Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Revista noua: Re:PUBLIK (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86346)

amoma 09 Jun 2005 16:11

Originally Posted by notorious:

dismental

aa, ce?
brain mushrooms?

notorious 09 Jun 2005 16:13

whatever.

amoma 09 Jun 2005 16:15

adica e cu menta?

notorious 09 Jun 2005 16:19

hai, amoma, n-am timp.

amoma 09 Jun 2005 16:26

pana faci tu rost de timp, poate fac si eu rost de ceva chef sa discut cu tine.

nume 09 Jun 2005 17:01

Originally Posted by amoma:

poate fac si eu rost de ceva chef sa discut cu tine.

"Fata mea" neepilata inghinal, eu te ascult oral de ceva vreme, canti fals.

notorious 09 Jun 2005 18:55

las-o, amoma nu pare sa aiba pic de aroma...

axiology 09 Jun 2005 20:48

hmmm, a aparut nr.2 din revista RE:PUGNIK (pardon... RE:PULIK, aaa RE:PUBLIK)
daca mai aveati vreo indoiala ca maculatura asta de publicatie e pur si simplu patetica in teribilismul ei infantil si ideologia ei comunistoida pentru care: a da cu toporu in tzeava de la toaleta (la figurat)= a crea (la
propriu) o sa va convingeti citind-o si acum.

-articolul "sus/jos" pag.8 e un e un exhibitionism ieftin al unui nenorocit de "faget" care nici macar nu are curajul sa-si dea numele. daca sunt mai multi e si mai grav.

-la "playlist06" pag.8 iti vine sa strigi : who the fuck are u 2 tell me wha 2 do ?

-"cine da mai putin ?" pag. 52 ...dau io 2 lei (usori) pe revista re:publik

-"angels in america" pag. 77... sau the fag strikes back

-"pedostars" pag.98 ...ok e satira da' e gretzoasa rau

si multe altele, inclusiv partciparea extraordinara a marii critice de arta Mezincescu.

ca sa inchei in nota unuia din semnatarii revistei: "i'm too old for this shit !" ...and i'm only 25 though

BeNnY 09 Jun 2005 21:33

E ok numarul 2. Sub primul, dar ok.

Esti un fan idiot al lui Kylie care posteaza pe site-ul cantaretei "daca e vreo parte buna in toata treaba asta e faptul ca se dovedeste cat de neintemeate erau barfele ca ti-ai pus silicoane"? Sau Bogdanel? Chestia de la pagina opt, intr-adevar, pe un ton gresit, dar nu e de luat in serios.

Mda, ai dat 7 lei grei, nu 2 usori. Restul, ce-ai de reprosat? Argumente de cacacios? Nu-mi spune ca nu.

Ce nu mi-a placut mie: ultima parte din interviul Nicole Kidman e retardat, sacosele, stridentei de strada (asta chiar aiurea)

Big +++ Matei Branea si Gipsy Underground

Leonard 09 Jun 2005 21:38

[eu n-am ascultat 'how to dismental an atomic bomb', so... dar U2 e cool. (acuma colegu' de camera asculta lautareasca, deci daca preferi asta... te chem aici cu transport asigurat !)

pai tocmai asta-i pointul, ca articolul ala desfiinta exclusiv 'How to dismantle...', nu U2 in general. dimpotriva, cine l-a scris admira U2, mai putin acest album.

axiology 10 Jun 2005 07:36

Originally Posted by BeNnY:

Esti un fan idiot al lui Kylie care posteaza pe site-ul cantaretei "daca e vreo parte buna in toata treaba asta e faptul ca se dovedeste cat de neintemeate erau barfele ca ti-ai pus silicoane"? Sau Bogdanel?

nu, idiotule, nici una nici alta ... doar mi-am spus parerea ca oricine de pe acest forum. NU era nevoie sa-ti scoti creierul de la naftalina si sa ma ataci fara sa-ti fi facut nimic personal.

Originally Posted by BeNnY:

Mda, ai dat 7 lei grei, nu 2 usori. Restul, ce-ai de reprosat? Argumente de cacacios? Nu-mi spune ca nu.

ejti greu de cap rau ... era simbolic spus 2 lei (2 parale). Cacacios se cheama ala care saruta dosuri de reviste asa cum faci tu.

concluzie: manifesta-ti ideile linistit dar nu arunca cu noroi in alti useri benny boy !

Alex Leo Serban 10 Jun 2005 12:04

pt axiology

si cum se keama ala care scuipa (impotriva curentului 'trendy' :P ) doar ca sa fie contra-contracurentului - pishacios?

