![]() |
Originally Posted by Nae:
|
Si eu sper... chiar daca ne-am mai certat noi...:)
Maine ma duc la un examen ..... nu conteaza ca nici macar nu stiu cum se cheama cursul... but anyway.... cui ii pasa?? |
NAE!!! :huh:
Sä nu dea dracu' sä faci prostia asta, cä vin la tine! :x |
Chill off, dude :)
Serios acum, vezi ce faci. Eu zic sa mai vii cand te plictisesti, totusi... |
De ce, mah, de ce? :?
|
vezi ce ai facut ma nae pe aici...ai incins spiritele.. :) so sorry u got to leave.. :( sper ca ne vei mai vizita din cand in cand...
|
Azi : dormit 3 ore. Deschis afacerea cu intarziere. Ieri betie monstru', gigant. Azi bere. Gratar cu tata la casa. Bautura in terasa cu asociatul. Incercare de somn... :( Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand vreau sa dorm suna telefonul fix cu 2 secunde inainte sa-l inchid. Si se mai face ca la celalalt capat al receptorului e un chefliu. Deci ... terasa, carciuma, restaurant, mancare ca porcii. Dupa ... montat boxele noi.
E 12, am inchis telefonul. |
tipic
ploua shitlandia is as shitty as it gets e 8juma si tre sa merg pana in universiate ma tarasc pa la 300, mai merg ceva p jos in mod clar 3 ore d somn aint enuff la 10 am terminat treaba si merg p jos spre casa o sa dorm, makar pan la unusi ceva akas suna r sa bem cafea zik ok, e deja 12 si nu mai am chef sa dorm gen o ora dup care sa ma trezeasca vizitatorii programati fac cafea, suna k nu tin minte ce zice, dar suna soneria r. bine bem cafea, ajung si n b si o si k se discuta dsp pilozitati ciudate si alte chestii ma prefac atent, gandindu ma intens la cum da dorm eu d la 5 la 11 la 4 si un pic aterizeaza i, deprimata diskutam grupu vesel care ma vizitase se dez antureaza plek cu i spre casa ei unde stam si vb e7 si ar fi trebuit sa dorm suna tel film la mall ok vad gong fu, mi se pare la fel d misto ca la prima vizionare la 11 ajung din noula i, unde e ceva lume haos total la 12 plekam spre m dupa care in underworld und stau pan la 4 si un pic e char cazu sa dorm, chem taxi, ma sui, ora5 adorm maine va fi o cu totul alta zi voi dormi |
in principiu, n-as fi postat nimic pe topicul asta (prea narcisist!), dar simbata, 24, dupa 21.30, ar fi trebuit sa ma duc cu niste prieteni in... club bamboo! :shock:
de atunci, sint kind of traumatised... :(( atit am avut de spus. |
Korben, aduci ca stil cu realK :D
minus eruditia, imi pare... |
Mda. prima proba orala pt. bac - romana. am luat 8. Se pregateau alea sa imi puna zece si se trezeste una: "Ia recita-mi tu poezia!" Io in gandul meu "Mai bine ti-o recita ma-ta rece!" I mean, cine curu' meu invata poezii de Ion Pillat? Jesus!
Oricum ma doare fix in pix de bac ca am intrat la facultate so there :P |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by MinRep:
mishto romanul modern. super simplu. eu preferam ceva gen Iona, dac-ar fi fost sa-mi aleg un subiect anume. Ca, slava domnului, la Iona e de aberaaaaat. Oricum, wtf, i don't give a damn in ceea ce priveste bacul :) Dar mi se pare exagerat sa ceri ca poezii obscure sa fie stiute integral. Daca-mi pica ceva gen Luceafarul, ce mortii lor faceau? Ma puneau sa le recit Luceafarul? Gen... |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by MinRep:
cica "treaditionalismul" si am zis de P{illat ca era singurul la care facusem ceva. Poezia era "In Vie" or smth. |
Gen baga-mi-as pula in familiile de tarani care vin sa-si depuna actele pentru pasaport impreuna cu toata familia lor de 43 de indivizi intr-un spatiu de 2 pe 6 metri intr-un mediu umed si ostil si plin de functionari. Si in taranii prosti care se imping ca niste disperati cu 2 statii inainte sa coboare. Si in aia care stau pe scara dar nu coboara. Si pe care-i intreb "Coborati? (SAU DE CE PULA MEA STATI PE SCARA)" si ei zic "Nu" si stau acolo. MUIE! Le inteleg perfect pe functionarele scarbite scarboase care stau acolo si discuta cu fel de fel de indivizi suspecti si retardati.
M-am plictisit la coada, dar n-am stat decat o ora. Cred ca intru la Neculce. Sau la Cosbuc. Sau la Iorga. |
Am niste draci infernali in legatura cu facultatea. Gen, am sunat-o pe una care-i acolo si imi zice "Ce sectie ti-ai ales?" Ii zic eu: "Ciencias Politicas Y De La Administracion" La care aia imi zice:" Pai cum, nu vroiai Imagen y Sonido?" Io zic: "Ba da, normal da' nu am gasit pe site-ul facultatii sectia asta." La care aia: "Cum frate ca io cunosc o groaza care-s la imagine si sunet aici!" Si dai si cauta inca o data pe site-ul universitatii...si da-i si ia la puricat si fix ciu-ciu! tot nu reusesc sa gasesc sectia aia. GODDAMNIT!
|
Trezit pe la 12, pe la 3 eram intr-o scoala suspectata de adapostirea unui director comunist si a trebuit sa asteptam o ora intr-o clasa de acolo, asa ca am vandalizat-o. De la lipirea chestiilor pe jos/banci etc. cu "Picatura" la ruperea instrumentelor din jurul catedrei, introdus cuvinte obscene in orarul clasei a III-a, rupt afise, cuier etc. Dupa aia la micul dejun, la kebap, dupa care stat un pic in casa. De la 8 pana in urma cu o ora anturat cu m si c si la ora aia nu se mai putea folosi transportul in comun. Deci the search for the cab. In chestia cu taxi-uri de la romana toti cereau gen 150.000 pana la gara (un individ a justificat gen "e leul greu acum, n-ai ce sa-i faci" - ???), ziceau ca dovedesc cu bon. Am pierdut vreo 30 de minute incercand totusi sa gasesc ceva, pentru ca nu eram in conditia in care as putea sa merg pe jos prin zone nu foarte friendly. Aveam o cantitate obscena de bani la mine din diferite motive, pe care a trebuit s-o inghesui in locuri incomode pentru a parcurge un drum care se anunta plin de peripetii. La un moment dat am ajuns acasa cu tot cu banii.
|
destul de dramatica relatarea lui BeNnY. asa se maturizeaza omul - cu frica prin frica (nonsalant) calcand. unde ai ascuns banii? trebuia sa-ti amintesti povestea cu ceasul (ascuns in kur) din Pulp Fiction. ca tot tre' sa ne ajute la ceva consumarea de filme...
|
de cind a aparut "gen" asta cu asa o frecventa in vernacular? gen, de cind mah? like, duh...pacatele limbii
|
All times are GMT +2. The time now is 01:51. |