![]() |
Originally Posted by Leonard:
in primul rand, e notorious. insisti in aceasta greseala, fie vrei sa pari funny, fie nu stii engleza (sau macar hitchcock !).
te rog da-i cu exemple. si lamureste problema cu obiectivitatea aia, te rog ! normal ca se judeca subiectiv !
da-i cu exemple in continuare. si mai ales nume de 'forumisti de renume' cu care te imbeti. leo, eu n-am nimic cu tine, dar nu fii ridicol, pt dumnezeu !
hai, termina cu conspiratiile si revino cu piciorusele pe pamant. eu l-am detestat pe ambra blu si, dupa cum am mai zis, mi se pare o persoana absolut infecta, de o rautate cronica. dar imi place cum scrie si, la urma urmei, toate-si au un izvor. treb'e sa fie si el de inteles. desi in continuare nu pot sa-mi dau seama de unde vine tot veninul asta... AB este ultimul forumist sub pielita caruia incerc sa intru. noi doi ar trebui sa mai vorbim. |
Originally Posted by notorious:
Uite, din greseala am dat peste asta, citind ce ai scris la cel mai recent... "yeah, poate ca filmul nu este radiografierea unei prietenii (cum era filmul lui alexander payne)" - notorious "prefera sa o ia pe drumuri laturalnice radiografiind natura umana cu nevrozele, infidelitatile, inconstantele si anxietatile ei." - Mala Portugal (tot despre Sideways) Vazand ca ai si scris in topicul Sideways presupun ca ai citit ce-a scris Mala si aici se impunea un "(cum spunea Mala)" avand in vedere ca nu e o exprimare obisnuita. |
Ca si marx si multi altii nu am timpul(si nici cheful necesar) sa-mi pun mintea cu tine.Esti o mediocritate si ca o orice mediocritate incepi sa gandesti cu coaiele atunci cand esti luat la intrebari. P.S.Deabia te descurgi cu intelesurile cuvintelor deja existente in limba romana,abtine-te pe viitor de la a inventa altele noi. |
@notorious
@in primul rand, e notorious. insisti in aceasta greseala, fie vrei sa pari funny, fie nu stii engleza (sau macar hitchcock !). neintenþionat @te rog da-i cu exemple. si lamureste problema cu obiectivitatea aia, te rog ! normal ca se judeca subiectiv ! fii atent aici:
mi-e lene sã mai caut ºi alte exemple dar sunt pe fiecare paginã la 'cel mai recent film vizionat' mersi ºi lui Benny pentru exemplul gãsit cu Mala @da-i cu exemple in continuare. si mai ales nume de 'forumisti de renume' cu care te imbeti. leo, eu n-am nimic cu tine, dar nu fii ridicol, pt dumnezeu ! vezi cã 'leo' i se spune lui ALS. Eu personal nu sufãr diminutivele/prescurtãrile, nici la numele mele reale. @desi in continuare nu pot sa-mi dau seama de unde vine tot veninul asta... îmi pare rãu cã ai luat-o în nume personal. am vrut doar sã spun cã salut ideea lui Keyser ca fiecare sã-ºi facã monologuri cu ce a mai vãzut. ºi am dat ºi niºte exemple. nu e nevoie sã te enervezi. pe cine nu intereseazã ce a scris X, nu intrã pe topicul respectiv, ca sã nu se mai umple de nervi, aºa cum pãþesc eu aºa cînd caut doar ce scrie Y ºi implicit, derulînd prin paginã, dau peste diverse aberaþii neinteresante @herbert @si pe tine te citesc cu interes (nu e o flatare gratuita). ai asa o revolta in notele tale care imi place. mã rog, într-un topic mai vechi îmi spuneai cã nu prea reþii nimic din ce scriu. poate revin cu un topic gen monologuri, dacã chiar te intereseazã notele mele. pe cine nu intereseazã sau îl plicitiseºte ce scriu, sã nu intre pe topicul respectiv. |
Datul cu tesla in coaie se face la "in suturi". Aici se vorbea despre caizer si ale sale monoloage.
|
that's the basic idea. si benny a lansat ideea unui forum nou, de critica, dar cinemagia si-a bagat picioarele. vedeti si ce se intampla la 'concursul' pentru tiff. ramane insa haladeala ;) |
Vorba noasträ din bobor: "Acum nu e momentul..." ;)
Poate unii dintre cei mai tineri nu stiu, da' comunistii obisnuiau sä taie si sä interzicä (din filme, din cärti, din presä, de oriunde) - DE TOATE, nu numai chestii "subversive". Täiau pânä si chestii care le-ar fi fost avantajoase. De ce? Cä asa voia muschii lor. Back to Orwell, buzzers! (Cred cä dacä ajung moderator, o sä-mi fac un nick nou: "Mihai Dulea" :P ) |
Originally Posted by keyzer soze:
Keyser, moartea fantasmelor de lux... :) |
Originally Posted by BeNnY:
benny, nu prea te urmaresc. ce ai depistat tu acolo este utilizarea comuna a unui cuvant destul de banal ('radiografierea'). nu pot sa ma apar in nici un alt fel decat fiind 100% sincer - fraza respectiva NU este preluata de la mala nici macar in mod inconstient. intr-adevar, imi venise in minte ideea gasita intr-un articol legat de film (cred ca era al lui gorzo), nici eu nu mai tin minte de cine... dar nu fii si tu asa 'politist' ! sa fie ideea in sine chiar atat de unica & originala ?? este o kestie destul de banala legata de finalitatea filmului. de altfel, exista numeroase alte filme axate pe aceeasi tema ('juranl de calatorie' este doar un exemplu). nu asta era point-ul a ceea ce am scris eu. no stealing, no quoting, ok ? :) |
hai, nu mai fii si tu asa chitibusar ! :lol:
guilty ! sintagma lui AB a fost chiar prima care mi-a venit in minte atunci. dar nu pune chiar asa mare pret pe asta. nu este nimic neobisnuit la 'criticii' (doamne fereste, nu ca as avea asemenea veleitati ! de aceea am si incetat sa mai scriu cronici de film) care citeaza din alti critici 'de deasupra' :D. de exemplu, ocazional ALS citeaza din godard si truffaut, la fel cum eu citez ocazional din ALS si ambra blu (alti utilizatori, totusi, mai putin, daca exista multe cazuri, totusi arata-mi, eventual prin mp). o idee care mi s-a parut chiar super, am retinut-o si mi-am permis luxul sa o refolosesc (mai mult ca sigur exista si altele). acuma doar nu putem cu totii sa scriem monumente de originalitate ! de fapt, nu ma indoiesc ca exista si alte asemenea cazuri - vroiam doar sa vad ce atitudine adopti. cat de cat constructiva. apreciez sinceritatea, lipsita de transparenta penibila a lui marx, de exemplu.
