![]() |
Vreau argumente ;)
|
1. nu se intampla nimic in serial.
2. flashback-uri prea multe si inutile 3. e boring (ba vad aia ceva, ba nu vad si tot asa timp de 1000 de episoade) 4. e LOST 5. nu se intampla nimic. |
cum ziceam mai demult: un soap ultraspecializat :D
|
si nici macar nu e anti-soap ca stim-noi-ce-serial-care-e-de-fapt-cel-mai-misto-serial-din-lume-si-nimic-nu-poate-sa-l-intreaca-never-ever.
|
care, care?
|
e, care. unu' misto. stii tu.
|
sa-mi fie rusine :((
|
pai da :alien:
|
gata, ma autoflagelez
|
Originally Posted by Nightwane:
1. shi in cel mai slab film se intampla ceva, cuvantul "nimic" nepotrivindu-se deloc in cazul lui Lost. 2. Nu sunt inutile in nici un caz shi shtii shi u dc ;) ,desigur sunt shi de umplutura dar este o chestie care da originalitate serialului. 3.Mie nu mi se pare deloc boring... dar aici nam cum sa te contrazic in toalitate(fiecare cu gustul lui) 4.Daca ar fi asha de LOST n-ar mai avea atata succes ;) 5.dupa cum am mai spus se petrec prea multe inca. |
1. in LOST nu se intampla absolut nimic. na, poftim.
2. e de cacat astea-s argumentele supreme si nu pot fi combatute pentru ca eu stiu cel mai bine si eu am intotdeauna dreptate. deci, uite-asa. |
Originally Posted by crin3l:
1. in acel nu se intampla nimic al lui Nighty se ascund multe subintelesuri 2. e original, dar numai daca e primul serial pe care-l vezi de cand ai iesit de pe portativul taticului 3. nu e boring daca te lasi agatat din prima de acel oare ce-o sa se intample mai departe? 4. are succes destul ca e ceva nou pt mase...adica acelasi fond imbracat in forme noi 5. si se vor mai intampla ca realizatorii au de unde sa coaca idei |
Originally Posted by Cinemania:
Uite un om obiective din toate punctele de vedere :D.Oricum , la o adica Lost este un serial shi rar au fost sau sunt seriale care sa aiba o idee mai interesanta ca aceasta din Lost. |
ce idee? oameni pe o insula? Survivor ce e? Gilligan's Island ce e?
|
apropo: cand va incepe noua serie la noi?
|
|
si Gilligan's Island?
|
man, probabil ca tie-ti place mai mult Gilmore Girls, nu? :D poate te si uiti excitat la maxim ca mama e mai tare ca fiica :w00t: . in orice caz, e buna ideea LOST si abia astept seria 3 . bafta :) . |
nu, bre, nu ma uit la Gilmore Girls. Ma uit la tzatzele evei longoria in Desperate housewives. Si la popou' lu' Sherilyn Fenn in Twin Peaks. Si la alte chestii intr-un serial britanic despre care tu n-ai voi se stii. Si astea-s serialele cu oameni la care ma uit.
LOST e de cacat. |
Originally Posted by Cinemania:
Pe 4.10.2006 incepe sezonul 3. http://tv.yahoo.com/feature/fall06/?d=103 |
All times are GMT +2. The time now is 12:26. |