![]() |
Originally Posted by KORBEN:
este ca 'moi' daca vrei sa fii exact din pdv gramatical, dar mai ai timp sa inveti.
cel destept invata de la altii... cel mediocru invata din greselile proprii... numai prostul le stie pe toate. am grija ca acei de la care invat eu sa nu creda ca le stiu pe toate. o constatare de-a mea, de altfel... nu-mi schimb parerea mea despre 'chicago'. cu toata peroratia ta pe jumatate infatuata (comme d'habitude...), n-ai reusit sa demonstrezi decat ca tii la parerea ta mai mult ca vacarul la canistra cu lapte. n-o lua ca pe-o ofensa, dar trebuie sa fii mai maleabil. esti cam dintr-o bucata mereu. si incepe sa fie destul de plicitcos, desi imi place sa discut cu cineva care se uita la orice horror de serie b, macar ca sa se distreze. sper sa putem discuta pe viitor fara se 'patronizam' unii pe altii. |
The Wizard of Oz
Dancer in the Dark Der Blaue Engel Some like it Hot My Fair Lady El otro lado de la cama South Park Singing in the Rain Gigi |
Originally Posted by notorious:
m-am inselat, imi cer scuze. nu cred ca are rost sa mai discutam vreodata. ia-te de mana cu caricatura aia de ogto, care-i mult mai sensibil... |
regret la modul sincer ca mi se imputa lipsa de maleabilitate de catre un adonis de tulcea
si regret ca daca arat vereo simpatie pt cineva d pe forum e atacat pentru simplul fapt ca m-am manifestat ije in vreun sens.... asta e tulcea e viitorul luminos si muzical al tarii.... am mentionat ca si exemplu de maleabilitate???? |
tu ce-ai cu tulcea, bre ? ti se pare ca marimea orasului este proportionala cu calitatea ? atunci, n-ai decat sa mananci kktul din bucuresti, ba chiar iti urez pofta buna!
|
:sleep: Las-o balta... |
2 in cazu de fata e perfect adevarat bigger=better daca ar fi fost vorba de cluj sau timisoara poate mai era loc de discutii... 3 apreciez faza cu kktu de buresti ma scuteste orice further demostration of something... si mai e si edgy adic au fost utilizatori banati pt chestii mult mai putin jignitoare... in alta ordine de idei nu tolerez lectii de maleabilitate de la cineva care para cu dintii un muzical film care prin ce este/se vrea a fi nu ofera decat UN (1) nivel de lectura si nici nu inghit als-isme luate cu copy paste, nici de la tine nici de la herbert in cazu tau pentru ca nu ai greutatea de a le arunca in discutie fara a fi penibil de demonstrativ cat dsp faza cu "cei care stiu totul' iti iert afirmatia, evident cauzata de lipsa unor rezerve (suficiente) de cinism, sracsm si mai ales (auto)ironie da, aceata este o pledoarie in favoare flexibilitatii de care am dat dovada in ultima vreme pe acest forum si recitind ce-am postat recunosc ca de data asta sunt patronoizing da am de ce si am cu cine... cu toata simpatia (de care sunt capabil fata de orice provincial pt care "bucurestean"=mancator de cacat idot si snob) K |
|
Alo, Moderatorii! Unde sunteti, maica? Dormiti in post? Bine ca-l lasati pe notorious sa faca ce vrea p*** (am bagat eu stelute, prefer sa ma autocenzurez decat sa ma autocenzurati voi) lui, multumesc.
