![]() |
E alb, sfaramicios, ilegal si cu rezistente printre ?
|
Originally Posted by Nightwane:
Värassan... (Asa ziceam în noiembrie-decembrie '89. Eram la Brasov, filmam la "Misiune de sacrificiu", de Tudor Märäscu (un film avortat înainte de începerea filmärilor). Toatä ziua dârdâiam în camera-sloi de hotel, scriind la masinä cu mänusile pe mâini. Intre orele 20-22, deschideam televizorul. Telejurnale, poezii patriotice... Din cinci în cinci minute, mârâiam spre ecran: "Värassan..." - formä contrasä de la: "Phutu-vä rasa-n cur!") |
Originally Posted by Ambra Blu:
Pe la 10-11 ani, mä tot certam c-un vecin tembel din nemuritoarea categorie care alungä pustimea de sub ferestrele lor. Vine la mine unchiul meu favorit (un bätrân super-marfä, scrimeur si pugilist, fost ofiter în armata regalä). Ii povestesc. Tipu' propune: "Hai sä-i trimitem o scrisoricä - sä scrie doar atât: PHUTU-TI! Sau, nu, stai... E nepoliticos... Mai bine zicem asa: PHUTU-TI DVS." |
Vanghelie pe realitatea tv
Azi, Vanghelie, pe Realitatea TV, la o conferinta de presa: "...Sumele cheltuite pentru invatamant sunt INFIRME..."
|
Cool, da' aicea ne luäm noi între noi în suturi, nu pe Vanghelie.
|
da, Marean - cel care este - e cool.
iar PSD a ajuns, scuzati, in cur. |
De ce sa te scuzam?
Am vazut si-n ziare scris "PSD". |
De ce vorbim despre PSD? Asa rau am ajuns...??!!!
|
Intreabä-l pe silver_boy, cä el a zis "Vanghelie"
|
Originally Posted by Jay:
Tu nu vezi ce e pe forum ? |
sorry, mi s-a parut memorabila "duma" si aici m-am nimerit cu mouse-ul... i thought that un topic nou pentru Vanghelie chiar ca nu se merita.
"Marean" chiar ca e singurul imbecil pe care-l ador. -:))) |
Ce ciudat mai nume ca tocmai tu care atacai lasitatea i-ai dat mp lui ogto injurand-o pe mama lui doar pentru ca e o persoana publica. Curva mica si cu doua fete ce esti ;)
|
ti-o spun pe silabe, BeNny: DEZ-A-XAT...
fii atent, ca poate acest frustrat cu apucaturi obsesiv-compulsive o sa ne emasculeze ! |
Noapte buna copii !
Pe bulgareste leka noci detza ! |
vai de noi...
|
Da.
@Ca cronicarul... (aka Benny) Informatia ca maica-sa ar fi persoana publica (h-abar n-aveam), mi-ai dat-o tu intr-un mesaj privat fara sa ti-o ceara nimeni, te-ai trezit vorbind. Am ramas foarte "impresionat". :lol: |
Originally Posted by alex2:
asta ziceam si eu ... :sick: |
Se face praf lumea, monserilor!
