Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai jegos film al anului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85510)

notorious 12 Dec 2004 11:17

Originally Posted by i_matei:

de departe "Elephant"... o mizerie mai mare nu cred ca putea inventa mintea umana in materie cinematografica...

say what ??

glumesti! 'elephant' l-am inclus printre cele mai bune filme ale anului (si nu am fost singurul) ! nu este doar impecabil filmat asa cum atragea atentia un a;lt utilizator mai sus, dar este impecabil povestit - o rasuceala abila a conceptului de 'perspective multiple' a la tarantino. are cel putin cateva gaselnite regizorale extraordinare - felul in care se foloseste de operatorul harris savides (care l-a ajutat pe fincher pe platoul de filmare al 'jocului') ca sa ne atraga atentia asupra unui anumit coltisor sau unui anumit personaj - manipulare cinematografica in forma sa estetica geniala!

te rog, i matei, motiveaza!

extrem 12 Dec 2004 11:22

Cel mai stupid film al anului vazut de mine

Numarul 1 :

The Village (Satul)

Ma uimeste multa lume care il catalogheaza ca fenomenal........

:o

Pinky 12 Dec 2004 17:16

Van Helsing
Gothika
King Arthur
Garfield

MinRep 12 Dec 2004 18:01

Re: Cel mai stupid film al anului vazut de mine

Originally Posted by extrem:

The Village (Satul)

Mda, e o diferenta intre "The Village" si "The Day After Tommorow" :sick: ...

P.S.: in alta ordine de idei: sper ca nu incingem iari discutia despre "Elephant".

herbert 14 Dec 2004 00:41

Numarul 1 :
The Village (Satul)
:o

mai mai, ce judecati "extreme"?
reusesti performanta sa ne "uimesti' de unul singur...

ogto 14 Dec 2004 07:42

Numarul 1 :
The Village (Satul)

Dupa ce a pus la Top10 Cinemagia, nu ma mai mir... :sleep:

KORBEN 15 Dec 2004 01:30

oricat de lipsite de bun simt vor fi anumite nominalizari le voi lua in considerare
si as aprecia daca ati lasa-o mai moale cu certurile
io m-am abtinut sa dau in cap la specimene care au pus lotr pe locu 1 in top la cel mai bun film al anului
si a fost f greu
si inca o chestie:
jeg implica faptul ca NU POATE FI APRECIAT NIMIC LA EL
la elefant, oricat il detest pe van sant imaginea e cel putin admirabila
la fel si 21 de grame, telenovela penibila, care e filmata impecabil si mai e si bine jucata
in anumite cazuri nu inteleg ce-ati avut cu filmele (kill bill sau eternal sunshine)
whatever
bagati in continuare

^Neo^ 15 Dec 2004 11:24

Salutare tuturor.

1. Orient Express - detasat No. 1 :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
- "Esti inca verde", Mos Nicolae(scu). "Ma tulburi". - Prietenii stiu de ce... :lol:

2. Van Helsing
3. Hellboy
4. The Day After Tommorow
5. White Chicks
6. Godsend
7. Stepford Wives
8. Gothika
9. Mona Lisa Smile
10.King Arthur

Cam atat... Ma bucur ca am vizionat "doar" atatea "jeguri". Sper ca anul viitor sa fiu mai vigilent :w00t:
La fel va doresc si voua. Bafta!

radu83 15 Dec 2004 12:11

Originally Posted by ^Neo^:

"Ma tulburi". - Prietenii stiu de ce... :lol:

inca mai tresar noaptea din cauza replicii asteia... sper ca intr-o buna zi cu ajutorul terapiei sa pot trece peste acest episod neplacut din viata mea :D

M_olecula 19 Dec 2004 00:11

Premiul 'Jegul Anului' il acord regelui Arthur
locul 2 il ocupa ziua de poimaine
a treia pozitie van helsingu'
s. cl.

lhada 19 Dec 2004 00:32

hmm...nu sunt singurul care consider Elephant printre cele mai proaste filme ale anului. Ce-i tot dati inainte cu texte de genul "cat de bine e filmat"? Sa filmezi bine (sau sa pui pe cine trebuie sa filmeze bine) ar trebui sa fie deja un curs in anul 1 la facultatea de regizori. Poti filma un rahat cat de bine vrei ca tot rahat ramane. Filmul ala nu reuseste sa comunice nimic...hai sa filmam altfel si sa mai punem niste floricele pe un rahat.
Vrei sa imi arati personalitatea liceanului (american)? vino si spune-mi ceva interesant. "Film despre shooter in liceu" imi ajunge ca sa fug de el. Noroc ca l-am vazut acasa si am putut sa ma duc la baie sau sa beau apa din 5 in 5 minute si sa nu plang dupa bani. Nici asa nu stiu cum de-am rezistat pana la sfarsit.

rollygm 21 Dec 2004 00:12

sunt stupid eu?