acuma nu te supara din nimicuri. just teesing you !
HEI ! eu vorbeam de veninul lui ambra si numai al lui ambra, DUDE! imi pare rau daca ti-am lasat impresia ca as avea ceva personal cu tine. tu nu mi-ai lasat-o, fii sigur ! dar vroiam sa mai lamuresc ceva cu tine: spusesei ceva gen ca pe nimeni nu-l intereseaza ce scrii tu ! ce draq, omule ! de unde tragi asemenea concluzii ?? pe mine, de exemplu, ma interesau ! ce te grabesti sa iesi pe usa din spate asa usor ? eu zic sa scrii, oricum. eu nu caut ce scriu ANUMITI indivizi, nici nu ma enervez daca gasesc aiureli (asta e problema ta!), caut doar TITLUL filmului. daca ma intereseaza, citesc ! daca vrei sa mai discutam si sa mai clarificam sentimente ostile care nu exista de fapt, vino si tu la meetingul de miercuri. am lansat invitatii si catre carmen si catre andrei gorzo. |
Originally Posted by Serghei:
problema ta, dle serghei, este ca si tu esti o mediocritate si stii asta. o mediocritate flamboyanta, olimpiana, frustrata si incapabila de autosinceritate. esti ca un porumbel legat de piciorus, care incearca incontinuu sa-si ia zborul spre cer, dar nu izbuteste sa se ridice mai sus de umerii celui care tine sfoara... fii sincer cu tine insuti, porumbelule, n-ai sa ajungi in veci in largul cerului... |
.pentru numele lu' dumnezeu, inchideti odata topicu' asta.
|
Amice,esti masochist.
1.flamboyanta-in limba romana se scrie cu i-vad ca ai o afinitate pt. termeni arhitectonici,ti-or fi cumparat parintii de ziua ta vreun tom de arhitectura si acuma il tii langa calculator alegand cuvintele care ti se par misto de postat pe forumuri.Zi-le sa-ti cumpere un dictionar. 2.mediocritate olimpiana-acuma deschizi dictionarul cumparat anterior la cuvantul mediocru,apoi la cuvantul olimpian,dupa care iti dai cu el in coaie(poate te linistesti de postat aberatii pe forumuri). 3.frustrata-daca mai ai putere sa te ridici deschis din nou dictionarul si te uiti la cuvantul frustrat,daca are radacina in frust sa stii ca ai dreptate.
Quote:
Quote:
Uite,ti-am rearanjat-o eu... Oda Porumbelului de Andrei Bangu Esti ca un porumbel legat de piciorus Care incearca in continuu sa-si ia zborul spre cer Dar nu izbuteste sa se ridice mai sus De umerii celui care tine sfoara... Fii sincer cu tine insuti, porumbelule, N-ai sa ajungi in veci in largul cerului... Iti ceri scuze pt. incoerenta si o trimiti pe adresa cenaclului Ars Poetica,poate acolo o avea vreo valoare. P.S.Opreste-te,cat mai poti! |
p.s. Cine a scris poezioara aia Flacarista ? |
Originally Posted by Serghei:
previzibil, deci, oda mea chiar si-a facut efectul. serghei, tu esti cel care trebuie sa se opreasca. in sinea ta, eu sunt sigur ca tu ai impresia ca esti un mic geniu care sta cu nasul in carti de calculat IQ-ul si se minuneaza de ce nu trece peste media zgomotoasa (apropo, sper ca ai realizat ca tocmai ai pus in lirica un extras din dostoievski). dar, in afara de cateva copy-paste-uri (vezi 'presa') veritabile, nu ne incalzesti decat cu exagerari (cazul bunuel, pe care il contesti pt ca nu ataca ideologia crestina in sine, ci doar simbolurile crestinatatii !) si aberatii de zile mari (vezi opera coen-ilor, lipsita de valoare pt ca 'nu are continuitate' - aberatii pseudointelectuale amuzante). in mod normal, nu m-ai deranja, dar dispretul cu care esti in stare sa raspunzi (desi musculita de otet este situata cel mai jos in lantul trofic !) este inadmisibil si nejustificat. trebuie sa-ti accepti neputinta, shtirbei ! |
|
All times are GMT +2. The time now is 23:56. |