Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Lucruri ridicole (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85337)

Pitbull 16 Feb 2005 00:27

Ori de câte ori se filmeazä pantofii unui bärbat, OBLIGATORIU actorul se balanseazä de pe vârf pe cäcâi si-napoi. (Observatä de fiu-miu.)

Gloantele trase în naturä, piuind a ricoseu din ciment.

Hiper-super-ultra acrobatiile împuscatilor.

Dublu plan mediu: un personaj filmat frontal se uitä maiestuos în sus, al doilea, filmat din profil, se uitä maiestuos spre el. (Marota lui Vitanidis, folosita d-a-mboluea în "Burebista", "Clipa" si MULTE altele.)

Dublu prim-plan: un personaj filmat frontal se uitä în gol, al doilea, filmat din profil, îi vorbeste - uneori, färä sä-l auzim. (Pläcerea lui Bardem, mai ales în "Moartea unui ciclist" si "Comicos".)

And this is merely the beginning! Am sä-mi mai amintesc o droaie, si le spun.

(Si o FALSA gresealä: multä lume se mirä de câinii care dau din coadä când sunt furiosi. De fapt, datul din coadä exprimä EMOTIA, iar caracterul ei - veselie, nervozitate, incertitudine, furie, etc. - e definit prin FELUL cum dä din coadä câinele, ca ritm, vitezä, amplitudine a miscärii, s.a.m.d. Desigur, un chinolog ne-ar putea spune dacä, în filmul cutare, cätelul X dä din coadä artistic sau nu! ;) )

notorious 16 Feb 2005 15:25

ridicol ? ce ziceti de 'the young and the restless' ? sau de 'la bloc' ?

nume 16 Feb 2005 15:27

Originally Posted by notorious:

Nu gaga, alea sunt enormitati, catastrofe, vome etc etc etc

Pitbull 17 Feb 2005 00:54

Nu zic nimic, dom'le. N-am väzut nici un episod din "la bloc and the restless", asa cäci tac mâlc!

notorious 17 Feb 2005 14:33

la capitolul ridicol, trebuie sa mai mentionez 'dreamcatcher', vizionat partial azi-noapte. ma refer la predispozitia atat la propriu cat si la figurat pt flatulanta.

si politetea bad guys-ilor din filmele a la jcvd & altii de a nu tabari peste erou deodata, optand sa fie 'intervievati' civilizat.

@ pitbull

trebuie, macar experimental, sa incerci 'la bloc'. era un timp cand ma uitam interesat la el, ca sa-mi studiez concurenta. dar, atata timp cat am ramas fara bani, nu-l mai privesc decat muscandu-mi unghiile !

radu83 17 Feb 2005 23:24

@ pitbull

trebuie, macar experimental, sa incerci 'la bloc'

NUUUU!!!!!!!!!!!!!!

tampenie mai mare ca asta rar mi-a fost dat sa vad. am ramas blocat in momentul in care am vazut-o pe pustioaica aia care a fost "abramburica" in rol de c%$# penala. In plus, toate personajele sint jalnice.

Pitbull 18 Feb 2005 02:15

@ pitbull
trebuie, macar experimental, sa incerci 'la bloc'. era un timp cand ma uitam interesat la el, ca sa-mi studiez concurenta. dar, atata timp cat am ramas fara bani, nu-l mai privesc decat muscandu-mi unghiile !

Din pâcate, teveu' meu estrikat - nu cä mä plâng, da' oshcât, Alminterlea, ai dreptate, am si eu masochismele mele. Dacä-mi garantezi cäci cretinätatea serialului e ABSOLUTA, cä e PERFECT în tembelismul lui, atunci s-ar putea sä-mi repar televizorul mäcar pentru o one time pläcere perversä.

notorious 18 Feb 2005 17:51

Originally Posted by Pitbull:

Dacä-mi garantezi cäci cretinätatea serialului e ABSOLUTA, cä e PERFECT în tembelismul lui,

mah, asta nu pot sa zic - ca serialul e cretin si tembel. este doar suprem de penibil. vei avea ocazia sa-ti faci draci din cauza personajelor (ultraantipatice), a situatiilor debile si a altor kestii (de exemplu, reclama pe care-o fac dropsurilor 'halls' - te face sa exclami de jena !).

dar tocmai ai ratat un serial ce se incadra perfect in descriere - 'irezistibilii'. e stupefiant de prost. dar a fost anulat (ce mirare !) dupa cateva episoade. te poti consola, insa, cu 'trasnitii in nato', despre al carui tembelism probabil ai auzit multe...

nume 18 Feb 2005 22:11

mah, asta nu pot sa zic - ca serialul e cretin si tembel. este doar suprem de penibil. vei avea ocazia sa-ti faci draci din cauza personajelor (ultraantipatice), a situatiilor debile si a altor kestii (de exemplu, reclama pe care-o fac dropsurilor 'halls' - te face sa exclami de jena !).

dar tocmai ai ratat un serial ce se incadra perfect in descriere - 'irezistibilii'. e stupefiant de prost. dar a fost anulat (ce mirare !) dupa cateva episoade. te poti consola, insa, cu 'trasnitii in nato', despre al carui tembelism probabil ai auzit multe...

Ziceai ceva de lipsa banilor ... ca nu mai ai bani "sa faci" un sitcom . L-ai sters ? Ti-ai dat seama si tu ? Eh doar visai ... visatorule.

Inca ceva ... crede-ma, n-a auzit ....

notorious 18 Feb 2005 23:12

Originally Posted by nume:

Eh doar visai ... visatorule.

is all that we see or seem but a dream within a dream...

comentariul era atat de previzibil si anost incat il aveam notat pe spatele scrumierei din bucatarie, in care zac filtre de snagov...

nume 18 Feb 2005 23:15

in care zac filtre de snagov...

Nu sunt familiarizat cu termenul. Poate tu, ca noi nu ...

notorious 18 Feb 2005 23:20

de la ironii de doi lei ai coborat la 1 leu si 25 de bani. patetic. nu-mi refuz placerea de a ma retrage.

nume 18 Feb 2005 23:24

nu-mi refuz placerea de a ma retrage.

Retrage-te tipule si continua sa crezi in vise, alimenteaza frustrarea & lasitatea. ;)

Pitbull 19 Feb 2005 02:02

Daragoi priateli, era vorba sä zicem DESPRE "lucruri penibile", nu sä däm noi exemple personale!
Numicä, fratello, de ce faci tu ca stim noi cine? Notorious si cu mine stäteam cuminti si ne conversam despre seriale tâNpite. Nu-i frumos!

BeNnY 19 Feb 2005 03:22

Nume scrie regulamentar aici, nu-i dati cartonas, e on-topic.

nume 19 Feb 2005 03:29

Iar tu nu faci decat sa ma completezi.

E 4:29 am , n-ar fi trebuit sa fii in pat la ora asta ?

Alex Leo Serban 19 Feb 2005 11:28

neica nume-ni is back with a vengeance...
good grief :sick:

e f. ambetat ca a lipsit 3 zile (ban) d p forum & vrea sa se stie ca a revenit... now THAT's what i call "ridiculous"!

nume 19 Feb 2005 12:23

Intre timp tu continui sa imbatranesti (din ce in ce mai vizibil pe zi ce trece). La o varsta gradul de decrepire avanseaza alert.

Te pupa Geo !

notorious 19 Feb 2005 23:11

Originally Posted by BeNnY:

Nume scrie regulamentar aici, nu-i dati cartonas, e on-topic.

ei, i-auzi ! este vreodata nume on-topic ?

Longshot 20 Feb 2005 19:36

da. in fine. cum ziceti voi. :hmm:

la ridicole : fazele din toate filmele care prezinta sedinte de psihiatrie. tot timpul, arata doar o scena de 5 minute, in care pacientul aduce in discutie ultimele lucruri (lucruri importante) care i s-au intamplat de la ultima sedinta, dupa care doctorul i taie macaroana cu deja antologica replica "time's up".
oare ce mama dracu' discutasera celelalte 50 de minute din ora?

All times are GMT +2. The time now is 13:40.