![]() |
Sugi pula si cu curu si gura, n-ai sange in tine. E smecher doar la calculator, te caci pe tine de frica sa iesi din curte, da-ti-ash la muie tie si lu tot neamu tau de tarani.
|
Vezi ca o s-o luam si maine pe ma-ta, vor cascadorii sa faca un gang - bang cu ea. Lor le plac astea mai galetzite si mai baloase, au matarangile f. mari. O sa-i dam 150 de mii maine, "bonux".
Da-mi un mp cu locul si ora. |
Nu-ti dau mp, iti dau muie si tie si lu neamu tau. Vino la universitate, daca stii unde e, la 12, pish-am-ash pe tine.
|
Continua sa scrii la lyrics versuletele tale penibile, luate cu copy si paste din oracolul de clasa a-8a. Acolo nu te citeste nimeni. Nu esti decat un babuin, un maimutoi paros prost. Atat.
|
Sunt ala cu care ti-e tie frika sa te intalnesi, avortonule. Gata, ca m-ai plictisit. Ma pish pe tine, muisto, si ma slobozesc pe neamu tau de tarani.
|
Eu nu ma pish pe tine, nu-mi meriti urina, in schimb ma pish pe amintirea mortilor ma-tii. Cum te recunosc cacareaza ?
|
aoleoooooo lumeeeeeeeeeeeee!!!!! :sick: :sick: :sick:
|
au fost ocupati rau baietii, asta dimineata
|
Originally Posted by nume:
|
this was:
after-midnight learning class, for hardcore swearword-ing with our lovable teachers, nume and crydead. thank you folks for listening, see you next time. good fight, good night. |
n-ar fi interesant un chat Cinemagia, ce ziceti? Ne-am delecta cu porcaiala real-time, si, printre picaturi usturatoare, am mai vorbi si despre filme
|
All times are GMT +2. The time now is 07:45. |