![]() |
Nu mi s-a parut exagerata.
|
Originally Posted by notorious:
E mare om !!! :sick: |
Originally Posted by nume:
tu ai vazut prea multe filme de david lynch. daca nu mai distingi visul de realitate, ciupeste-te, ca poate ai cazut beat intr-un sant. |
Originally Posted by notorious:
Gujbitzel, de obicei tu veneai in weekend ambetat de prin regii, cu ruj ieftin pe gulerul de la pufoaica si cu chef de scandal. Dornic de SF ? p.s. Nu-mi place individul mentionat de tine mai sus. Hai, baga repede un raspuns : |
Bai nume, exact aici aveam nevoie de prostia ta. Inca o data dovedesti lipsa de inteligenta, trebuie sa raspunzi tu la orice ofensa altfel risti ca imaginea ta de 2 lei sa ramana la valoarea de 1 leu, oh no :o
F*ck off. |
Am intrerupt ceva ?
|
Mmmmmmm. Night e tarrrrrre sweet. In mare s-a cam spus tot ce a fost de spus despre Chingachguc asta al filmului. Singurul lucru cu care nu prea sunt de acord e ordinea preferintelor. 6th sense e un film super, merita toate laudele si totusi e cam la coada listei inghesuindu-se cu Signs (pt al din urma nu bag mana in foc - l-am vazut demult si aia in paralel cu Carmen goes to college partea 1 .. sau era 2 ... nu, nu, era prima parte sigur). Cel mai bun film al sau e pe departe Unbreakable. Are tema eterna, sa-ti gasesti locul in viata, to feel it - "the sadness"; poate fi real in aceeasi masura cum poate fi si surreal, Night ofera atmosfera si indiciile care pot dovedi in totalitate faptul ca e un erou si la fel de bine pot fi negate - totul depinde de ce prefera spectatorul. Toate astea in comparatie cu sense-iul in care un copil cam vede morti ... si cam atat.
Originally Posted by Longshot:
The Village - filmul care ar fi putut fi o capodopera. Scenariul - elementul care l-a creat si l-a distrus. Night s-a bazat cncentrat prea mult pe dezvoltarea personajelor si neglijat actiunea. E ca si cum ai avea intr-un joc un personaj ce a necesitat 30 ore de rendare si cu care poti doar sa alergi printr-o camera. Mi-a placut la nebunie Ivy, a fost interpretata de 10. Scena crimei - belea-belea, superba. Si sa nu-mi zici ca ideea de a trimite un orb din 100 de oameni sanatosi sa aduca viata este ieftina. Asta e una din cele mai frumoase metafore/antiteze ever. |
Originally Posted by Herzeleid:
eh, uite ca am zis in public si o sa mai zic in public. tot ce tine de pers. lu bryce a fost gandit misto. dar ma refeream la ideea filmului. aia sunt intr-un sat si cei mai bazati de acolo pt a-i tine spalati pe creier inventeaza niste costume ca sa-i sperie. in final aflam adevarul. wow. si lasa realizarea. nice pretty shots do not a good story make. nu stiu. v-a placut. bravo. mie nu. punct. |
Si eu exact la ideea filmului ma refeream. Ma rog, nu conteaza, fiecare cu gusturile lui. Si totusi filmul nu e nici pe departe ce-ai zis tu: brainwashing, truth, end. Ai ratat un punct foarte important: oricat de mult am incerca sa creem o societate perfecta, chiar si educand o generatie intreaga din ziua 1, in care NU EXISTA surse ale raului, unde domina armonia - oricum vom esua. It's in our nature to destroy ourselves cum se zicea si-n Terminator si cum sugera si Kubrick.
|
e asa cum zici tu dar nu am ratat nimic. ;) doar am incercat sa fac fraza cat mai scurta. de aceea brainwashingul e mentionat in italics.
|
Despre singurul film al lui Shaymalan pe care l-am väzut (deocamdatä), aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16157 |
Inseamna ca ti-ai facut o parere proasta despre regizor...nu?
Eu am vazut cam toate filmele lui si pot spune ca The Happening e cel mai prost facut. Are decat cateva cadre de impact, dar ii lipseste...orice logica. O sa incerc sa citesc cronica ta. Pe un message board s-a facut la un moment dat si un top 100 cu "Ce am invatat noi, publicul, din The Happening"...si sunt foarte amuzante. Poate o sa scriu mai incolo cateva. |
Originally Posted by E.Floares:
Originally Posted by E.Floares:
"Mi-am fäcut decât la mâini." (Ramona, "Boogie") |
a inceput bine, dupa care...a cam uitat cum se leaga sireturile la papuci, pare-se
|
All times are GMT +2. The time now is 21:58. |