![]() |
i support
|
Vrem s-avem moderatoare
Cine oare, cine oare? O Ricutzä cu ardoare! N-o sä deie la picioare, N-o sä stea cu ochii-n soare. Ce se taie, nu ne doare, (Cum stie si Mama-Mare.) Sectia-i fi-va o splendoare, Precum grâul pe ogoare! Ii urez dar, prin urmare: Hai, Ricutzo: trage tare! |
Originally Posted by Pitbull:
Harnici si ascultatori, in gradina tarii flori, .................................................. .................................................. ...... Tie-ti datoram, partid, Traiul liber, fericit, Spre-mpliniri si viitor Sub drapelul tricolor...." |
Menestrel pe nume Nume,
Cum nu-i altu-n astä lume, Imnul täu înältätor Despre-al sectiei viitor Ar fi si mai epocal, Dac-ar fi... original! |
Dispar subiecte, ba posturi... asteptam sa dispara si moderatorii anysoon?
|
Acum ce-a mai dispärut?
|
Re: Se cauta moderatori
Ka lumea. Suna apetisant.
Ovidiu Bufnila consilier de imagine Moderator Teveu PS: Pentru Alex Geo Serban: sati spun ceva Alex, iti spun aici pentru ca au blocat topicul, ar trebui sati peste de opiniile navigatorilor apropos de emisiunea pe care ai moderato!E usopr aroganta atitudinea ta. Omule, daca tot ai norocul sa iesi pe sticla macar fa niste lucruri misto nu te lua dupa imberbul Turcescu @ comp. Cu prietenie pentru aAlex si voi totia! PS: Nu prea am sanse sa fiu Moderator ca nu prea stiu limba romanaaaa, looool! 8) :shock: :shock: :shock: :P :P
Originally Posted by emanuel:
|
ce criterii trebuie sa indeplineasca un moderator ??
|
Päi, ia sä vedem...
1) Computer acasä 2) Conexiune permanentä 3) Provider serios 4) Bani de internet 5) Timp berechet 6) Räbdare cu toptanu' 7) Nervi de otel de navetä spatialä 8 ) Obiectivitate �* la Monica Macovei 9) Duritate bäsescianä 10) Intelepciune ca a lui Plesu 11) Diplomatie ca a lui Melescanu 12) Telegenie ca a Feliciei Melescanu 13) Blândete ca a Pärintelui Galeriu 14) Intransigentä ca a lui Ticu Dumitrescu 15) Precizie a tirului ca a teroristilor lui Victor Euthanasie Stänculescu 16) Lungime a tirului ca a lui Longshot 17) Bun-simt emanuelian 18 ) Precocitate ogto-beNnYianä 19) Masä corporalä si culori nightwaniene 20) Eruditie minrepicä 21) Cikatrice lady_skaristicä 22) Iconoclasticitate ambrablusträ 23) Calm noOnist 24) Canudism ricciottard 25) Imortalitate gandaalfezä 26) Fälci pitbullice 27-...) ...si multe altele. |
deci moderatorii actuali au dat spaga la greu :D
|
Päi de ce credeai c-am ajuns în sapä de lemn?
APARTAMENTUL MEU PENTR-UN USER-MOD! |
Originally Posted by Pitbull:
Si sarmul lui Ventura , si nu ma refer la Ace :P |
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Mai bine te faci actrita decat moderatoare pe site.Cred ca e mult mai usor. |
Originally Posted by qwerty:
|
.eu o sustin pe IMM!! Sincer. Ce zici, supunem la vot? Ce sectiune vrei sa moderezi?
|
Emi! Ia bagä acolo o sectiune specialä:
"Vrem sä fim actrite!" Cä uite, moderatoarea o avem! |
:? dar sa stii ca poate nici nu e o idee rea...adica oricum e o gramada care se inghesuie la vreau sa stiu... care vor sa se faca actori...de ce sa nu existe o sectiune separata...? nu stiu, nu sunt raspicat PENTRU, dar s-ar putea dovedi o idee buna... si asa ar ajunge si monroaea moderatoare :)
|
hai sa ne facem cu totii actrite, in cazul asta !
|
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |