![]() |
Originally Posted by StefanDo:
totusi "javrele" nu trebuie omorate, ci trasi de urechi jigodiile imbracate (aca oamenii) care le chinue prin oras, in spatii inadecvate, abandonandu-le, infomentandu-le... e necesara o alta/noua petitie: "animalele la tara! spatiu larg, aer curat! |
Originally Posted by herbert:
@stefan http://www.dazer.ro/content/home.htm Noi avem d-asta, costa 1 milion trei sute de mii, il poti lua de langa Piata Dorobanti, are garantie un an, si merge de minune. In plus sunetele scoase de el nu afecteaza animalul (doar il sperie si fuge), iar timpanul uman nu percepe zgomotul emis de aparat. Numarul e acolo, pe site. |
animalele imi sunt indiferente
oamenii imi sunt odiosi nu-mi plac decit plantele :lol: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
|
Mai exista si plante medicinale :P
|
Am mai povestit undeva, cu lux de amänunte (credeam cä tot în topicul ästa, sau în cel paralel din forumul Vama - fostä si Veche), si am cäutat sä dau cu copy-paste sau link, ca sä nu povestesc iar toatä întâmplarea - da' n-o mai gäsesc.
Bref, odatä, într-un parc pustiu, m-a atacat o haitä de vreo zece-douäzeci de maidanezi, färä nici un motiv, alergând spre mine furiosi încä de hät-departe. Am zis cä pân-aici mi-a fost - dar all's well that ends well. In rest, am luat destule muscäturi la viata mea, si de mâini, si de picioare. Asta nu mi-a schimbat niciodatä pozitia. Un om matur îsi foloseste experientele personale orientativ, dar nu neapärat decisiv, în adoptarea unor atitudini cu titlu de generalitate. Ar fi nu numai nechibzuit, dar si periculos. |
si eu cre k am mai povestit asta, dar c sa-i faci, d la o virsta traiesti din rememorari...
deci: p mine m-a muscat un ciine in cimitiru bellu! a trebuit sa fiu internat in spitalu militar (noroc k era in timpu stagiului militar) si sa suport 10 (zece) injectii anti-rabice in burta!! :x needless to say, d atunci nu-mi mai plac ciinii (nu k m-as fi omorit dupa ei nici inainte...) suport animalele doar la tv; dintre nanimalele care joak p 'discovery' ma amuza suricatele :P |
La asta tot nu mi-ai räspuns:
Originally Posted by Pitbull:
|
nu stiu la c t referi
|
|
Mä refer la stilul lui Eugen Mihäilescu de a vorbi - de exemplu:
- Aici am putea sä punem niste plante, care sä danseze... - Si-l väd cä inträ în bar, cu o plantä agätatä de el... - Iar dupä concert, toate plantele grämadä: "Maestre, un autograf, mu-mu-mu...!" |
aha
nu stiam deci mie imi plac plantele pt k nu-ti raspund ;) pt cei interesati d situatia mea militara: am terminat stagiul (d 6 luni, dupa fac, in buc, ceea c inseamna k dormeam acasa) cu gradul d sublt; si am fost campion la trageri! |
Dacä tot veni vorba...
1979-1980, termen redus (9 luni - deci între admitere si începutul facultätii), infanterie, Caracal. La trageri eram foarte slab, pentru cä de felul meu întotdeana mi-a tremurat mâna (DAR, culmea, am luat f.b. la trageri cu pistoletul, din miscare!) Eram cu Nae Caranfil. TOATE secventele de cazarmä din "E pericoloso sporgersi" sunt de acolo. Dupä facultate, n-am avut chef de convocarea aia de douä säptämâni, asa cä m-am fäcut cä n-am primit ordinul, am rämas sergent, si nimeni n-a zis nimic. E doar semi-offtopic; chiar dacä a-i numi apevisti "animale" ar fi o jignire (la adresa animalelor, evident!), armata rämâne, totusi, o junglä! Sau mäcar o turmä (noi) mânatä de niste ciobani (ei). |
my, my... does this mean you scored a lot? |
|
dk vrei iti scri-jelesc cu pushk "als" p piept
k in "zorro" :P |
|
d c,nu vrei sa ti s asorteze cu psihicu? :lol:
|
Back to topic, please!