![]() |
Originally Posted by notorious:
eu nu stigmatizez pe nimeni, draga notorious - mai mult, sufar cand lucrurile merg rau spre penibil :) desi - trebuie sa recunosti - suspomenitii evolueaza in divizii de rang diferit. penibilul e cu atat mai mare cand "il cobori" nejustificat pe cel situat mai sus. am vaga impresie ca despre Shyamalan s-a auzit mai mult :) |
Originally Posted by herbert:
m-ai doborat cu argumentul asta ! |
I rest my case. |
da, ii invidiez pe cei cu memoria buna si cu "bibliografia la zi" :)
ma amuza dar si ma bucura acest val moralizator care sanctioneaza un exces de expresivitate... in ce ma priveste nu e nici o problema, ma gasiti acolo, sus... vedeti cum "lucrati" cu alte personaje de pe acest forum. |
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Lumea de pe-aici:
Bine bine, da' MARGINEANU??? |
Fantasticul paparazzo e jeg. Nu am inteles de ce s-a prostituat Iures, acceptand sa joace un rol in care se vede de la o posta ca nu crede. Poate din prietenie, pentru ca de bani nu poate fi vorba. Reclama la firma Ford e jenanta, fara nici un fel de masca (Romcar a contribuit la bugetul filmului, cand acesta se afla in impas). Ploae numa' prostituata nu e. Ma rog filmul e prost si gata. Despre Binecuvantata fii inchisoare, am auzit ca e mai prost decat Fantasticul ... nu ma pronunt, nu l-am vazut. Oricum bila alba pentru : Stefan Luchian (*)(*); Un bulgare de huma (*) (*); Priveste inainte cu manie (*) (pesimismul dus la apogeu); Undeva in est (*)(*)(*)(*). @pitbull Pita ? :? |
Originally Posted by zizi:
Corect! Una dintre nenumaratele, inominabilele si abominabilele probleme ale unui nickname ca herbert pare sa fie Nae Caranfil, regizorul care, fara sa fie deloc pe felia mea de cinefag, a scris cele mai cursive, incarnate, usor poetizante povesti realiste romanesti. Nae Caranfil este mult mai scriitor decit echipa de negri pe plantatia careia roboteste herbert. Uite, spre schimbarea subiectului, as propune deraierea discutiei spre Noro, un film scris prost, jucat prost, prost regizat. |
Noro e filmul ala care dadea unui forumist idiot senzatie de dividiu?
Adica omu' vroia sa spuna ca nu e filmat in pelicula si ca e un fel de lung metraj facut ca la TVR 1, unde vazuse el multe teatre tv ... :lol: |
Originally Posted by Ambra Blu:
pai, nu ti se pare ca ai cam pus punctul pe 'i' ? :) 'noro' este un esec trist macar daca te gandesti ca un talent precum dorel visan a fost irosit in el... avem cateva scene de o vulgaritate insuportabila, care mai bine cadeau la montaj (in mod evident, nu dau bine pe langa excesele de sensibilitate regizorala ale lui... cum il chema ??): scena arestarii curvelor, scena dusului etc. avem un film care aluneca involuntar spre melodrama, care iti lasa un puternic feeling de teatru tv (prost), cu inima la locul ei dar, vorba unui critic american, nu in scenariu... |
Buna prima parte... in partea a doua m-ai cam pierdut
|
'noro' se vroia un 'kaspar hauser' romanesc. a reusit :D
|
Am auzit azi pe undeva ca o televiziune japoneza a platit niste bani la niste regizori care si-au prezentat filmele la Sundance, anul acesta, ca sa le poata transmite. Printe aceste filme se numara si un film de lung-metraj al lui Catalin Mitulescu (a primit 10.000$, cica). Numele filmului, din cate imi aduc aminte, e "Cum mi-am trait sfarsitul lumii". Un amic mi-a zis ca inca se mai lucreaza la el. Nu am cautat pe net alte detalii.
Catalin Mitulescu, cunoscut pana acum pentru scurt-metrajele: Trafic, Bucuresti-Viena si 17 Minute Intarziere. |
Dan Pita
~ Sa-l scuipam aici ! ~ Regizor foarte bun in his early days, cu niste filme reusite (Tanase Scatiu, Pas in 2, Apa ca un bivol negru (cu M. Veroiu) etc), care a picat intr-o panta ridicola in ultimul timp. L-am vazut pe "maestru" la Parte de carte (emisiunea aia de pe pro facuta de Tabara :w00t:, sub titlul "Cinematografia romaneasca incotro ?"-trebuie sa recunosc, original titlu). Sarpele cu clopotei tacea profund, ranjea si le gandea. S-a vorbit despre noul sau film, Femeia din vis. Invitat alaturi de scenaristul peliculei, Rasvan Popescu (Prea tarziu si altele). Nimic interesant, osanale la maxim inchinate "producatorului" A. Sarbu, acest "mecena al cinematografiei romanesti", mama cersetorilor si sufletelor pierdute, "omul care a inteles ca cinematografia romaneasca nu trebuie sa moara, omul care-si pune la bataie banii proprii (80 % dati de MPP si 20% de CNC), riscand sa fie considerat un naiv de catre cei din jur. Totul pentru un crez." :sick: Intre timp Curtea de Conturi a blocat mpp-ului lichiditatile pentru ca nu si-a platit niciodata asigurarile la fondurile de sanatate publica (printre multe altele). Sa ne trezim devreme tovarasi, maine incepe o noua zi !!! |
Originally Posted by nume:
|
am o intrebare scurta?
face cineva, dintre cei prezenti, deosebirea intre regizor si scenarist? intamplarea face ca pintilie sa fie un regizor foarte bun care a avut cateva scenarii foarte proaste. apoi caranfil scrie mult mai bine decat regizeaza iar cristi pui si razvan radulescu scriu faorte bine dar un singur scenariu au dus pana la faza de film... as vrea sa dau un exemplu: lucian pintile- acelasi regizor cu trei scenaristi si trei rezultate total diferite recostituirea, prea tarziu, niki ardelean colonel in rezerva |
Originally Posted by vladvaidianu:
Hai sä vedem mai departe, poate ne lämurim pe parcurs.
- Ce faceti mä aici? zic. - Facem o deosebire! zice unu'. - Si ce deosebire faceti voi? - Aia, între regizori si scenaristi! räspund toti trei în cor, mândri. :D N-am mai stat pân-la sfârsit, da' cred c-au fäcut-o pe toatä.
Da' copilu'? E, aici e-aici! ;)
Bun, mai zi, mai zi, cä-i interesant! :) |
hollywood , florida ... :? hollywood , florida ... :shock: hollywood , florida ... :(( hollywood , florida ... :( hollywood , florida ... :o ............................... :huh: |
Nu ai fost atent la orele de matematica. ;) |
Si nici la cea de geografie ;) Da, exista Hollywood Florida, la fel cum exista si Melbourne Florida, and so on... |
Originally Posted by Serghei:
Originally Posted by Danny:
Päi vedeti? VEDETI??? Nu-s complet pierdut, mai am o sansä...! 'R-at-ai dreacu' cu matematicile si geografiile voastre, praf mi-ati fäcut "Sistemul nervos"! :x Gata, mä pun la tol festiv si mä duc sä mä consolez cu-al lui Daneliuc, cä m-asteaptä fiu-meu cu beletele la Scala. |
All times are GMT +2. The time now is 00:22. |