|
Mai dragilor, forumul asta e facut pt. expunerea unor idei, opinii proprii intr-o maniera pasnica si civilizata. Am picat si eu in pacatul asta 1 data. Pt. discutii scabroase exista mirc sau sms chat , unde boii aia se injura pana dimineata in libertate. Mai ales ca motivul este Chicago :o
|
KORBEN, nu ma mai chiunui sa te iau la ANALizat. din cate vad, este clar va nici macar nu esti capabil sa mananci cacat. tu mananci propria ta ignoranta si idiotenie ('daca era vorba de cluj sau timisoara, mai discutam', 'in acest caz, bigger=better'); pe onoarea mea, esti de tot rasul. neghiobia ta mi-alunga plictisul. in crizele tare de isterie infantile, nici macar numai esti atent la ce scrii (burestiul, sracsm, etc). devii din penibil un exemplu de analfabetism flagrant! ai, ba, grija la ce scrii, ca te scufunzi in apele neputintei cu toata insula ta de incapabili bucuresteni ! este incredibil (literalmente!) ce se petrece in capul tau: pur & simplu ma intreb daca esti chiar tampit sau este afisarea unei fatade de bucurestean umflat de propria infatuare tembeloida. mai ramane de discutat (pt ca restul sunt doar niste replici anemice rostite fara nici un temei si argument, la plesneala, adica, ca sa-ti salvezi orgoliul mare cat un balon cu heliu, care-ti poarta creierul direct in nori) faza cu 'citate luate cu copy paste' de la als. afla, mucea, ca diger als de ani de zile (de cand tu probabil nici n-ai auzit de el) si in nici un caz nu trebuie sa-ti demonstrez ca mi-au intrat in minte citate de-ale lui exersandu-mi mana cu propriile cronici. KORBEN, te rog nu ma lipsi de placerea de a NU vorbi cu un asemenea ******** si du-te si inhaleaza aerul basit al urbei tale adorate. te rog, nu vreau sa-mi pierd timpul cu un asemenea dulau de oras mare care latra fara sa fie auzit de nimeni. nu-mi vine sa cred cat m-am inselat in privinta ta. credeam ca aveam ceva de discutat, dar vad ca esti in stare de colosalitati neverosimile incat ai ajuns sa asociezi marimea unui oras cu 'profunzimea' locuitorilor (desi, trebuie sa tii minte ca in general impartaseam aceleasi gusturi. numai bolovania te-a facut sa nu-mi accepti critica fata de shyamalan si admiratia fata de un musical, asa ca mi-ai trantit niste aere pe care nu vreau, nu trebuie, si cu siguranta NU O SA MA COBOR pt a le tolera). |
emanuel, eu imi cer sincer scuze pt limbajul violent. nu-mi sta in fire, dar, vorba lui nastase, nu suport sa fiu lovit in fata de jigodii.
nu o sa mai chiunui utilizatorii acestui site cu insulte si alte atacuri. pur & simplu, cu oameni ca individul asta, KORBEN, nu se merita. din nou, ma scuz. |
@notorious
nu te enerva si nu cobori nivelul, ca nu se merita. i-am spus numitului Korben aceleasi lucruri intr-un limbaj mai parfumat, dar n-a inteles. nu l-a oprit din aberatii nici calificativul "jeg" cu care l-a stampilat ALS. prefera sa inoate intr-un teribilism infantil cuplat cu o "stilistica" tot mai accidentata. sa asteptam sa ajunga la mal. eu am rabdare si intelegere, pentru ca - am mai spus-o - are materie prima... |
"ma intreb daca esti chiar tampit sau este afisarea unei fatade de bucurestean umflat de propria infatuare tembeloida.
ca te scufunzi in apele neputintei cu toata insula ta de incapabili bucuresteni ! si du-te si inhaleaza aerul basit al urbei tale adorate. te rog, nu vreau sa-mi pierd timpul cu un asemenea dulau de oras mare care"........ S-ar putea sa calci multi pe bombeuri cu afirmatiile astea, faptul ca esti din provincie sau capitala nu conteaza, asta nu confera posturilor tale un plus calitativ.... |
mai nume, frate nume
tu nu citezi corect. e o confuzie cu postarile tale. de ce te complici. faci clic pe "citat" la mesajul pe care il citezi sau comentezi si acolo te descurci - stergi, lasi pasajele care te intereseaza. nu e cazul de copy & paste. |
mai herbert, "frate", de unde stii tu ca eu dau cu copy si paste? poate copiez de pe monitor cu pixul pe hartie, retranscriu la raspuns si trimit pe forum. Asta asa dintr-un masochism pervers.....
|
|
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
cate asemenea virtuti gasesti la Korben, numai sa vrei. |
initial , nu prea agreeam acest gen de filme... din start clasam musicalurile ca fiind niste filme slabe si evitam sa le vad...nu stiu cum si cand mi s-a schimbat aceasta prejudecata...
am vazut ca s-a tot discutat Chicago...mie nu mi s-a parut deloc slab filmul...are o forta incredibila si mi-a placut si modul in care a fost abordat subiectul...ca sa nu mai vorbesc de citatele din musicalurile lui Bob Fosse... s-a mai discutat si despre Dancer in The Dark, care insa pe mine nu m-a incalzit foarte tare...nu pot sa spun ca ma incanta muzica lui Bjork si probil ca din acest motiv nu m-a impresionat nici filmul... un musical cu totul deosebit mi s-a parut Moulin Rouge despre care eu cred ca a si revigorat acest gen de filme, dandu-i un suflu nou (wow...ce fraza! :P iar vine ab si-mi zice ca vorbesc ca o batranica sfatoasa) ceea ce mi se pare interesant la Moulin Rouge, este ca schimba multe conventii....te astepti de la un musical sa aiba melodiile deosebite si originale...iar acest film nu face altceva decat sa reinterpreteze anumite piese super cunoscute...si le reinterpreteaza atat de bine, incat multe din ele suna chiar mai interesant ddecat originalul... am si eu o nelamurire...desenele animate de Disney intra tot in categoria musicaluri? |
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |