Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Greatest love movies... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85997)

Layla 19 Mar 2005 18:27

Poate aberez :P dar daca iesi si pe strada si intrebi primii zece oameni pe care ii intalnesti care e diferenta intre filme romantice si filme de dragoste asta o sa iti spuna.Incearca si ai sa vezi ca asta e parerea generala.

Layla 19 Mar 2005 18:28

Poate aberez :P dar daca iesi si pe strada si intrebi primii zece oameni pe care ii intalnesti care e diferenta intre filme romantice si filme de dragoste asta o sa iti spuna.Incearca si ai sa vezi ca asta e parerea generala.

notorious 19 Mar 2005 21:26

Originally Posted by Layla:

dar daca iesi si pe strada si intrebi primii zece oameni pe care ii intalnesti care e diferenta intre filme romantice si filme de dragoste asta o sa iti spuna

sa inteleg, deci, ca tu esti unul dintre acei zece oameni ? :)

Layla 19 Mar 2005 22:14

Nu! Chiar ma enerveaza chestia asta.Se pare ca nu m-am facut inteleasa ;) Nopti albe in Seattle,You've got mail si Serendipity sunt printre cele mai frumoase filme de dragoste si multi le includ la comedii romantice, chiar si in unele ghiduri tv.

apartamentu104 20 Mar 2005 02:22

probabil o sa starnesc o groaza de rasete si dojeniri ( sau chiar mai rau ) dar pentru mine si sufletelul meu, unul din cele mai bune filme de dragoste este "forrest gump".

ps: mai am vreo scapare? :shock:

Pitbull 20 Mar 2005 02:36

Ce-ai, copile, nu ti-e bine? Ti-a fäcut cineva BAU?
Päi povestea de dragoste din "Forrest Gump" - foarte importantä în economia filmului - e una dintre cele mai frumoase!

bellhop 20 Mar 2005 18:17

mi-am mai adus aminte de unul misto vazut relativ recent, Wicker Park (2004) cu Diane Krugger , genul "soul mates" si "meant to be";

notorious 20 Mar 2005 20:30

Originally Posted by apartamentu104:

probabil o sa starnesc o groaza de rasete si dojeniri ( sau chiar mai rau ) dar pentru mine si sufletelul meu, unul din cele mai bune filme de dragoste este "forest gump".

ps: mai am vreo scapare?

sa stii ca nu suntem toti niste monstri insetati de sange, ba unii suntem chiar prietenosi. dar, pana una-alta, scrie si tu 'forrest gump'. care a fost filmul meu preferat multi ani din adolescenta. ;)

apartamentu104 20 Mar 2005 20:33

gata, am rezolvat si cu rr-ul

nume 21 Mar 2005 22:50

Poate aberez :P .

Clar aberezi.

dar daca iesi si pe strada si intrebi primii zece oameni pe care ii intalnesti

Nu ma intereseaza ce spun oamenii de pe strada. Umblu mai mult noaptea.

Pitbull 10 Apr 2005 00:45

Fiindcä Nightwane, pare-se, s-a-ntors,
Acest topic, din nou, meritä stors.

Numai cä de data asta nu e vorba de Great(est) Love Stories pe ecran, ci de câteva asemenea scurte situatii care n-au fost filmate niciodatä. De aceea, le-am inclus la "FABULE CINEMATOGRAFICE... si nu numai", în Cafanea. Uite si linkul:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...8&hist=0#96278

radu_em 10 May 2005 16:23

there's no doubt.....
1.a walk to remember
2.a walk to remember
3.a walk to remember
4.a walk to remember
5.a walk to remember
and i can go on and on and on..............
they say the world is mine
but i know that's a lie
i'm livin' to die

ogto 10 May 2005 20:31

HITCH :w00t: :w00t: :w00t:

qwerty 09 Feb 2006 10:07

THE NOTEBOK
SWEET NOVEMBER
CRAZY & BEAUTIFUL
A WALK TO REMEMBER

Nightwane 09 Feb 2006 12:36

bai deci cum sa va spun io. stiti care-i situatiea? sa va egzplic io care-i situatiea. deci situatiea-i ashea. Ca cel mai mijto film da dragoste ie Lost Paradise. aia e cu dragoste de sine. Sa ma faca dumnezeu mijto daca va mint.

crin3l 10 Feb 2006 14:02

Deci ......
1.Legends of the fall(ma mir cum de nu a fost mentzionat pana akuma)
2.Count of Monte Cristo(shi aici ma mir)
3.Forrest Gump
4.A walk to remember
5.Sweet November
6.Meet Joe Black
7.Ghost
8.Love Story

Probabil mai sunt dar nu imi vin in minte akuma

P.S.:Daca Braveheart , Troy , Spartacus (unde este shi acolo ceva dragoste) ar fi considerate "love movies" sau "romance"ar intra in primele 5 din topul meu :d

anouk 19 Feb 2006 19:12

ca tot vorbea cineva de 'cruel intentions'... mie mi-a placut originalul baroc cu john malkovich, 'dangerous liaisons', de curand mi-a picat si cartea in mana... alte filme frumoase despre iubire ar fi 'hour of the wolf', 'chungking express' si 'lola rennt', cu toate ca nu se poate spune ca sunt niste filme de dragoste... totusi, filmul care surprinde cel mai frumos/emotionant (nu neaparat lacrimogen) iubirea este, in opinia mea, 'the nightmare before christmas' ( a mi se scuza aici gusturile naive :P )

qwerty 19 Feb 2006 19:28

JUST LIKE HEAVEN si asta e un film de dragoste.
BROKEBACK MOUNTAIN se pune?

SPINNING 20 Feb 2006 17:08

As zice si eu Brokeback Mountain.In fond...it's all about love...

Alex Leo Serban 20 Feb 2006 17:13

eu zic TITANIC!
there's no other like it...

All times are GMT +2. The time now is 13:03.