![]() |
Originally Posted by Joe King:
:lol: esti enervant de amuzant , cauta-ne pe alte forumuri ! |
Originally Posted by M_olecula:
iar tu esti enervant de prost.Si la tine prostia e contagioasa. tine-te departe de prietenii tai daca ii iubesti cit de cit :D sau poate ca trebuie sa schimba anturajul .... Sucker :D |
singurul "sucker" de aici esti tu!
|
ar trebui schimbat numele topicului in "Sa ne cacam pe el de Joe King (de ras)" sau "Sa plangem de prostia si inutilitatea lui Joe King" sau "Sa plangem/radem de incultura lui Joe King" etc. etc.
|
Originally Posted by Nightwane:
|
am avut dreptate, o gramada de poponari aici.
bai , duceti-va la www.gay.ro si lasati adevaratii barbati sa fie cinefili :D recititi primul post, halitori de carnati cu anusul. Suckers :D |
pt emanuel....
nu crezi ca ar trebui sa faci ceva? ... eu, in locul tau, as fi facut de mult... |
Originally Posted by Jay:
Jay, vacar de stele, de ce sa-l stearga? sa se vada ce de cinefili imbecili sint aici la forum. initial a fost o idee buna, sa ridem de filme. dar tantalaii ,tu ai fost printre ei, s-au apucat sa se dea "critici", ca de, egoul nu suporta noi veniti "cu pretentii" . si in loc de ceva bun au aparut "opere de arta " ca a idiotului care-si spune m_olecula vrand clar sa ne sugereze marimea creierului sau. din partea mea ,stergeti-l , oricum l-ati omorit din start. |
Cum te intelegi cu parintii tai?
|
Eu cred ca am ras destul de Joe King, acum putem sa trecem mai departe... Putem sa radem de ce a scris :happy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |