Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Punem de-un Bergenbier Prietenii-stiu-de-ce? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86098)

Anonymous 05 Apr 2005 09:52

Originally Posted by Pitbull:

înainte sä mä aburc în metrou.

Zici ca esti ala care nu citeste The Economist. :lol:

notorious 05 Apr 2005 22:31

vin, oricand within two weeks...

Nae 05 Apr 2005 22:36

i wish..... 2 saptamani... eu am nevoie de mai mult timp.
o sa stie Pitbull si nume cand o sa fiu si eu p-aci... atunci, daca se poate, ne mai vedem o data, cu totii... poate sa stabilim mai din timp...

notorious 05 Apr 2005 22:49

sau poate o sa conspiram impotriva lui nae si tragem o festa singurei. hahahahaha !

just kidding, naturally. :)

nume 05 Apr 2005 22:53

Hmmmm ..... conspiratie / complot / uneltire impotriva oranduirii conducerii de stat si partid :love:.

obvious 06 Apr 2005 12:14

conspiratie? complot? resistance...? i provide tricourile in dungi orizontale si tigari de foi. stindarde, anybody?

Pitbull 06 Apr 2005 15:41

Originally Posted by obvious:

conspiratie? complot? stindarde, anybody?

C-est' copil(ä)? Stindarde la complot? Da' de ce nu fanfara militarä?
Altminterlea, acu' vreun an si ceva, când forumul Vama Veche se-nfipsese bine de tot în dimensiunea realului, sätul de-atâta tot virtual, s-au fäcut ecusoane, care cu multä mândrie se împieptizau pe la concerte si alte întâlniri. Poate cândva, într-un viitor luminos, urma-le-vom exemplul si-n realmul CineMagic.

cherryblossom 06 Apr 2005 15:55

pai eu zic sa mergem maine in club A la scurt-metrajele alea de care zice Christi (e un topic la 'film in general')... va bagati?

Jay 06 Apr 2005 18:03

eu nu pot... sorry... busy boy...
oricum... eu chiar as vrea sa ne vedem... deci mai bagati ... ca ma anturez si eu

Pitbull 06 Apr 2005 18:09

Originally Posted by Jay:

ca ma anturez si eu

Anturarea moarte n-are!
OK, bägäm, bägäm... Cherry, mai zi de scurtmetrajele alea... La ce orä?

nume 06 Apr 2005 18:10

Originally Posted by cherryblossom:

pai eu zic sa mergem maine in club A la scurt-metrajele alea de care zice Christi (e un topic la 'film in general')... va bagati?

Niet.

notorious 07 Apr 2005 09:45

apoi, daca nici azi, ziua festei, nu s-a dat precis ora... e clar ca nu iese nimic. eu m-as fi bagat. in schimb, poate ma delectez cu 'vanity fair'.

cherryblossom 07 Apr 2005 09:57

notorius, e la 6 la club A... e un topic la film in general "Scurtmetrajele lui Nemescu"...

notorious 07 Apr 2005 10:02

ok, dar, avand in vedere ca-i korben, am sa ma gandesc de doua ori inainte sa ma masochesc. :hmm:

cine mai merge ?

Jay 11 Apr 2005 11:02

Originally Posted by notorious:

ok, dar, avand in vedere ca-i korbencine mai merge ?

Nu inteleg....!! :?

notorious 11 Apr 2005 12:16

ce nu intelegi ?... :? cum korben are serioase probleme cu psihicul (nu destainuiesc ce izbucnire isterica a avut in ultimul mp pe care mi l-a trimis), am zis sa o las balta cu mitingul. vroiam sa stiu cine altcineva mai merge... ce-i atat de intortocheat ?

Pitbull 11 Apr 2005 15:01

korben are serioase probleme cu psihicul

Notty, aici suntem la crâsmä, aici facem frumos, nu vorbim urât de CineMagisti. Däm o bere, nu däm cu halbele-n cap. ;)

Jay 11 Apr 2005 16:28

cum korben are serioase probleme cu psihicul

Hai nu ma innebuni.....

All times are GMT +2. The time now is 02:08.