Cân' ti-e lumea mai dragä, îti iese-n fatä câte un drogat din-ästa ai, nici una, nici douä, ZDRANG! O flegmä-ntre ochi. Te stergi cu batista si mergi mai departe, da' nu poti sä nu te-ntrebi: ce-or fi fäcut pärintii ästora când erau ei mici, dom'le? Uite, acuma, de pildä Se vânturä vreo douä chestii care încearcä sä arunce cu mäscäri. Nici mäcar nu mi se fâlfâie de guitäturile lor - dar se impun câteva precizäri, altfel sigur se vor repezi sä se umfle-n pene cä "n-am replicä" si alte clisee fudul-tembele. Habar n-am cine-s arätärile si n-am nimic de împärtit cu ele. Una (sau unu'), are un nick care în francezä înseamnä "putzulicä" pre graiul copiilor mici, iar în românä conoteazä "Bostan". Cealaltä sunä cam ca o acadea turceascä. As fi vag curios sä stiu dincotro suflä, dar nici n-am insomnii din cauza asta. Amuzant e cä s-au stropsit hodoronc-tronc, si nu le intereseazä decât atacul la persoanä, gratuit si mitocänesc, färä un pretext mäcar (cä motive, pas!) - ca un bolnav zdrentäros care cândva îsi fäcea veacul pe bulevard, scuipând în fatä trecätorii. Una dintre ele s-a strofocat sä se si "documenteze": mi-a vizitat site-ul si a-nceput sä-si frece proteza genitalä de CV-ul meu. (Apropo, mai erau acolo si niste galerii de artä, create împreunä cu alti membri iubitori de frumos. Mai erau si traduceri de poezie româneascä, pentru vizitatorii sträini. Mai era si o sectie chinologicä, si altele. Nu le-a observat - sau s-o fi uitat la ele ca mâta-n cälindar.) Admirabil nivel! Dar, mä rog, riscurile ospitalitätii: când tii usa casei deschisä, mai vine si câte un oligofren si-ti boräste pe covoare si mobilä. În plus, tentativele sale de comentarii "sarcastice" si "revelatoare" sunt de o jälnicie care taie orice replicä (supravietuiesc spre finalul tristului topic "Atentie, santaj"). Confundä filmele documentare sau promotionale fäcute pentru firme cu telenovelele - si, în general, se dä dästeaptä despre chestii în care-i clei. Pentru ca-ntr-un final, ca si cum nu s-ar fi umplut deja destul de ridicol, cä pretindä tâfnos "argumente"! De parcä, atunci când îti iese-n drum un tomberon negolit cam de multisor, te-apuci sä-i explici logic de ce-l ocolesti tinându-te de nas! Älälalt e si mai rudimentar, dar îl las în pace; Emanuel s-a milostivit si a sters mesajele unde se dädea-n stambä. As crede cä-i mânä doar acea agresivitate oarbä a câinilor cu creierul devorat de rabie si sinapsele prastie, care mai pot numai sä mârâie si sä-ncerce sä muste. Totusi, anumite fixatii trädeazä atât lipsa cronicä a imaginatiei, cât si posibila sursä: se prea poate sä fie doar uneltele unora ofuscati de atacul meu contra acelei spälätorii cerebrale numitä deocamdatä U.N.A.T.C. Nici nu mä astept la altceva, din partea unei asemenea adunäturi. :) Multe n-ar mai fi de spus, asa cä precizez doar atât: Mi s-a acrit de-atâtea bäläcäreli si prefer sä discut despre filme. N-am timp de toate vomele. M-as amuza de petele astea miscätoare care apar doar ca sä ejaculeze înjuräturi, dacä n-am fi toti atât de sastisiti dupä circoteca de deunäzi. Fatä de ce-a fost, ästia-s niste cäcäreze de soarece pe lângä ditamai haznaua. Dacä existenta lor e totuna cu functia biologicä de eliminare, treaba lor. Parcä si väd ineptiile emportante cu care-au sä räspundä aici, sau pe altundeva. N-au decât, facä-se de bäcänie cât vor. Sä-i läsäm sä convulsioneze în pace si onor, si sä ne vedem de ale noastre. |
Originally Posted by Pitbull:
Am ras. Cz. They're way out of your league. |
Unchiule, tu poate te pricepi la potai, iti faci poze cu basescu, mai si traduci, ce alte activitati - altele decat legate de facut filme - mai prestezi tu, dar ca regizor NU existi. De cand n-ai mai facut film cred ca ai uitat si incadraturile, distrusule. Atat am vrut sa arat despre tine: esti un luzar, n-ai opera cinematografica, ai cv-ul penibil - plin de comenzi patetice si jobulete ridicole - si n-ai mai filmat in pelicula din mileniul trecut, 1994 AD. Asa ca, pechinezule, mars la camera obscurilor. |
All times are GMT +2. The time now is 14:58. |