Oameni... am 16 ani si probabil ca nu o sa ma luati in serios...
Dar fratilor... mie nu mi s-a parut ca Shrek 2 a fost porcarie! Oamenii aia au reusit sa faca un film animat in intregime pe calculator superb... grafica e curata ca lacrima si totul e facut foarte realist. In plus subiectul e destul de bine conceput si intreg filmu se vrea un basm animat cu personaje complexe. Poate ca sunt eu stupid ca am 16 ani si vad lucrurile altfel... dar incercati si voi, adultii, criticii de film etc. sa vedeti si partea buna a filmelor. Si nu mai laudati atata filmele filozofice si dramele alea plictisitoare (care inteleg ca sunt o adevarata arta) pentru ca publicul din ziua de azi (nu ma refer la romani, care pun pariu ca asteapta un lung metraj cu stirile de la ora 5) vrea sa se distreze la cinema... sa vada filmul! nu sa adoarma pe scaun si sa se scoale dupa ce s-a terminat, fara portofel si pantofi in picioare. Va rog sa nu ma injurati! multumesc.
Asa... pai cel mai prost film de anu asta io zic ca a fost, pe langa orient express, ocean's 12. Filmu asta e de-a dreptu infect... nu are subiect, nu are logica, nu are pic de haz, sau actiune si mai ales nu are cu ce si cu cine. L-au bagat (ca si in primu) pe brad pitt (fermecatoru') si pe clooney...etc... actori super "buni" si cunoscuti... dar intreg filmu lasa de dorit. Io sincer, abia asteptam sa vad filmu asta si dupa ce l-am vazut am ramas cu un gust amar (probabil era si de la cola). ma rog... primu a fost marfa... asta sucked. salut :sick:

KORBEN 22 Dec 2004 01:19

mda...
as vrea sa subliniez ca "bine filmat" nu e o replika aruncata la intamplare
din modu d filmare se poate crea o atmosfera, un sentiment, suspans, whatever
deci conteaza, chiar daca "ponit"-ul filmului e nul (sau la fel ca si nul in cazu elefantului)
cat dsp the village, poate sa p[laca sau nu, ca tot ramane superior categoriei jeg, pentru simplul fapt ca transmite ceva dsp violenta, moarte si faptul ca nici refugiindu-te intr-un alt secol nu poti scapa de ele
e despre esecul utopiei
sper sa numesc jegu anului d craciun
asa ca in ton cu sarbatorile

herbert 22 Dec 2004 01:43

cel mai jegos film pe care l-am vazut pana la capat in acest an (de, in echipa fiind trebuia sa fiu politicos, mai era si un ziarist-scriitor strain care urmarea reactia publicului si caruia trebuia sa-i traduc pasajele "de cotitura"...) a fost Milionarii de weekend.
2/10. greata pour toujours.
stiam, dar acum am simtit umilinta si mai dureros: la filmele romanesti voi risca doar in singuratate, anonim, pe furis...

nume 22 Dec 2004 02:07

Originally Posted by herbert:

stiam, dar acum am simtit umilinta si mai dureros: la filmele romanesti voi risca doar in singurate, anonim, pe furis...

Asta cred ca ar trebui pusa pe "frontispiciul" filmului romanesc. Care erau elementele de cotitura, nu le-am sesizat.

herbert 22 Dec 2004 02:29

draga nume, "pasajele de cotutura" erau pentru strain, ca el vroia sa urmareasca in linii mari si "subiectul"... deci, trebuia sa inclei cioburile, sa adun "straturile narative" ale pelicolei :lol: el era interesat mai mult de reactia publicului (occidental pervers, ce mai!), dar vroia sa stie si "subiectul"...

corecteaza si tu, te rog, cuvantul singuratate din citat, ca altfel nu merge pe frontispiciu :P

nume 22 Dec 2004 02:41

Originally Posted by herbert:

cel mai jegos film pe care l-am vazut pana la capat in acest an (de, in echipa fiind trebuia sa fiu politicos, mai era si un ziarist-scriitor strain care urmarea reactia publicului si caruia trebuia sa-i traduc pasajele "de cotitura"...) a fost Milionarii de weekend.
2/10. greata pour toujours.
stiam, dar acum am simtit umilinta si mai dureros: la filmele romanesti voi risca doar in singuratate, anonim, pe furis...

Asa e mai bine, cred ca am salvez asta pe undeva. E foarte dureroasa, cuprinzatoare, scurta si la obiect. Problema e, ce o sa pun in dreptul autorului ? :?

Tom 22 Dec 2004 23:30

Pai ar fi Cronicile lu Ridiche, Van Helsing si Hellboy

Gaandalf 23 Dec 2004 03:53

Cel mai jegos film ... al anului ... OCEAN'S 12 ... :sick: am inebunit la el ... cine dracu l-a laudat era un bou.

ArsDeViu 24 Dec 2004 20:10

Numero 1. Anacondas 2--- fucking waste of time and neurons
2.Envy---a fost ca un sleeping pill
3.Cat in the Hat---enervant
4.Troy---sucked
5.The Day After Tomorrow---weak

All times are GMT +2. The time now is 07:38.