Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Mesaje sterse din ordinul lui Ambra Blu? ... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85441)

nume 24 Nov 2004 14:51

Adevarul este ca fara intelepciunea si "iluminarea" ta cu totii am fi un pic mai saraci. Pentru aceasta noi iti multumim. (*)

Mala Portugal 24 Nov 2004 14:59

Sa-ti dau si un numar de cont sau doar sa te pun sa-ti bei urina? :happy:

nume 24 Nov 2004 15:03

Pasarica , patria iti va fi recunoscatoare. In ceea ce priveste urina pass. Da tu parca erai cu spirtoasele , de cand te-ai reprofilat ? :w00t:

Mala Portugal 24 Nov 2004 15:09

Originally Posted by nume:

Pasarica , patria iti va fi recunoscatoare. In ceea ce priveste urina pass. Da tu parca erai cu spirtoasele , de cand te-ai reprofilat ? :w00t:

Nu*e, nici nu eram cu spirtoasele care stica tenul (which is outrageous) si nici nu m-am reprofilat. O recomand insa celor despre care cred ca au nevoie :sleep:

nume 24 Nov 2004 15:18

*a*a Portugal, "stica" tenul , asa o fi , tu stii cel mai bine. :love:

Mala Portugal 24 Nov 2004 18:57

Originally Posted by nume:

Adevarul este ca fara intelepciunea si "iluminarea"

Insinuezi cumva ca n-a fost bun 'luminat' al meu?

nume 24 Nov 2004 22:00

He he....nu love , nu ma prinzi asa usor. Era doar o licenta poetica.

Mala Portugal 24 Nov 2004 22:08

Me Tarzan, u Love

nume 24 Nov 2004 22:14

Mda....gata ? Next ! Sau nu mai ai ? Te-ai terminat deja ?

Nae 24 Nov 2004 23:22

hehehehe what fun what fun...
va rog, este o placere sa vezi asa ceva, o discutie asa de interesanta intre doua persoane care se cred inteligente. si ce este cel mai frumos, ca asta se afla aici, la 'reclamatii'... wonderfull!

KORBEN 25 Nov 2004 01:53

parafrazand versuri d pe antichristsuperstar
Capitalism has made you this way,
Old-fashioned fascism will take your opinions away
un forum e ca orice societate sortit dictaturii/dezmembrarii
cam asa (cum e acu pe forum) era prin anii 20 in 2 state europene
ghiciti care?
un vid de putere/o totala lipsa de evolutie din parte paturilor care se presupune ca ar fi trebuit sa conduca
apare o "mana forte"
unii protesteaza
unii pleaca....
nu ca mi`ar pasa prea tare
e chiar fascinant sa vezi inceputurile disolutiei...
si aprops de gradinile ierbii
nu inteleg ce cautati intr-un topic cu un titlu atat de imbecil

nume 25 Nov 2004 02:30

Cred ca exagerezi cu unele comparatii...

Ambra Blu 25 Nov 2004 10:44

Originally Posted by KORBEN:

si aprops de gradinile ierbii
nu inteleg ce cautati intr-un topic cu un titlu atat de imbecil

Birna din ochii vostri.

Jay 25 Nov 2004 13:18

Originally Posted by Mala Portugal:

Intelepciune si capacitatea de a-i lumina pe cei din jur. De pilda eu ti-am aratat ca asta :w00t: are urechi , remember?

Inteleptul Benny mi-a demonstrat ca alea sunt sprancene.... da-i un mp sa-ti arate... :D

Mala Portugal 25 Nov 2004 13:24

Sprancene?? O fi ruda cu Albulescu :w00t:

Jay 25 Nov 2004 13:38

:w00t: le are convexe... ale lui Albulescu sunt concave... :D

nume 25 Nov 2004 13:42

Hai ca deja ati plecat cu tractorul pe camp.

Mala Portugal 25 Nov 2004 14:45

Uh, ne speriaseram ca am plecat fara sofer dar uite, a venit si tractoristul.

Nae 25 Nov 2004 15:46

mala, don't drink and drive, goddamnit... de cate ori sa-ti mai spun?!

europe_east 25 Nov 2004 15:54

Cu riscul de a mai scrie ceva imbecil, as continua aprecierile lui Korben: si eu ma asteptam ca sa existe aici cineva care sa impace spiritele, sa scrie o vorba doua de bun simt si de explicatii, sa explice noile regulamente, etc. Si desi unii socotesc dialogul imposibil, eu tin sa zic ca exista de fapt o comunitate aici, sau mai bine zis niste personalitati interesante: Mie imi plac Korben, Mala, Zizi, Jay, Benny... asta ca sa nu pomenesc de my all time favorites, Keyser si Egon. Are fiecare ceva cool si unic... cine e la fel de lapidar ca Benny? Si cine are umorul ala acid a la Zizi? Sau Mala. Sau Korben, care desi lapidar, da, cu umor, o imensa cantitate de informatii interesante despre film. Sau cine e la fel de cumsecade ca Cherry? Si inca n-am pomenit pe toata lumea cool. Nu va dati voi seama totusi ca exista ceva aici. Chiar si "the axis of evil" :) are caracteristici interesante, si, de ce nu, de apreciat! Si ceea ce e cel mai interesant este ca, in opinia mea, "dialogurile" voastre de pe Clasic sau de prin alte parti sunt mai putin interesante decat monologurile lui Keyser!!! Asa ca... tot raul spre bine! Oricum, numai bine, si sper sa va revad cu energie prin alte sectiuni ale Forumului mai putin imbecile.

All times are GMT +2. The time now is 00:27.