Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Intalnire Cinemagica de Sarbatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85564)

irene marlyne monroe 21 Dec 2004 13:34

Originally Posted by Jay:

Originally Posted by irene marlyne monroe:

-de azi aveti ocazia sa ma vedeti la rubrica click!

Nu este nici o rubrica cilck... adica la ce pagina?

SCUZE :oops: AM GRESIT EU DENUMIREA ESTE ZIARUL NATIONAL -NU JURNALU,IN ULTIMA PAGINA ,IAR IN PRIMA UN PIC.AM IESIT LA BIBLIOTECA SI sa cumpar jurnalul si nu-l mai aveau ,iar apoi am vazut nationalul in care eram.LUATI ZIARUL NATIONAL

Jay 21 Dec 2004 13:50

Daca tu esti tipa aia... eu am sa mananc o scrumiera din barul ala...
Pe aceasta cale tin sa precizez ca eu raman la parerea mea: esti un baiat frustrat care se crede amuzant....

KORBEN 22 Dec 2004 02:04

daa......
din cate`mi aduc aminte ( din celelalte intalniri la care am fost) a fost cea mai distractiva
lucrurile au stat cam asa
1 am revazut prieteni mai vechi adik benny, lady skar, leonard si jay
2 am avut pacuta si totala surpriza de a face cunostiinta cu marilyn(aka IMM :) ), notorius, nightwane
3 am avut activitati culturale legate de imaginea lui IMM; adik rasfoit 2 ziare si vizionat niste poze artistice :w00t:
4 drept care jay a tulit-o ca sa nu pape scrumiera :P
5 discutie extrem de intelectuala legata de programele informativo-culturale oferite de vh1 :sleep:
6 discutie tehnica desp producatorii pleiadei de sequeluri la hallowen
7 am constatat ca atat nightwane cat si persoana mea avem gusturi ireprosabile in ce priveste tigarile
8 s-a discutat si desp IT, ID sau IQ, nu-mi dadeam seama exact nici atunci dsp ce se vorbea
9 apreciat tare duetul umoristic format ad-hoc din ladyskar si nightwane
10 si cineva a etalat un minunat tricou cu cap de mort, confectionat in casa
trebe facute mai des asemenea intalniri

Jay 22 Dec 2004 09:18

si mie mi-a placut intalnirea si cred ca trebuie sa facem mai des... imi pare rau ca am tulit-o .. si ca nu am halit scrumiera, dar... mi-a luat ceva pana sa-mi revin... in plus... a fost una dintre cele mai amuzante intalniri...

Eu cam imi i-au ramas bun, gen vacanta de Cinemagia in primul rand.. asa ca ne vedem pe 4 sau 5... pana atunci La Multi Ani and stuff...

Ah.. si sa nu uit... foarte important...
M-a sunat aseara Marilyn Monroe si m-a rugat sa va transmit tuturor Sarbatori Fericite... ca i-a cazut netul sau ceva de genul asta... 8)

Nightwane 22 Dec 2004 10:05

Originally Posted by KORBEN:

6 discutie tehnica desp producatorii pleiadei de sequeluri la hallowen
7 am constatat ca atat nightwane cat si persoana mea avem gusturi ireprosabile in ce priveste tigarile
8 s-a discutat si desp IT, ID sau IQ, nu-mi dadeam seama exact nici atunci dsp ce se vorbea
9 apreciat tare duetul umoristic format ad-hoc din ladyskar si nightwane
10 si cineva a etalat un minunat tricou cu cap de mort, confectionat in casa
trebe facute mai des asemenea intalniri

thaaank you daaarling. Lady Skar avea tricoul cu cap de mort confectionat in casa :D

PS: Korben da-mi un pm ca vreau sa te intreb ceva. Eu o sa uit asa ca te rog...nu uita :P :P

Jay 22 Dec 2004 10:26

Originally Posted by Nightwane:

PS: Korben da-mi un pm ca vreau sa te intreb ceva. Eu o sa uit asa ca te rog...nu uita :P :P

VEzi da' sa-i dai un pm nu un mp....

