Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   TIFF (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=246)
-   -   TIFF 2006 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87441)

Supastar 10 Jun 2006 20:19

Originally Posted by gionloc:

anu viitor ne asteapta o editie duplex, Cluj-Sibiu

hehe... la anul count me in too! cluj.... sibiu.... numa' bine am cazare gratis asigurata in amandoua... :w00t:

Mala Portugal 10 Jun 2006 20:28

cum umbrela am pierdut-o prin Republica inca de luni...

eu mi-am pierdut-o vineri, la deschidere. btw , a ta era in carouri gri?

gionloc 10 Jun 2006 20:50

Originally Posted by Mala Portugal:

cum umbrela am pierdut-o prin Republica inca de luni...

eu mi-am pierdut-o vineri, la deschidere. btw , a ta era in carouri gri?

hmmm... era un fel de albastru cu carouri gri, da... parca... candva, sambata, duminica sau luni, in holul dela republica am uitat-o, la o masa... dupa film nu mai era. anyway, nu era mare pagupa, nu era o umbrela cu personalitate.. d-aia o si plecat de la mine, se pare ca eu nu am apreciat-o
:lol:

Mala Portugal 10 Jun 2006 21:09

well, era la obiecte pierdute am vazut-o cand am fost sa intreb de a mea:)

gionloc 10 Jun 2006 21:46

Originally Posted by Mala Portugal:

well, era la obiecte pierdute am vazut-o cand am fost sa intreb de a mea:)

asa deci!
hmm... eu am intrebat a doua zi si... cica nu era!

poate ca au regandit situatia: umbrela era la obiecte pierdute fara sa fie un obiect pierdut.. era un obiect uitat! :w00t:
asa ca au mutat-o la biroul de obiecte uitate, care nu exista (:lol:), asa incat au mutat-o nicaieri, altfel spus, oriunde eu nu o mai puteam gasi!

Alex Leo Serban 11 Jun 2006 08:18

superhaios exchange-ul asta intre mala & gionloc dspr umbrele :P mai ales k e cit se poate de ontopic - avind in vdr aversele zilnice de aici, cind pierderea/uitarea unei umbrele este o mica mare tragedie...

eu plec de la tiff cu 2 mari frustrari;
prima - k nu am reusit sa vad mai multe filme,
a doua - k nu am avut mai mult timp liber, k in alti ani, cind pt mine erau sfinte o sauna pe sapt. si vizitarea gradinii botanice... in plus (asta intra la capitolul personal screw-ups), cu mala (mala! :love: ) am skimbat fix 2 vorbe intr-o seara, in fata la republica, cind trebuia sa ma grabesc pt k ma astepta o masina sa ma duca la restaurantu lu peste in afara clujului... :(( wtf is that!? de ce in alti ani am putut sa fac toate kestiile astea, iar anul asta nu :o this is so frustrating! i mean, da, am ajuns a doua zi a festului, seara - but still.
plec pissed din aceste cauze.

f ok palmaresu, cu filmu lui porumboiu umflind aproape tot ce era de umflat in categ. respective (trofeul, pr. publicului si cel al 'zilelor filmului rom' - care, in case someone was asking (i know ada solomon was), este acordat de strainii invitati la fest) & lasindu-l pe mitulescu cu buzele si mai umflate...
iar ceremonia propriu-zisa a fost, cred, cea mai relaxata & simpatica de cind 'fac tiff-u' - adik de la prima editie! cu tot cu bilbe (c/o catalin stefanescu), cu desincronizari de iesiri/intrari in scena (udo kier was the toast of the evening!), cu one-line-urile darimatoare ale lui corneliu & cu momentul (aproape de stand-up comedian) 'radu mihaileanu' 8)

in rest, nasol k a plouat, dar la cannes se zice: 'festival pluvieux, festival heureux'. poate k se aplica si la cluj :P[/i]

Ambra Blu 11 Jun 2006 11:32

Originally Posted by Alex Leo Serban:

f ok palmaresu, cu filmu lui porumboiu umflind aproape tot ce era de umflat in categ. respective

O singura obiectie, in rest f de acord cu tine: la scurt/metraje romanesti - unde stiu ca premiul e dat de guesti straini - ia premiu un medium-metraj selectionat la Cannes, cu un buget de vreo 40 de mii de coco. Marilena de la P7 concurind cu filmuletele noastre de scoala, facute cu treispe lei. E ca si cum as merge la wc-ul unei gradinite sa ma pis si i-as invita pe aia mici sa compare numbers. Nu mai bine ii faceau lui Nemescu o sectiune separata, unde sa concureze numai el? Asta nu ca m-as fi dus eu cu vreo capodopera de film dar nu-mi place sa pariez pe curse cu favoriti siguri.

PS: Dupa cum am mai zis-o cindva, iar eu am mereu dreptate, Urmuz, filmuletul unui coleg de generatie, nu este documentar. S-a vazut si aici, judecind dupa sectiunea in care a fost repartizat.

Later edit: (as in a few hours later edit) editia asta a fost, categoric, cel mai bine organizata, TIFFul a aratat cel mai profi dar chefurile parca au fost mai fara vlaga, asta poate ca am venit eu fara my better half.

Twinsen 11 Jun 2006 18:53

Era vorba ca unele filme o sa vina si la Sibiu dupa festival, s-a mai auzit ceva despre asta?

ricutza 11 Jun 2006 21:25

[quote="Ambra Blu"]
Originally Posted by Alex Leo Serban:

PS: Dupa cum am mai zis-o cindva, iar eu am mereu dreptate, Urmuz, filmuletul unui coleg de generatie, nu este documentar. S-a vazut si aici, judecind dupa sectiunea in care a fost repartizat.

hmmmm... nu era scris oricum la inceputul filmului ca nu e un documentar?
la tiff l-au incadrat la fictiune, nu?

Ambra Blu 12 Jun 2006 08:21

Cu filmuletul ala s-a prezentat la examenul de semestru pentru film documentar, examen pe care l-a luat cu nota maxima.

Shemaia 12 Jun 2006 14:38

Per ansamblu a fost OK - organizare, filme - dar, parca filmele excelente au fost ceva mai putine decit la editiile precedente (ultimele doua, pe care le-am frecventat, cel putin). Am remarcat in mod deosebit documentarele. Cred ca am vazut vreo 9! Oricum, foarte interesante.

Flavius 14 Jun 2006 13:38

Originally Posted by Flavius:

This may sound silly. Stie cineva mai multe despre reclama Kodak, care este difuzata in calupul publicitar de dinaintea fiecarui film [la Republica]?

Reclama poate fi vizionata aici.

All times are GMT +2. The time now is 15:18.