatea, sa vdm cit rezista in regim d 'txt scurt, clar & la obiect'... p pariu k clakeaza dupa 1 luna? (btw, eu fac in dec. 12 ani d cind am rubrik 'cineoki' 8) )

marx 02 Oct 2006 14:44

Originally Posted by Alex Leo Serban:

asta moare dk nu are ult. cuvint, frate! :lol: si mai zice d altii k sint scrintiti!!

am mania punctului, dom'le....

Quote:

in c ma priveste, il invit sa-mi ia locu la libertatea, sa vdm cit rezista in regim d 'txt scurt, clar & la obiect'... p pariu k clakeaza dupa 1 luna?

vorbesti in adormire...
la pariu ca n-ai curaj sa pariezi?!

emanuel 02 Oct 2006 14:46

Ptr ALS:
Pe bune? Nici nu stiam... super tare... 12 ani....
La multi ani! :-)

Ptr Marx
Lasa-ne, lasa-ne....

(ia sa vedem, mai zice ceva legat de chestia cu ultimul cuvant?...)
Oricum, ne vom mai contraria si in alta parte curand... d-le marx.

marx 02 Oct 2006 15:05

Originally Posted by emanuel:

Ptr Marx
Lasa-ne, lasa-ne....

(ia sa vedem, mai zice ceva legat de chestia cu ultimul cuvant?...)
Oricum, ne vom mai contraria si in alta parte curand... d-le marx.

hehehe,
cum dracu' sa nu-ti zic: ia baga tu un maraton pana la DEX si vezi ce inseamna a contraria. pt a ne contra si pe viitor, e necesar sa ne egalizam cunostintele ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:52.