![]() |
Eu nu ma gandeam asa departe...:)
|
Totusi nu cred ca el se tine de chestii d-astea, nu prea pare genul.
|
mda. deci, herbert nu e sigur...dar n-ar fi nostim?
|
Originally Posted by europe_east:
adevarat graieste europe_east. nu pot sa cred ca exista asa ceva in realitate!!! in orice caz chestia e distractiva:):):):):) dana |
Originally Posted by Nae:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Pentru o persoana care nu prea se omoara cu gramatica, stii sa dai citate...mai bine zis asta imi alimenteaza suspiciunile.... :P |
Originally Posted by Jay:
|
Nu recitezi? Adica nu reciti cu implicare emotionala cu voce tare si cu intonatie sau nu recitesti?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
draga irene, hai ca esti tare...
da zi-mi si mie, tu esti deci actirta, iti place sa recitesti poezii so tot asa, si iti place sa pozezi si sa postezi... ce mai faci tu asa de interesant? totusi nu inteleg dece mi-ai dat 'quote' la ce am scris eu, dar nu ai raspuns la nici una din intrabari?... p.s. monroe a devenit deja 'vedeta' pe cinemagia... si asta numai cu 15 post-uri... not bad. |
Sa fie ambra ? sa fie herbert ? sau k's ? oare cine ? ghici ghicitoarea mea ... sau poate suferim de teoria "conspiratiei" ? :lol:
|
Hai nu ma innebuni ..... carevasazica dai lectii de cultura mai nou... eu credeam ca ai luat extrasul din "Betty cea urata". @nume.. poate esti tu!!:P |
Originally Posted by nume:
mai nume, cum poti sa aberezi in halul acesta? tu esti in plin dialog (eram sa scriu rut) cu personajul si te declari inocent-nestiutor. asta-i culmea. cum poti sa invoci numele meu? chiar nu vezi si nu simti nimic?... va las cateva saptamani de capul vostru si degradati spectaculos :o |
????
nu prea ... individa asta intriga... e prea proasta sa fie adevarata.. orice om intreg la minte renunta in locul ei de mult. Incep sa cred ca europe_east , jay ... au dreptate. Trebuie sa ai multa imaginatie ca sa scoti asa ceva ... faza cu buzele augmentate e incredibila ... |
Originally Posted by Nae:
|
ce ziceai de milionu' ala de poze? cand le-ai facut pe toate? da detalii despre compozitia plastica a imaginii, pozitiile adoptate. Poze cu deep-throating sau bukkake ai? |
Originally Posted by herbert:
ps: tot era se scrie :o fetei blonde irene (ca numai asa intelege ca e pentru ea): fato, esti proasta, proasta proastelor! inimaginabil de idioata. incearca alte forumuri sau ramii cu nume pe ymess (daca tot zici ca te-a contactat. ma rog, ca v-ati vorbit :sick: ) |
Originally Posted by K's:
era sa trec, dar n-am putut. o litera se mai strecoara si din neatentie/graba, mai rau e cand ai un stil (vorba vine) incalcit. te pretuiesc, dar prea ai "obosit" articolashul tau despre Bertolucci din Obs. cultural. cred ca blonda asta teribila & fatala (atentie Nae!) trebuie lasata in plata domnului. nu are nuri si nici combustibil... pentru a imagina noi povesti. |
Originally Posted by herbert:
|
parerile se cer in particular (uneori in cadru intim), dar dupa ce ai publicat articolul - gata, putem musca toti...
si inca ceva. pe mine ma enerveaza cochetariile si tonul bosumflat. ambele nemotivate. privet i utrom dva priveta..., adica o fericire a carnii. |
All times are GMT +2. The time now is 06:17. |