![]() |
tchaaa, you know what? na-ah!
i've seen moldavians that are smarter than you. si bebelusi morti cu un simt al umorului extraordinar pe langa al tau. |
deci, ai realizat.
|
acne-boy, stuff it.
|
opa, curu mare si roz contraataca...
|
sing along, everyone:
Pace, pace, pace, pace Intre doua dobitoace! |
you'd love to take a lick outta my crap, now, wouldn't ya?
|
Originally Posted by Nightwane:
Explica-i romulanului ca are de ales intre mersei si mersesem & ce-a scris el acolo nu exista decat in limbajul vanzatorilor de pepeni. Altfel n-o sa inteleaga niciodata :shock: :love: Mala |
No use. A Hillbilly is a hillbilly no matter what you do.
DON'T STEAL MY HUBCAPS PLEASE! :love: The B******e. |
dupa ce vom fuma
de Ion STRATAN o sa ajungem sa ne fumam toata mobila din casa o sa ajungem sa fumam tablourile, computerul si sticla de geam vom fuma canarul si afisul ramas, vom fuma cartile si uitarea ne vom fuma amintirile, lumina veiozei si cutremurul de pamânt vom fuma calendarul si dupa ce vom fuma tacâmurile si vederea, dupa ce vom fuma fata de masa si degetele ca niste lumânari vom aprinde linistiti o tigara |
si toate astea intr-un nor gros de fum, ca doar avem deja obrazul gros...de la fum :D
|
o sa ajungem sa fumam si Cinemagia
topicurile fiecare thread vom fuma, pe rand, cinematografia romaneasca acum pe ecrane cafeneaua iconoclastul lui ambra blue vom fuma umorul lui nightwane randurile spartane ale lui airlight delirul lui jack sparrow iluziile lui irene fiecare pagina cu numarul 5 din spiritul nostru o sa fumam citatele mp-urile avatarurile si fiecare vizualizare in parte ne vom fuma numele de utilizatori logarile replay-urile linkurile pagina de start si iconitele emotive vom fuma simpatiile idiosicrasiile antipatiile si codurile HTLM vom fuma polemicile dintre marx si als ubicuitatea lui herbert cinismul Malei Portugal si ultimul enter al lui zizi iar la sfarsit de tot dupa ce vom fi fumat si ultimul pixel parolele numai de noi stiute si toamna de afara in lumina albastra a monitorului o sa ne ardem unii pe altii cu tigara |
.aveti grija- asta e herbert, deghizat.
|
Silver, eu cred ca o sa ne fumam noi doi mai intai :D
|
Desi sä fäcurä o lunä juma' de când m-am läsat de fumat, votez în continuare cu partidul fumätorilor (din solidaritate) si mä pis si eu pe CFR (din principiu) dacä vä pisati si voi pe Romtelecom (din rärunchi).
|
ma si cac daca vrei :D
|
Cu plecäciune (din miljoc).
|
mai foloseste cineva Romtelecom? :huh:
|
Stiu pe cineva care lucreaza la Romtelecom, dar foloseste RDS... :w00t:
|
Originally Posted by Cinemania:
Mai degraba o sa ne afumãm, like we allways do... tare replica ta, pe cand (against our will) urmaream reclama aia bãºitã de la hochland " Vrei un sandviººº...???" " Cu ce eeeee ??? " Cinemania (scîrbit) " e cu mu.uiieeeeeeeee...." :D |
Originally Posted by drudu:
pentru ca in tm (sau poate numai in anumite zone) nu pun la case decat internet, nu si telefonia fixa care oricum era gratuita. :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 22:54. |