'ideologie comunistoida'?!? now where the fuck did u c that? :shock:
eu vad altceva (la a(n)xiology): oftica...
bashca un fel de 'ideologie' de tzaran ajuns la oras & care nu stie cu ce se maninca urbanitatea: carmen mezincescu e chiar cool!
in rest, nu te obliga nimeni sa cumperi revista; e clar ca n-ai ce sa cauti in ea: nu esti destul de sofisticat :hmm:
PS tocmai mi-am mai facut un dusman & mi se rupe :P

nume 10 Jun 2005 14:19

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pt axiology

si cum se keama ala care scuipa impotriva curentului

Iconoclast ?
Originally Posted by Alex Leo Serban:

eu vad altceva (la a(n)xiology): oftica...

Asa se vede si de aici.

Nightwane 10 Jun 2005 14:56

Originally Posted by Leonard:

pai tocmai asta-i pointul, ca articolul ala desfiinta exclusiv 'How to dismantle...', nu U2 in general. dimpotriva, cine l-a scris admira U2, mai putin acest album.

tu ai citit tot articolul sau l-ai citit pe diagonala? tipul injura tot ce tine de U2 si are dreptate.

notorious 10 Jun 2005 15:40

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi - diferenta prea mare de gusturi. dar asta nu-i chiar rau.

mentiuni, la prima vedere:

- cronici in continuare naspa la filmele lunii

- insuportabile articolele de la 'cine da mai putin ?'

- ce-a scris gradinariu mi-a placut (bah, e imposibil s- urasc pe tipa asta ! :lol:)

- ce-a scris tipa aia, marie louise semen e cel putin penibil. adica, sa te recunosti atat de 'brainwashed' de reteta hollywood-iana incat nu mai poti gusta filmele parabola ale ui tarkovski - pardon me, dar nu e de competenta unui critic sa faca diferenta ??

- si mai penibil e ce-a scris cealalta unguroaica despre 'chicago'

- fraze aiurea la alin ludu dumbrava: "de la 'spartacus' si pana la 'gladiator' nu s-a facut un film mai bun in gen, peplumul cerea respectabilitate, si dincolo de 'spartacus', 'caderea imperiului roman' si 'ben hur', toate condensate in filmul lui scot, peste ani nu va mai fi citat 'clash of the titans', ci gladiatorul". huh ??

- codruta cretulescu a scris in aliniatul al treilea o fraza pe care chiar n-o pot urmari

- per ansamblu, revista asta incepe sa-mi puta !

Nightwane 10 Jun 2005 15:49

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi - diferenta prea mare de gusturi. dar asta nu-i chiar rau.

eu ma refeream la articolul al carui link l-am aruncat eu p-aici. Stiu ca articolul din Republica :P nr. 1 e scris de Carmen.

cherryblossom 10 Jun 2005 16:26

culmea, mie mi-a placut mai mult al doilea numar si asta pentru ca avea citeva subiecte interesante pentru mine, si anume Coldplay, Shukar Collective :love: si, de ce nu, si chestia aia cu festivalurile de muzica... la cronicile de filme nici nu m-am uitat, imi ajunge forumul cinemagia :)

Taves bahtalo!

bullet 10 Jun 2005 16:47

mentiuni, la prima vedere:

- cronici in continuare naspa la filmele lunii

- insuportabile articolele de la 'cine da mai putin ?'

- ce-a scris gradinariu mi-a placut (bah, e imposibil s- urasc pe tipa asta ! :lol:)

- ce-a scris tipa aia, marie louise semen e cel putin penibil. adica, sa te recunosti atat de 'brainwashed' de reteta hollywood-iana incat nu mai poti gusta filmele parabola ale ui tarkovski - pardon me, dar nu e de competenta unui critic sa faca diferenta ??

- si mai penibil e ce-a scris cealalta unguroaica despre 'chicago'

- fraze aiurea la alin ludu dumbrava: "de la 'spartacus' si pana la 'gladiator' nu s-a facut un film mai bun in gen, peplumul cerea respectabilitate, si dincolo de 'spartacus', 'caderea imperiului roman' si 'ben hur', toate condensate in filmul lui scot, peste ani nu va mai fi citat 'clash of the titans', ci gladiatorul". huh ??

- codruta cretulescu a scris in aliniatul al treilea o fraza pe care chiar n-o pot urmari

- per ansamblu, revista asta incepe sa-mi puta !

ce noroc cu tine, esti mare critic pe cinemagia, si te spargi-n figuri, jmekere.... :P

Mala Portugal 10 Jun 2005 17:33

era o tipa, mai sadomaso, si era chiar mezinceasca :P ce incepe sa ma cam calce pe bataturi!

Eu zic ca a inceput sa te calce pe bataturi de cand n-a vrut sa se joace cu tine la tiff :P

Nightwane 10 Jun 2005 18:14

Originally Posted by Mala Portugal:

Eu zic ca a inceput sa te calce pe bataturi de cand n-a vrut sa se joace cu tine la tiff :P

details details please!!! i'd just hate to miss out on gossip :P

All times are GMT +2. The time now is 11:56.