BeNnY 22 Dec 2004 12:21

Nu va dati pm-uri pe-aici :(

Nightwane 22 Dec 2004 13:08

Originally Posted by Nightwane:

VEzi da' sa-i dai un pm nu un mp....

pm = private message :P mp = mesaj privat :P ambele imi convin :D

nume 22 Dec 2004 15:27

Ah.. si sa nu uit... foarte important...
M-a sunat aseara Marilyn Monroe si m-a rugat sa va transmit tuturor Sarbatori Fericite... ca i-a cazut netul sau ceva de genul asta... 8)

Faptura gratioasa foloseste singura calculatorul, intra singura pe net, se logheaza singurica pe cinemagia??? :shock: Nu ati intrebat-o aspectele astea?

notorious 24 Dec 2004 11:15

intalnirea a fost trasnet. cinemagistii (cel putin cei prezenti) sunt ei mai simpatici indivizi din cei noucunoscuti! asadar, o sa avem atributul 'simpatic' + :

1. nightwane: twisted :) are ceva cu copiii mici si vrea sa-i filmeze in posturi compromising... am discutat despre lynch si von trier la greu. pacat ca sunt bata in domeniul cinematografiei asiatice.

btw, nightwane - ai calculat catre cd-uri sa-ti dau pt 'twin peaks' si 'riget' ?

2. jay: grabit :) dar discutia dumnealui cu marilyn a facut toti banii (50.000 pe un nenorocit de ceai !)

3. lady_skar: twisted :) pacat ca a trebuit sa plece so early... deci, bugs bunny este homosexual. hm, merita studiat...

4. KORBEN: 'simpatic' este o calitate surprinzatoare pe care-am ajuns sa i-o atribui... :lol: asta chiar e nou ! ma asteptam sa ne sfartecam, dar am fost cat se poate de friendly.

5. leonard: soooo serious. nightwane, leonard & me am discutat, dupa cum am mentionat, zdravan despre lvt, lynch & many others - a fost probabil cea mai cinema-satisfying dezbatere la care-am avut parte ever !

6. benny: ii lipseste un dinte.

daca e sa ne mai intalnim, poate undeva mai ieftin !

BeNnY 24 Dec 2004 11:21

[quote="notorious"]6. benny: ii lipseste un dinte.
/quote]

Sigh...

Nightwane 24 Dec 2004 16:35

Originally Posted by notorious:

1. nightwane: twisted :) are ceva cu copiii mici si vrea sa-i filmeze in posturi compromising... am discutat despre lynch si von trier la greu. pacat ca sunt bata in domeniul cinematografiei asiatice.

thank you thank you..i am deeply honored...Mr. TOM CRUISE HAHAHAHAHA!!!

Lady_Skar 24 Dec 2004 18:57

I'm not twisted... I'm just misunderstood!

...neah, I'm more twisted then Nadia Comaneci. :P

KORBEN 25 Dec 2004 21:41

@lady skar
banuiesc ca ai avut multe de scris in postu ala....
oricum , daca fac abstractie de ob (aka ovidiu bufnila) cred ca e cel mai bizar mesaj postat p cinemagia :D
@nototrius
next time voi incerca sa fiu cat se poate de siktirit, ca sa nu te mai shokezi din nou :shock:
@nightwane
sper sa`mi aduc aminte sa`ti dau un mp
sau, dak ma gandesc mai bine, poate chiar un pm

notorious 26 Dec 2004 14:44

Originally Posted by notorious:

Faptura gratioasa foloseste singura calculatorul, intra singura pe net, se logheaza singurica pe cinemagia??? Nu ati intrebat-o aspectele astea?

nu, am avut kestii mai usturatoare de discutat. too bad u weren't there...

nume 26 Dec 2004 14:49

@notorious Am auzit si eu cate ceva, adunate de prin sat. Regret amarnic.... :((

All times are GMT +2. The time now is 16:36.