![]() |
@europa d est (cred)
pot fi acuzat d multe chestii mai putin de optimism incurabil @keyser nu stiu cum au fost celelalte avataruri, da asta mi se pare obscen nu ca ar fi ceva rau in asta |
la ora (m)uraturilor:
-dedic fostele si viitoarele mele monologuri celor trei care m-au facut sa iubesc cinematograful - lui mircea dumitrescu, cel care mi-a deschis ochii, si lui als & chirilov, cei care mi-au deschis capul :love: |
Am vazut si eu Paris, Texas, filmul recomandat de Keyzer acum ceva vreme. What can I say? ROBBY MULLER!!! Cinematografia iti cam taie respiratia. Mi-a placut foarte mult.
|
@ europe: apropo de sokurov, sa vezi 'mat y sin'. cam obositoare efectele alea, dar e impresionant. check out the dvd rentals
|
let's see:
@ serioja - pay a little respect and keep your damaged liver for the coffee shop @ marx - nu ai mai intrat de multa vreme pe forum, asa ca te iert - la 'monologurile lui keyzer soze' scriu numai eu despre filmele vazute de mine. comentarii si alte blah-blah-uri aici. - despre 'balanta' - perfect de acord, dar tocmai imperfectiunea si inegalitatea episoadelor imi place - ia-le ca o licenta poetica :D - si un sfat prietenesc - scrie despre filme, pentru ca scrii bine si ai si cultura cinematografica. scrie pentru noi, nu pentru tine. lasa vendetele, devin plictisitoare si se transforma in ideologii :hmm: @ als - valabil si pentru cronicarul meu preferat 8) . merci de aprecieri. interesanta dizertatia pe tema duras - proust - wkw. :love: @ nume - te-ai scufundat ca atlanticul in rahat. pacat. |
Originally Posted by keyzer soze:
Nu-mi ramane decat sa-ti returnez gandurile de bine si nevoia de a interveni intr-o mica sueta care nu-ti apartine. |
asteapta-te, asteapta-te...
injurati-va oriunde, dar nu pe felia mea. anyway, cand dactilografiai textele lui chirilov imi erai mai simpatic. |
|
Poate ne explici si noua cum se scufunda atlanticul in cacat. Necesita talent?
E a lu' mama ta? |
Originally Posted by BeNnY:
brovo benny, prin asta ti-ai castigat respectul meu. n-ai dinti, dar cunosti differenta intre atlantic si titanic... |
Originally Posted by Nae:
:D nume e singurul care a prins ideea. si se tine bine de ea. restul, sunt dezamagit... ganditi numai in locuri comune. inainte de a mai posta ceva legat de vorbele mele, cititi de doua ori, ganditi de trei ori si, in final, renuntati, ca tot n-ati inteles. @benny: umorizeaza-i pe cei de varsta ta, paduche. en tout cas, sunt suparat pe ma'ta. n-a vrut decat anal. |
Ciudat, si ma-ta a vrut un anal, dar n-ai iesit decit tu. Daaaa-te-n gitu' ma-tii. ;) |
...si ne cacam de patru ori. Bine ca n-ai zis sa ti-o bagam o data, pervers mic si onanist. |
de unde nevoia de vorbe mari pt coaie mici??
mai bine ati aprecia ce face keyzer... |
:lol:
|
8==============> |
Originally Posted by BeNnY:
|
imaginatie de puber rastalmacita in cheie elefantina de un bleg care inca-si masoara madularul cu echerul de 3 lei.
|
Nu, soricel care suferi de flatus intelectual, doar iti dadeam muie. ;)
|
iar eu va dadeam cu flit.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:48. |