![]() |
Poate aberez :P dar daca iesi si pe strada si intrebi primii zece oameni pe care ii intalnesti care e diferenta intre filme romantice si filme de dragoste asta o sa iti spuna.Incearca si ai sa vezi ca asta e parerea generala.
|
Poate aberez :P dar daca iesi si pe strada si intrebi primii zece oameni pe care ii intalnesti care e diferenta intre filme romantice si filme de dragoste asta o sa iti spuna.Incearca si ai sa vezi ca asta e parerea generala.
|
Originally Posted by Layla:
sa inteleg, deci, ca tu esti unul dintre acei zece oameni ? :) |
Nu! Chiar ma enerveaza chestia asta.Se pare ca nu m-am facut inteleasa ;) Nopti albe in Seattle,You've got mail si Serendipity sunt printre cele mai frumoase filme de dragoste si multi le includ la comedii romantice, chiar si in unele ghiduri tv.
|
probabil o sa starnesc o groaza de rasete si dojeniri ( sau chiar mai rau ) dar pentru mine si sufletelul meu, unul din cele mai bune filme de dragoste este "forrest gump".
ps: mai am vreo scapare? :shock: |
Ce-ai, copile, nu ti-e bine? Ti-a fäcut cineva BAU?
Päi povestea de dragoste din "Forrest Gump" - foarte importantä în economia filmului - e una dintre cele mai frumoase! |
mi-am mai adus aminte de unul misto vazut relativ recent, Wicker Park (2004) cu Diane Krugger , genul "soul mates" si "meant to be";
|
Originally Posted by apartamentu104:
sa stii ca nu suntem toti niste monstri insetati de sange, ba unii suntem chiar prietenosi. dar, pana una-alta, scrie si tu 'forrest gump'. care a fost filmul meu preferat multi ani din adolescenta. ;) |
gata, am rezolvat si cu rr-ul
|
|
Fiindcä Nightwane, pare-se, s-a-ntors,
Acest topic, din nou, meritä stors. Numai cä de data asta nu e vorba de Great(est) Love Stories pe ecran, ci de câteva asemenea scurte situatii care n-au fost filmate niciodatä. De aceea, le-am inclus la "FABULE CINEMATOGRAFICE... si nu numai", în Cafanea. Uite si linkul: http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...8&hist=0#96278 |
there's no doubt.....
1.a walk to remember 2.a walk to remember 3.a walk to remember 4.a walk to remember 5.a walk to remember and i can go on and on and on.............. they say the world is mine but i know that's a lie i'm livin' to die |
HITCH :w00t: :w00t: :w00t:
|
THE NOTEBOK
SWEET NOVEMBER CRAZY & BEAUTIFUL A WALK TO REMEMBER |
bai deci cum sa va spun io. stiti care-i situatiea? sa va egzplic io care-i situatiea. deci situatiea-i ashea. Ca cel mai mijto film da dragoste ie Lost Paradise. aia e cu dragoste de sine. Sa ma faca dumnezeu mijto daca va mint.
|
Deci ......
1.Legends of the fall(ma mir cum de nu a fost mentzionat pana akuma) 2.Count of Monte Cristo(shi aici ma mir) 3.Forrest Gump 4.A walk to remember 5.Sweet November 6.Meet Joe Black 7.Ghost 8.Love Story Probabil mai sunt dar nu imi vin in minte akuma P.S.:Daca Braveheart , Troy , Spartacus (unde este shi acolo ceva dragoste) ar fi considerate "love movies" sau "romance"ar intra in primele 5 din topul meu :d |
ca tot vorbea cineva de 'cruel intentions'... mie mi-a placut originalul baroc cu john malkovich, 'dangerous liaisons', de curand mi-a picat si cartea in mana... alte filme frumoase despre iubire ar fi 'hour of the wolf', 'chungking express' si 'lola rennt', cu toate ca nu se poate spune ca sunt niste filme de dragoste... totusi, filmul care surprinde cel mai frumos/emotionant (nu neaparat lacrimogen) iubirea este, in opinia mea, 'the nightmare before christmas' ( a mi se scuza aici gusturile naive :P )
|
JUST LIKE HEAVEN si asta e un film de dragoste.
BROKEBACK MOUNTAIN se pune? |
As zice si eu Brokeback Mountain.In fond...it's all about love...
|
eu zic TITANIC!
there's no other like it... |
All times are GMT +2. The time now is 13:03. |