![]() |
Originally Posted by Jay:
|
Daca tu esti tipa aia... eu am sa mananc o scrumiera din barul ala...
Pe aceasta cale tin sa precizez ca eu raman la parerea mea: esti un baiat frustrat care se crede amuzant.... |
daa......
din cate`mi aduc aminte ( din celelalte intalniri la care am fost) a fost cea mai distractiva lucrurile au stat cam asa 1 am revazut prieteni mai vechi adik benny, lady skar, leonard si jay 2 am avut pacuta si totala surpriza de a face cunostiinta cu marilyn(aka IMM :) ), notorius, nightwane 3 am avut activitati culturale legate de imaginea lui IMM; adik rasfoit 2 ziare si vizionat niste poze artistice :w00t: 4 drept care jay a tulit-o ca sa nu pape scrumiera :P 5 discutie extrem de intelectuala legata de programele informativo-culturale oferite de vh1 :sleep: 6 discutie tehnica desp producatorii pleiadei de sequeluri la hallowen 7 am constatat ca atat nightwane cat si persoana mea avem gusturi ireprosabile in ce priveste tigarile 8 s-a discutat si desp IT, ID sau IQ, nu-mi dadeam seama exact nici atunci dsp ce se vorbea 9 apreciat tare duetul umoristic format ad-hoc din ladyskar si nightwane 10 si cineva a etalat un minunat tricou cu cap de mort, confectionat in casa trebe facute mai des asemenea intalniri |
si mie mi-a placut intalnirea si cred ca trebuie sa facem mai des... imi pare rau ca am tulit-o .. si ca nu am halit scrumiera, dar... mi-a luat ceva pana sa-mi revin... in plus... a fost una dintre cele mai amuzante intalniri...
Eu cam imi i-au ramas bun, gen vacanta de Cinemagia in primul rand.. asa ca ne vedem pe 4 sau 5... pana atunci La Multi Ani and stuff... Ah.. si sa nu uit... foarte important... M-a sunat aseara Marilyn Monroe si m-a rugat sa va transmit tuturor Sarbatori Fericite... ca i-a cazut netul sau ceva de genul asta... 8) |
Originally Posted by KORBEN:
thaaank you daaarling. Lady Skar avea tricoul cu cap de mort confectionat in casa :D PS: Korben da-mi un pm ca vreau sa te intreb ceva. Eu o sa uit asa ca te rog...nu uita :P :P |
Originally Posted by Nightwane:
VEzi da' sa-i dai un pm nu un mp.... |
Nu va dati pm-uri pe-aici :(
|
pm = private message :P mp = mesaj privat :P ambele imi convin :D |
|
intalnirea a fost trasnet. cinemagistii (cel putin cei prezenti) sunt ei mai simpatici indivizi din cei noucunoscuti! asadar, o sa avem atributul 'simpatic' + :
1. nightwane: twisted :) are ceva cu copiii mici si vrea sa-i filmeze in posturi compromising... am discutat despre lynch si von trier la greu. pacat ca sunt bata in domeniul cinematografiei asiatice. btw, nightwane - ai calculat catre cd-uri sa-ti dau pt 'twin peaks' si 'riget' ? 2. jay: grabit :) dar discutia dumnealui cu marilyn a facut toti banii (50.000 pe un nenorocit de ceai !) 3. lady_skar: twisted :) pacat ca a trebuit sa plece so early... deci, bugs bunny este homosexual. hm, merita studiat... 4. KORBEN: 'simpatic' este o calitate surprinzatoare pe care-am ajuns sa i-o atribui... :lol: asta chiar e nou ! ma asteptam sa ne sfartecam, dar am fost cat se poate de friendly. 5. leonard: soooo serious. nightwane, leonard & me am discutat, dupa cum am mentionat, zdravan despre lvt, lynch & many others - a fost probabil cea mai cinema-satisfying dezbatere la care-am avut parte ever ! 6. benny: ii lipseste un dinte. daca e sa ne mai intalnim, poate undeva mai ieftin ! |
[quote="notorious"]6. benny: ii lipseste un dinte.
/quote] Sigh... |
Originally Posted by notorious:
thank you thank you..i am deeply honored...Mr. TOM CRUISE HAHAHAHAHA!!! |
I'm not twisted... I'm just misunderstood!
...neah, I'm more twisted then Nadia Comaneci. :P |
@lady skar
banuiesc ca ai avut multe de scris in postu ala.... oricum , daca fac abstractie de ob (aka ovidiu bufnila) cred ca e cel mai bizar mesaj postat p cinemagia :D @nototrius next time voi incerca sa fiu cat se poate de siktirit, ca sa nu te mai shokezi din nou :shock: @nightwane sper sa`mi aduc aminte sa`ti dau un mp sau, dak ma gandesc mai bine, poate chiar un pm |
Originally Posted by notorious:
nu, am avut kestii mai usturatoare de discutat. too bad u weren't there... |
@notorious Am auzit si eu cate ceva, adunate de prin sat. Regret amarnic.... :((
|
All times are GMT +2. The time now is 16:36. |