![]() |
tradus, inseamna 'la multi ani, emi'
|
Originally Posted by gionloc:
|
Originally Posted by marx:
fantastic, cata dreptate aveti domnule, spre deosebire de dumneavoastra, care sinteti intotdeauna la obiect, cu bun-simt si inepuizabil in gandire, impricinatu' face exact ce spuneti... :lol: :lol: |
|
sint doar avocatul meu, fiindca adeseori si cu mine ati avut dispute de un gen sensibil mai diplomat, totusi... doar ca ma folosesc de o poveste in care ne-ati adus pe amandoi in sim-pateticul dumneavoastra stil! insa, precum povestea cu batranul Hitch, se pare ca nici pe asta nu o pricepeti! |
Quote:
|
si cea de aci, ca sa mai iesiti putin din neintelegeri!!
|
|
ce propunere... indecenta! :D |
sunt un picut trista sa aflu ca emi nu o sa se mai ocupe de cinemagia. pe de alta parte insa, stiu ca oricat ar incerca, nu poate sa demisioneze din gandurile mele despre site-ul si forumul asta pentru ca cel putin pentru mine, cinemagia este emi (desi stiu ca mai sunt multi alti oameni in spatele acestui site)....
ma bucur sa aflu ca are o noua provocare, ii urez multa bafta si sunt convinsa ca o sa se descurce foarte bine! |
i'm in 110%, sambata viitoare ! :w00t:
cine mai vine, deci ? |
am uitat s aspun ca incerc sa ajung si eu.... ;)
|
Originally Posted by ricutza:
Iti multumesc mult si contez pe suportul vostru al tuturor. mai vroiam sa spun cate ceva, dar prefer sa vi le spun fata in fata, pentru ca meritati si intotdeauna m-ati sprijinit la evenimentele pe care le-am realizat, la vizionari, etc... Va astept! PS marx, ca intotdeauna ma plictisesti... mai lasa-l la ALS in pace. Spre diferenta de tine, la el macar inteleg cand scrie ceva. No offence... nu suntem site de referate de arta sau filosofie, suntem site de cinema... unde publicul larg trebuie sa inteleaga ce trebuie sa transmitem. Thanks. |
Originally Posted by Pitbull:
Am readus subiectul lui Pitbull aici, ca s-a deviat mult.. Deci cine vine sambata, e bine venit! |
Originally Posted by Emanuel:
:lol: antologica, emanuele ! ANTOLOGICA ! |
Originally Posted by emanuel:
ok. il las pe ALS in pace definitiv. acum ramane sa aplice si el aceeasi tratament.
Quote:
|
asta moare dk nu are ult. cuvint, frate! :lol: si mai zice d altii k sint scrintiti!!
in c ma priveste, il invit sa-mi ia locu la libertatea, sa vdm cit rezista in regim d 'txt scurt, clar & la obiect'... p pariu k clakeaza dupa 1 luna? (btw, eu fac in dec. 12 ani d cind am rubrik 'cineoki' 8) ) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Quote:
la pariu ca n-ai curaj sa pariezi?! |
Ptr ALS:
Pe bune? Nici nu stiam... super tare... 12 ani.... La multi ani! :-) Ptr Marx Lasa-ne, lasa-ne.... (ia sa vedem, mai zice ceva legat de chestia cu ultimul cuvant?...) Oricum, ne vom mai contraria si in alta parte curand... d-le marx. |
Originally Posted by emanuel:
cum dracu' sa nu-ti zic: ia baga tu un maraton pana la DEX si vezi ce inseamna a contraria. pt a ne contra si pe viitor, e necesar sa ne egalizam cunostintele ;) |
All times are GMT +2. The time now is 14:52. |